Wredny 9 446 Opublikowano 15 Lipca 2017 Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 Ale będzie fapanko przy foto mode, jak w Horizon - 30h grania i drugie tyle ustawiania kamery, bo co chwila jakiś widok, ryjący beret :) Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Yoshida powiedział wczoraj, że premiera 2018, no ale zobaczymy https://gematsu.com/2017/12/days-gone-launches-2018 To już by był God of War, Spiderman, Detroit z tych największych Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Fanek Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 No ja się raczej tej informacji spodziewałem, więc zaskoczenia nie ma. Oczekuję wręcz, że zagram w ten tytuł w przyszłym roku - zbyt zaawansowane stadium pokazywali, żeby to przekładać na chooywiekiedy... 2018 będzie chyba jeszcze grubszy, niż 2017, który był tak przeładowany hiciorami, że aż głowa boli... Co to się będzie działo z moim portfelem i jak ja to wszystko żonie wytłumaczę... Cytuj Odnośnik do komentarza
Voytec 2 761 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Ja zmieniam pracę bo koszty życia rosną i zbyt dużo hitów idzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Kyokushinman 38 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 (edytowane) Zawsze można tytuł po ograniu sprzedać i kupić inny. Są jeszcze wypożyczalnie z grami. A jak ktoś jest kolekcjonerem to odczeka czas i zakupi używke jak bedzie w powiedzmy 1/10 wartości nówki. Mam nadzieje, że pomogłem w życiu. Edytowane 9 Grudnia 2017 przez Kyokushinman Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Jak ktoś jest napalony na jakiś tytuł Day One, to nie ma bata, by czekał na jakieś obniżki (plus głosowanie portfelem na fajne gierki), a jak ktoś jest do tego kolekcjonerem to nie ma bata, by po przejściu sprzedał Mam nadzieję, że pomogłem zrozumieć irracjonalne podejście osobników zbierających gry (i nie tylko). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 26 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2018 Mam trochę podjarkę tym tytułem i to w sumie jedna z ostatnich gier w backlogu PS4, zanim będę poważnie chciał przenieść się na swicza :>. Boję się tylko, że skończy się jak każdy generyczny sandbox :C Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 No to chyba obsuwa Cytuj Odnośnik do komentarza
ASX 14 592 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To już oficjalna informacja, nie podano na razie powodu opóźnienia Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 271 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 myśle że tym 2 osobom które na to czekają może teraz być trochę smutno Cytuj Odnośnik do komentarza
_Red_ 11 979 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 No i trzeba bedzie trzymac ps4 do 2019 ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Fanek 668 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Shiiieeet Pewnie marzec 2019 lub coś takiego, pierwszy blockubster na kolejny rok. Troche się tego obawiałem bo ten rok mają już obsadzony dużymi tytułami, trzeba coś było zostawić na 2019. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 820 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Jakimi dużymi tytułami mają obsadzony? Przecież wszystko wyjdzie do czerwca a co potem? Beka jeśli to prawda. Cytuj Odnośnik do komentarza
kermit 6 998 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 spiderman i nara, troche bieda Cytuj Odnośnik do komentarza
Frantik 2 566 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 1 minutę temu, XM. napisał: Przecież wszystko wyjdzie do czerwca a co potem? Nic. Analogicznie jak w roku ubiegłym Cytuj Odnośnik do komentarza
Hendrix 2 731 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 I bardzo dobrze, wydawanie nowego IP w okresie październik-listopad, to najgorsze co można zrobić. Wydanie czegokolwiek w październiku tego roku to wyrok śmierci: premiery BLOPS, BF i RDR zdominują całą jesień. Jesień to największe premiery third party i tytuły skierowane do innej grupy demograficznej (a dla mnie osobiście: wyprzedaże i nadrabianie tego co wyszło w przeciągu roku, a nie załapało się na day-1). 6 Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Od początku gra wyglądała jak typowy tytuł Sony na początek roku 20XX więc nie wiem czego się spodziewaliście. Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 529 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 innowacyjnosc wymaga czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Wredny 9 446 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 36 minut temu, Hendrix napisał: I bardzo dobrze, wydawanie nowego IP w okresie październik-listopad, to najgorsze co można zrobić. Wydanie czegokolwiek w październiku tego roku to wyrok śmierci: premiery BLOPS, BF i RDR zdominują całą jesień. Jesień to największe premiery third party i tytuły skierowane do innej grupy demograficznej (a dla mnie osobiście: wyprzedaże i nadrabianie tego co wyszło w przeciągu roku, a nie załapało się na day-1). Hendrix - weź już przestań pisać, bo wszystkie moje plusiki na Ciebie zużywam 30 minut temu, hav7n napisał: Od początku gra wyglądała jak typowy tytuł Sony na początek roku 20XX więc nie wiem czego się spodziewaliście. No niby tak, ale jeszcze jakiś czas temu (nie wiedzieć czemu) wierzyłem, że zagram w 2018 (jak widzę w moim poprzednim wpisie z tego tematu). W sumie aż się zdziwiłem tym lekko (moją naiwnością), bo od paru miesięcy głoszę raczej teorię obsuwy i premiery w 2019, czyli w sumie wszystko się potwierdziło. Nie żebym był z takiego obrotu spraw zadowolony, bo to tytuł od Sony, na który czekam najmocniej (sandbox w klimatach TWD - gra ideał), ale może to i dobrze - nadrobi się zakupowe zaległości (jak Hendrix przykazał). Cytuj Odnośnik do komentarza
SlimShady 3 372 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 To w takim razie The Last of Us 2 najwcześniej wyjdzie w 2020 i pewnie na premiere nowej generacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 (edytowane) TLoU2 pewnie tak samo jak TLoU1 - jak PS4 będzie już na łożu śmierci, żeby dobić konkurencję na finiszu generacji. Edytowane 9 Marca 2018 przez MAJOR SZEJDI Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 9 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2018 Musieli przesunąć jakiegos exa żeby wydłużyć jeszcze cykl życia PS4 i akurat padło na Days Gone. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qbon 311 Opublikowano 10 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2018 Nie wiem dlaczego niektórzy uważają, że skoro Days Gone zostało przesunięte to automatycznie to musi oznaczać, że The last of us 2 ukaże się później. Skoro Druckmann w grudniu mówił, że gra jest skończona w około 50-60 % to raczej można założyć, że skończą tytuł tak aby się ukazał np. w maju przyszłego roku, podobnie jak pierwsza część. Naughty Dog to dużo większe studio od Sony Bend a ich gra ma strukturę liniową więc i prace idą sprawniej. A samo DG zostało prawie na bank przełożone dlatego, że nie było gdzie tego wcisnąć już pod koniec roku. Gra pewnie będzie już skończona na jesień ale każdy unika zawsze jak może wydawania swoich gier w podobnym terminie gdy ukazuje się produkcja Rockstara a Days Gone to zupełnie nowe IP, póki co niekojarzone z czymś super oprócz tego, że to ex Sony. Wyjdzie zapewne w lutym albo w marcu więc niewiele później niż jak gdyby wydali to pod koniec obecnego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 Tak czy owak lepiej niech dopracują tą grę jak nalezy. Więc warto jeszcze poczekać bo ja na brak gier nie narzekam wcale. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 11 Marca 2018 Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2018 W dniu 9.03.2018 o 19:07, Hendrix napisał: I bardzo dobrze, wydawanie nowego IP w okresie październik-listopad, to najgorsze co można zrobić. Wydanie czegokolwiek w październiku tego roku to wyrok śmierci: premiery BLOPS, BF i RDR zdominują całą jesień. Huh? A ja jestem inwestorem czy graczem, żeby się przejmować wstrzeleniem się w dobry moment żeby zmaksymalizować zyski? Obsuwa dla doszlifowania gameplayu, obsuwa bo trzeba zoptymalizować silnik czy zrealizować wszystkie wyznaczone sobie cele no to jak najbardziej spoko (inna sprawa, że beka z hajpowania takiej gry przez X lat), ale super, że obsuwa, bo się lepiej sprzeda? Gdyby to jeszcze jakiś bezrobotny developer indie wypuszczał, który ma do spłacenia dług u włoskiej mafii i od tego jego życie zależy, ale cieszyć się, że panom w garniturach bardziej się kieszenie wypchają jak poczekamy pół roku dłużej xd 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi