Opublikowano wtorek o 07:533 dni 3 minuty temu, Czoperrr napisał(a):No nie jest to jakiś crap tylko już rozumiem dlaczego nie jest też hitem, szczególnie, że to mityczny exclusive od Sony. Gierkę ukończę, wiadomo, ale chyba zrezygnuję z wbijania platyny.Nie no wiadomo, gra nie jest jak widać dalej aż tak dopieszczona, jak inne eksy czy to z PS4 czy PS5, to był zarzut dla gry od początku istnienia.
Opublikowano wtorek o 08:253 dni Przeszedłem lata temu, bawiłem się całkiem nieźle, takie solidne 7/10 Sony Game - trochę cinematic experience, trochę mapa zawalona pierdołami do odhaczenia, Do tego fajne jeżdżenie motorkiem i klimat Walking Dead + Sons of Anarchy. Absolutnie nie żaden crap. Natomiast nie do końca rozumiem opinii, że to jakaś wspaniała niedoceniona perełka, która zasługiwała na o wiele lepsze oceny i 2 sequele. Już nie wspominając o tym, że na premierę miała sporo problemów technicznych ;p
Opublikowano wtorek o 09:333 dni Jedna z moich ulubionych gierek i wybaczam pewne niedociągnięcia, jeżdżenie na motorku dla mnie klasa.
Opublikowano wtorek o 09:593 dni To co było najbardziej zaskakujące, to jedne z najnaturalniejszych postaci i dialogów w ostatnich latach. Zero fałszu i inżynierii społecznej.
Opublikowano wtorek o 14:232 dni 6 godzin temu, Czoperrr napisał(a):Ej, kupiłem nówkę i poświęcam na tą grę kilkadziesiąt godzin, to jeszcze mało? Zajmij się ubijaniem hord, może zmienisz zdanie o tej gierce
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Sporo momentów jest irytujących, albo słabych, ale jednak codziennie czekam do wieczorka by godzinę pojeździć po Oregonie. Jak daleko zostało do końca fabuły? Aktualnie jestem w momenciewysadzenia tamy
Opublikowano 3 godziny temu3 godz. Wydaje mi się, że masz jeszcze sporo grania przed sobą, ale zerknij do jakiegoś poradnika żeby obczaić. Z hordami walczysz?
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W dniu 27.01.2026 o 09:25, Pix napisał(a):Przeszedłem lata temu, bawiłem się całkiem nieźle, takie solidne 7/10 Sony Game - trochę cinematic experience, trochę mapa zawalona pierdołami do odhaczenia, Do tego fajne jeżdżenie motorkiem i klimat Walking Dead + Sons of Anarchy. Absolutnie nie żaden crap. Natomiast nie do końca rozumiem opinii, że to jakaś wspaniała niedoceniona perełka, która zasługiwała na o wiele lepsze oceny i 2 sequele. Już nie wspominając o tym, że na premierę miała sporo problemów technicznych ;pBardziej zasługiwała niż horizon nuda dawn i spider-man kamurocho do trzech razy sztuka.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. W sumie wszystkie 3 to typowe sony games z jednej taśmy produkcyjnej. Zmienia się tylko setting, reszta mierzona od jednej linijki
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. 41 minutes ago, mario10 said:Wydaje mi się, że masz jeszcze sporo grania przed sobą, ale zerknij do jakiegoś poradnika żeby obczaić. Z hordami walczysz?Może ze dwie hordy rozwaliłem, ale nie gram w ten sposób, raczej robię zadania fabularne i zadania obozów.
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Jedna na pewno jest fabularna w tartaku taka dość spora, ale zabawa z nimi jest przednia. Edytowane 2 godziny temu2 godz. przez mario10
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 23 minuty temu, Pix napisał(a):W sumie wszystkie 3 to typowe sony games z jednej taśmy produkcyjnej. Zmienia się tylko setting, reszta mierzona od jednej linijkiJeżdżenie motorkiem > kupa > bieganie/jeżdżenie na Dino robocie > wieksze kupsko> generyczne bujanie się na pajęczynie.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. 57 minut temu, Czoperrr napisał(a):Może ze dwie hordy rozwaliłem, ale nie gram w ten sposób, raczej robię zadania fabularne i zadania obozów.Odbierasz sobie tak z 50% przyjemności wg mnie. Historia, setting, bohaterowie to jedno, ale hordy to jest jedna z fajniejszych i świeższych mechanik growych ostatnich lat.
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Wczoraj sobie z nudów odpaliłem i wyczytałem save. W tunelu spotkałem mięśniaka, który zdołał mi sprzedać gonga po władowaniu w niego połowy magazynka Thompsona. Podnoszę się, odwracam, a tu na pełnej horda wpada i szybki zgon 😂
Opublikowano 1 godzinę temu1 godz. Z tymi hordami dobre jest to, że to jakby działa organicznie i one rzeczywiście przemierzają świat i często wynikają z tego ciekawe, bo nieoskryptowane potyczki(typu musisz walczyć jednocześnie z ludźmi, zwierzętami i świrusami), ale w samej fabule są może ze dwie takie ogromne, a później, po zakończeniu, to już różnie z tym bywa.
Opublikowano 52 minuty temu52 min Ja bardzo dobrze wspominam jak właśnie w późniejszym czasie zwabiałem przechodzące hordy np na obóz nero albo na łamacza ekstra się te potyczki oglądało z boku.