Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Niegranie w gry

Featured Replies

Opublikowano

Paweł, Spodermona to ty ograj bo to naprawdę zacna giereczka i jak będziesz się trzymał głównego wątku to będziesz się zayebiście bawił. Nic tak nie relaksuje niż efektowne pląsanie na pajęczynie po mieście. :fsg: 

• Odpowiedzi 1,1 tys.
  • Wyświetleń 108,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Stary ja gram od podstawówki. Ostatnimi tygodniami  mniej, bo większość czasu pochłaniają mi przygotowania do ślubu. Ale nie czuję, żebym marnował czas czy pieniądze. Dać Ci numer do mojego brata i wu

• Indyki znajdzie sie pare perelek ale 95% to zwykly szrot. Jak widze jak ktos zachwyca sie takim what remains of edith finch czyli symulatorem chodzenia który by normalnie opluł, platformówkami 2d jak

• było założyć gumkę

Opublikowano

To może. Ale najpierw po Days Gone muszę się odtruć finałowym szefem w Sekiro :pawel:

I jeszcze jakimiś zalegającymi na dysku prostymi gierkami jak Pegielki 2:

:s159:

Opublikowano
15 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Wciąż mam przebłyski jak genialny był klimat jedynki.

Moja ulubiona czesc. Duzy przelom w grach ogolnie. Wielu hejtuje bo powtarzalne misje ale pierwszy raz moglismy sie wspinac na dowolny budynek. Przy moim pierwszym skoku wiary czulem ten ped spadania az w jajkach. I klimat tez najlepszy byl. Do tego chyba tylko falagi byly do zebrania ze znajdziek, dzis nie do pomyslenia w ubigame.

Opublikowano

masorz ogląda supergrill i inne rajtuzowe ścierwa a gardzi najlepszą (nie licząc AA) grą o rajtuzowcu w historii :rotfl:

Opublikowano
16 godzin temu, Masorz napisał:

No cóż, olałem Spidermona i parę innych gier

Czym prędzej napraw swój błąd, bo ten open world to zupełnie inny feeling od reszty biegania na koniach - w tej generacji szczególnie kuniów dużo.

Fabuła nawet trzyma się kupy i historia zaczyna się jak Piotrek już jest starszy i ma większość znanych historii za sobą.

Opublikowano
8 godzin temu, Pupcio napisał:

masorz ogląda supergrill i inne rajtuzowe ścierwa a gardzi najlepszą (nie licząc AA) grą o rajtuzowcu w historii :rotfl:

Nie oglądam Shitgirl od ponad roku.

Spidermonem nie gardzę, tylko nie chce mi się w to grać.

Opublikowano

No bo ta gra jest mocno schematyczna z projektem misji na poziomie starych gier ubisoftu, nawet te najlepsze misje fabularne jakoś mnie wciągały, owszem piękna i efektowna gra, ale tak szczerze czy z niej coś pamiętam? Mooooże ostatnią walkę. 

Opublikowano

A gays done nie jest schematyczne? 

Opublikowano
18 minut temu, Pupcio napisał:

A gays done nie jest schematyczne? 

Okrutnie, no ale co z tymi gjeiami? 

Opublikowano

no bo miensorz gra w tego średniaka a potem mówi że spiderman be bo sandbox :[

Opublikowano
18 godzin temu, Pupcio napisał:

no bo miensorz gra w tego średniaka a potem mówi że spiderman be bo sandbox :[

Może mu klimat przypominający TWD&SoA bardziej siedzi :dunno: 

Opublikowano

Spiderman to naprawdę bardzo dobry open world, pod warunkiem że nie robimy w nim nic na siłę. No może poza rozwijaniem postaci, bo to co potem można wyprawiać, jakie akrobacje i kombinacje sadzić, to praktycznie film Marvela w praktyce. Batman był ciężki, pragmatyczny, atakował z zaskoczenia. Spiderman w tej grze to zawadiaka, który bawi się z bandziorami i co rusz przylepia ich do każdej powierzchni i pod każdym możliwym kątem, nie dając się przy tym trafić. Samo to sprawiało mi masę frajdy. Oczywiście początkowo to bujanie się po mieście - nie było nigdy czegoś tak animacyjnie dopracowanego w tej kwestii. Generalnie najlepsza gra ze Spidermanem i jedna z najlepszych heroic open world ;)

Opublikowano
Godzinę temu, Mendrek napisał:

Generalnie najlepsza gra ze Spidermanem i jedna z najlepszych heroic open world ;)

To akurat nie było trudne do osiągnięcia :cool:

• 5 miesięcy temu...
Opublikowano

Znowu mnie złapało. Zacząłem Ori - znowu metroidvania, meh, zacząłem A Plague Tale - nudny gameplay, meh, zacząłem Fallouta 4 - xd, ta gra jest dokładnie tak chujowa, jak sobie ją zapamiętałem w 2016 roku, meh. Kończy się na tym, że włączam Siege i gram kilka meczów pod rząd, po czym wyłączam konsolę. Nie chce mi się grać w nowości, wolałbym znowu zagrać w Bioshocka, wrócić do Wiedźmina, znowu przejść Stardew Valley, ehhhhhhhhhhhhhhh... Może to jest celowy odpoczynek organizmu, żebym wrócił do oglądania filmów i czytania książek.

Opublikowano

ja przez ostatnie kilka miechów nabiłem ponad 100h w koszykówki 2k, Homecourta, V2 i V3

no nie żebym był z siebie najdumniejszy, bo zostawiłem napoczęte Mass Effect 2 i Bioshocka, ale cóż poradzę że na nic innego nie mam ochoty :dunno: 

Opublikowano
37 minut temu, Rozi napisał:

Znowu mnie złapało. Zacząłem Ori - znowu metroidvania, meh, zacząłem A Plague Tale - nudny gameplay, meh, zacząłem Fallouta 4 - xd, ta gra jest dokładnie tak chujowa, jak sobie ją zapamiętałem w 2016 roku, meh. Kończy się na tym, że włączam Siege i gram kilka meczów pod rząd, po czym wyłączam konsolę. Nie chce mi się grać w nowości, wolałbym znowu zagrać w Bioshocka, wrócić do Wiedźmina, znowu przejść Stardew Valley, ehhhhhhhhhhhhhhh... Może to jest celowy odpoczynek organizmu, żebym wrócił do oglądania filmów i czytania książek.

A co jeśli to gejmpassowa klątwa?

Opublikowano

Coś w tym może być. Ale na PS4 też mi się nie chce w nic grać.

Opublikowano

Ostatnio zrobiłeś chyba dosyć ostry maraton, więc pewnie zmęczenie materiału. Detoks powinien pomóc.

Opublikowano

Mnie od ponad miesiąca nie udało się uruchomić Switcha, nakupowałem gier (Mario i króliki, broforce, mother russia bleeds, gris, golf story) ale jakoś nie mogę się za to zabrać.

Ale gierki nie zające, nie uciekną :kaz:kiedyś przyjdzie na nie czas

Opublikowano

Czy to nie jest paradoks pirata z takim chomikowaniem gier? No niby masz w (pipi) gierek na wyciągnięcie ręki, ale jednocześnie tak duży wybór że nawet nie wiadomo w co zacząć grać i świadomość że zawsze są na półce.

Opublikowano
7 godzin temu, Rozi napisał:

znowu zagrać w Bioshocka

Też mi się od początku roku zbytnio nie chce nic grać a jak już włączyłem to po 30min max mnie nużyło. A bajoszoka odpaliłem i nie mogę się doczekać aż znowu będę dziś cisnął, jednak jest to gra wybitna, dobrze w sumie że nie wszystko też pamiętam i idzie się zaskoczyć na nowo. 

Opublikowano
4 minuty temu, Figaro napisał:

Pytanie po co od razu ich tyle nakupowałeś.

Były tanie, wiesz jak to jest

Opublikowano
9 godzin temu, Rozi napisał:

No raczej. Też tak mam, odkładam pada i biorę do ręki książek albo oglądam filmy na zmianę z serialami. 

Nie skreślaj Ori. To na prawdę wybitny tytuł, wart każdej minuty swojego czasu. 

Opublikowano
9 godzin temu, Rozi napisał:

No to zagraj w Bioshocka czy Wiedźmina i nie graj na siłę w to co wymieniłeś bo czeka w GP czy fajnie byłoby ograć. Nie ma sensu cisnąć na siłę, w końcu najdzie Cię ochota na takie Ori i wtedy sobie włączysz. 

Ja tak miałem ostatnio z Wieskiem 3 i Doomem ostatnim. Ogralem je już dawno, ale chciałem sobie ograć ponownie na PC w 60 fps. No i Wieśka zostawiłem po 10h bo znałem już wszystko na pamięć, a Dooma w połowie gry. I mam to w dupie. Jak mi się zechce znowu to zainstaluje, a tak gram w fajniejsze gierki. :cool::lapka:

Edytowane przez suteq