Figuś 21 161 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Czyli takie trochę console wars masz w domu XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Niech zgadnę, końcówka adresu IP to faktycznie liczba podłączonych urządzeń i płacicie dostawcy za jedno mieszkanie, a ciągnie neta cały kwartał? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Czas się zdecydować Hav7n PS4 czy xbox one ! Ja np ps4 odłączyłem od prądu bo po co mam niechcący czyszcząc kurze ją włączać. I tak do lutego nie odpalę raczej Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Niech zgadnę, końcówka adresu IP to faktycznie liczba podłączonych urządzeń i płacicie dostawcy za jedno mieszkanie, a ciągnie neta cały kwartał? Ja mam w tym momencie podlaczonego do sieci Xboxa, telefon i tableta, a wspollokator Bog wie co bo on tam ma tak nastawiane ze moze miec i z 20 roznych urzadzen pokroju tablet, laptop, iphone, ipod i chuy wie jeszcze co. Ciekawe czy jemu tez cos niedziala xd Edytowane 30 września 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 (edytowane) Jemu działa wszystko bo była np. pula 20 IP, a Ty podłączyłeś Xone jako 21 i brakowało adresu. Jak zresetowałeś i podłączyłeś wszystkie urządzenia, to musiało wypaść tym razem Twoje PS4 jako ostatnie i dla niego zabrakło adresu. Edytowane 30 września 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
maciekww28 848 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 To niech zrobi rezerwację adresu IP na adres MAC swoich sprzętów Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 o fuck, typowe polaczki na emigracji widze z tym netem xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 No nie wiem czy takie typowe, mamy jeden net na chate w ktorej mieszka dwie osoby. Rozumiem ze w Polsce teraz jest moda jeden internet od osobnego dostawcy na glowe? Cytuj Odnośnik do komentarza
Daffy 10 541 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 ja mam do kazdego urzadzenia osobna umowe z osobnym dostawca neta Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Na kawalerce to ci sie pewnie tych urzadzen duzo nie zmiesci. Cytuj Odnośnik do komentarza
mozi 1 977 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Zależy od routera. U mnie na żalowym internecie z żałosnej Vectry po Wi-Fi nie ma co grać, bo ich sprzęt to gó.wno. Po Wi-Fi max 40mb, na kablu 100mb, jak w umowie.Zanim zaczniesz pisać bzdury poczytaj jakie są prędkości na połączeniu WiFi. Porównywać WiFi do kabla (w przypadku Vectry masz połączenie Gigabit na portach lan) to jak porównać Bluetootha do USB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 538 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Prosta zasada odnosnie internetu: jezeli jest mozliwosc podłączenia po kablu, to łączyć kablem, wifi olac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masamune 156 Opublikowano 30 września 2016 Udostępnij Opublikowano 30 września 2016 Zależy od routera. U mnie na żalowym internecie z żałosnej Vectry po Wi-Fi nie ma co grać, bo ich sprzęt to gó.wno. Po Wi-Fi max 40mb, na kablu 100mb, jak w umowie.Zanim zaczniesz pisać bzdury poczytaj jakie są prędkości na połączeniu WiFi. Porównywać WiFi do kabla (w przypadku Vectry masz połączenie Gigabit na portach lan) to jak porównać Bluetootha do USB. Ameryki nie odkryłeś. To dostawca internetu powinien zapewnić sprzęt, który da radę obsłużyć prędkości, jakie ludziom wciskają w umowach. Jeśli ich router nie wyrabia po wifi, to powinni informować użytkowników przy podpisywaniu umowy, że taka prędkość to tylko po kablu. Vectra to największa chu.jnia z jaką miałem doczynienia. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 Wciąż czekam na konsolę z karen xD. W salonie byłem już dwa razy, trzy maile i z pięć telefonów albo więcej. Pier,dolą, że się skontaktują a potem olewają. Dzisiaj zadzwonię ostatni raz a później je,bie ich. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 5 października 2016 Udostępnij Opublikowano 5 października 2016 Z Karen się czeka jak z Chin 21-30 dni. To normalne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Dlatego ja już dawno anulowałem zamówienie i kupiłem ten sam zestaw za 1479 złotych w Media Markt. Karen to najgorsze co mnie spotkało w branży internetowej sprzedaży. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Zrobiłem (pipi)burzę na Twitterze i okazało się, że dwóch moich znajomych pracuje w Komputroniku. Spojrzeli na moje zamówienie i gdyby nie to, to nigdy bym chyba nie dostał swojego zamówienia: miało wpisany zły numer produktu i wiecznie by się pokazywało jako niedostępne. Ja je,bie Ech, zje,banie gdzie się da to jednak jedyny sposób, żeby coś załatwić. Cytuj Odnośnik do komentarza
hav7n 5 936 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 (edytowane) . Edytowane 6 października 2016 przez hav7n Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 I ch,uj, już jest do odbioru xD. Ciekawe czy jakieś kwiaty dla mnie mają czy coś . Cytuj Odnośnik do komentarza
Kriss_Hietala 11 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Ale to standard. chcesz przyoszczędzić to czekasz długo. taniej, ale kosztem oczekiwania. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Kyo Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Ja dostałem zamówienie szybko i tanio więc nie taki standard. Kilka innych osób też. Cytuj Odnośnik do komentarza
raven_raven 12 013 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 To nie jest standard. Ktoś pomieszał numery zamówień i gdybym nie zrobił syfu, to czekałbym jeszcze nie wiadomo ile. Jak ktoś ogarnął to wreszcie to dostałem w pół dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Folion 46 Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Najważniejsze, że wszyscy już mamy swoje zestawy - mi nie spodobał się tylko fakt, że nie wrzucili headset'a do zestawu - choćby tego podstawowego w kolorze białym a nie czarnym.Powie mi ktoś w jaki sposób można uzyskać podstawkę do konsoli żeby ustawić ją w pionie? Nie wiedziałem, że była dołączana tylko do zestawów z konsolami z dyskiem 2TB. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 października 2016 Headsetów nie dają od ciul czasu, po to dali nowego pada z jackiem, żebyś mogł sobie coś lepszego podłączyć. Podstawkę mozna kupić w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mustang 1 734 Opublikowano 8 października 2016 Udostępnij Opublikowano 8 października 2016 W padzie od eski działają wam akumulatorki AA? Jak tak, to podajcie jakie, bo moje dotychczasowe nie chcą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi