Opublikowano 31 maja 20177 l Lato jest bardzo niebezpieczne poza domem. Ataki rozwścieczonych komarów, kleszczy i innych insektów, potężne upały mogące spowodować udar mózgu, ludzie topiący się w jeziorach, oślepiające słońce. Nie ma co ryzykować, nigdzie wychodzić, lepiej zagrać moim zdaniem.
Opublikowano 31 maja 20177 l Jakby nie było deszczowych i pochmurnych dni w lecie. Poza tym są jeszcze pory wieczorne, gdzie jest zdecydowanie chłodniej i można śmiało giercować w giereczki.
Opublikowano 31 maja 20177 l jeden za mało, co najmniej dwa lato to dla wielu osób okres gdzie mogą sobie w końcu nadrobić kilka gierek bo nic nowego nie wychodzi przez 2-3 miechy
Opublikowano 31 maja 20177 l Uwaga, przykur,wiłem wczoraj w Personę 5. Zleciała cała PEŁNA godzina. Bawiłem się dobrze. Jest nadzieja, dzisiaj też pogram.
Opublikowano 31 maja 20177 l figaro jaki lamus ze lato nie jest do grania, bo pewnie z laska musi chodzic do zoo lub na spacery i udawac ze swietnie sie bawi xDDDDDDD
Opublikowano 31 maja 20177 l wychodzenie z domu, to druga, najgłupsza rzecz, zaraz po niegraniu w gry video
Opublikowano 31 maja 20177 l w letnie wieczory to się robi dzieciory dziękuję. W lato to się kurwa gra szmato
Opublikowano 31 maja 20177 l Ano ta - przecież fujaro będzie miał ślub i wesele w lipcu to hói będzie a nie giercowane, stara juz czeka na posprzątanie chaty z chińskich zabawek.
Opublikowano 31 maja 20177 l ale mnie zaatakowali, chyba to jednak ja uderzyłem w czuły punkt typowego nerda XD no grajcie sobie w te Persony i topcie się z gorąco, żal mi jest was nie.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Chciałbym przeprosić za wczorajsze zachowanie. Nie byłem sobą. Oczywiście granie latem ma swój urok, moje jedno z najlepszych wspomnień to wakacje z Crazy Taxi na Makaronie.
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Gry wyścigowe i lato to niesamowite połączenie pamiętam lato A.D. 2013 i jedną grę która zrobiła mi całe wakacje https://www.youtube.com/watch?v=18SiLyFbcZw wspaniałe wspomnienia a w tę wakacje wybieram się do Australii, już nie mogę się doczekać
Opublikowano 1 czerwca 20177 l Rodzinka na wakacje wraca do Polski, więc porobię trochę nadgodzinki, ale po pracy...zagram się na śmierć. Piątego sierpnia moje święto więc pewnie sprezentuję sobie Prosiaka i resztę wakacji spędzę w pracy, a kiedy mnie w niej nie będzie na pociskaniu w perełki od Sony. Mnóstwo dobrego ścierwa do nadgonienia jest. Niegranie w gry jest gupie jak uj.