Opublikowano 5 godzin temu5 godz. 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):No nie jest to jakiś crap tylko już rozumiem dlaczego nie jest też hitem, szczególnie, że to mityczny exclusive od Sony. Gierkę ukończę, wiadomo, ale chyba zrezygnuję z wbijania platyny.Nie no wiadomo, gra nie jest jak widać dalej aż tak dopieszczona, jak inne eksy czy to z PS4 czy PS5, to był zarzut dla gry od początku istnienia.
Opublikowano 4 godziny temu4 godz. Przeszedłem lata temu, bawiłem się całkiem nieźle, takie solidne 7/10 Sony Game - trochę cinematic experience, trochę mapa zawalona pierdołami do odhaczenia, Do tego fajne jeżdżenie motorkiem i klimat Walking Dead + Sons of Anarchy. Absolutnie nie żaden crap. Natomiast nie do końca rozumiem opinii, że to jakaś wspaniała niedoceniona perełka, która zasługiwała na o wiele lepsze oceny i 2 sequele. Już nie wspominając o tym, że na premierę miała sporo problemów technicznych ;p
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Jedna z moich ulubionych gierek i wybaczam pewne niedociągnięcia, jeżdżenie na motorku dla mnie klasa.
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. To co było najbardziej zaskakujące, to jedne z najnaturalniejszych postaci i dialogów w ostatnich latach. Zero fałszu i inżynierii społecznej.