Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 603,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

6 lipca startuje drugi sezon jednej z moich ulubionych serii.

Kto nie oglądał pierwszego ten pała. Więcej tu życia niż w tych wszystkich powierzchownych saj-fajach od Netflixa razem wziętych.

Opublikowano

No i mamy pełny trailer 2 sezonu Glow!!

Ale to fajnie wygląda. Czysty fun. My body is ready :banderas: 

edit: I jeszcze plakacik

GLOW-s2-1-600x889.jpg

Edytowane przez sprite

Opublikowano

Czy ja mam wrażenie, że ostatnimi czasy Gayflix Netflix nasilił swoją pro-lewacką propagandę? Wszędzie geje, transy, queery (?). Trudno znaleźć ich film, w którym by nie było jakiegoś gejowskiego wątku. Jeszcze by to jakoś uszło, gdyby ich produkcje były tworzone z myślą o jakości, a nie ilości. Przeglądając ich produkcję trudno mi znaleźć coś ciekawego, wartościowego, gdy podczas przeglądania oferty HBO czuję jakbym co chwila napotykał produkcję wysokiej klasy. Obecnie rozważam anulowanie subskrypcji i przywrócenie gdy pojawią się nowe sezony Crown i Mindhuntera, bo to seriale pierwszej jakości.

Opublikowano

https://www.theverge.com/2018/6/13/17460092/netflix-interactive-games-minecraft

Cytat

Netflix and Telltale Games (The Walking Dead: The Telltale Series; Batman: The Telltale Series) have entered a partnership where the latter will begin distributing some of its games on Netflix’s platform later this year.

Cytat

TechRadar also reports that Telltale is developing a Stranger Things game for traditional gaming platforms, according to the site’s senior home entertainment editor Nick Pino. (It will be a new Telltale series.)

Opublikowano
16 godzin temu, Wojtq napisał:

Czy ja mam wrażenie, że ostatnimi czasy Gayflix Netflix nasilił swoją pro-lewacką propagandę? Wszędzie geje, transy, queery (?). Trudno znaleźć ich film, w którym by nie było jakiegoś gejowskiego wątku. Jeszcze by to jakoś uszło, gdyby ich produkcje były tworzone z myślą o jakości, a nie ilości. Przeglądając ich produkcję trudno mi znaleźć coś ciekawego, wartościowego, gdy podczas przeglądania oferty HBO czuję jakbym co chwila napotykał produkcję wysokiej klasy. Obecnie rozważam anulowanie subskrypcji i przywrócenie gdy pojawią się nowe sezony Crown i Mindhuntera, bo to seriale pierwszej jakości.

Ja na pewno nie anuluję subskrypcji, ale z tym homoseksualizmem w prawie każdej produkcji, to masz absolutną rację. 

Ostatnio gadałem ze swoją narzeczoną, że nawet w westernie, jakim jest Godless pojawiła się lesbijka. Nie mówiąc już o takim Orange, gdzie z 75% bohaterów jest homo xD  

Opublikowano

Na razie nie bije to aż tak po oczach. Poczekajcie rok-dwa i głównymi bohaterami będą transgendery, genderneutralni i biseksualni, oczywiście obowiązkowo murzyny. 

Opublikowano
40 minut temu, Frantik napisał:

Czy są na sali fani Lucyfera?

Netflix kupił prawa do serialu i już robi czwarty sezon 
https://tvline.com/2018/06/15/lucifer-netflix-season-4-renewed-returning/

Świetna wiadomość. Niestety, znając Netflix będzie trzeba czekać aż powstanie cały sezon żeby zobaczyć jak potoczyła się historia po cliffhangerze z ostatniego epizodu sezonu 3.

Plus jest taki, że na premierę sieknąć będzie można maraton, a i Netflix dba by ich produkcje były tip top (no se 3 nie porwał). :potter:

Opublikowano

Sprawdziłam tylko dlatego, że widziałam jakiegoś posta na forum, że spoko i muszę przyznać, że przyjemne zaskoczenie. GLOW - świeżo, śmiesznie i błyskotliwie. I ten klimat lat 80'.

Opublikowano

Ozark - 2 sezon 31 sierpnia

Opublikowano

Niedawno skończyłem oglądać "Happy" i naprawdę serial zaimponował mi jak lawiruje między przyjemną baśniowością, a wyjątkowo niepoprawną politycznie i lekko slapstickową komedią. Trochę jakby Luc Besson zrobił opowieść wigilijną. Może dlatego tak trudno ten film ostatecznie skategoryzować. To taka bajka dla niegrzecznych. Bardzo fajna, zabawna i dobrze zmontowana. Chyba można polecać ;)

Opublikowano
W dniu 21.06.2018 o 18:28, Fanek napisał:

Ozark - 2 sezon 31 sierpnia

Świetne info, pierwszy sezon jest bardzo dobry. Oby drugi sezon utrzymał poziom.

Opublikowano

Oglądał ktoś? Recenzje bardzo dobre, historia się zamyka w jednym sezonie czy trzeba czekać na ciąg dalszy? 

Opublikowano

Tabula Rasa - po pierwszym odcinku pomyślałem że to może być coś naprawdę świeżego. Im dalej jednak tym bardziej robiło się z tego typowe mystery gdzie każdy w otoczeniu głównej bohaterki ma jakąś tajemnice. Ogląda się to jednak bardzo dobrze, twisty fajnie zrealizowane. No i niestety ten finał. Wyglądało to trochę tak jakby twórcy uświadomili sobie "o ostatni odcinek nam został do realizacji to trzeba wszystkie wątki szybko pozamykać". Niestety finał jest zbyt pośpieszny a niektóre przedstawione w nim wydarzenia bardzo mocno naciągane i naiwne. Zepsuło mi to obraz naprawdę fajnie prowadzonego serialu. No ale i tak wart obejrzenia.

Opublikowano

Dopiero teraz się skapnęłam, że GLOW jest wzorowane na prawdziwym show i na Netfliksie jest nawet o nim dokument. Niezłe story, łezka poleciała przy Mt Fuji.