Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,2 tys.
  • Wyświetleń 599,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• xD  nikt normalny nie miał 

• raven_raven
    raven_raven

jest już polska czołówka nadchodzącego mesjasza - Neon Genesis Evangelion  

• Sabrina drugi sezon ? dziękuje postoje nie zniosę więcej tego lewackiego gówna wciskanego co każdy odcinek.

Opublikowano

Wjechal 3 sezon Ty

Dobrze mi sie to gowno oglada nic nie poradze

Opublikowano
W dniu 14.10.2021 o 10:48, Figuś napisał:

ciekawe czy dał z siebie więcej niż 30%

z vampire chyba najlepszy odcinek xD 

Opublikowano
1 minutę temu, messer88 napisał:

z vampire chyba najlepszy odcinek xD 

ja na razie po trzech odcinkach i rozjebała mnie ustawka Najmana XD

Opublikowano
19 godzin temu, schabek napisał:

Wjechal 3 sezon Ty

Dobrze mi sie to gowno oglada nic nie poradze

Trupów więcej niz w Dexterze :pawel:

Opublikowano

Squirt Game

wow, omijałem szerokim łukiem, bo 1 że Netflixm a 2 to był hype jak przy Domu z papieru, który jest totalnym łajnem. no i tak omijałem do dziś. No super serial. 

Opublikowano

Ja się ciesze, że ogladalem na premiere, bo teraz to nie wiem czy bym się zabrał. Z lodówki niedługo wyskoczy ten serial.

Opublikowano

Serwisy internetowe żyją z klików, więc nabijają kliki tworząc  treści o Squid Game, w ten sposob jeszcze bardziej nabijając popularnośc. Taka samonapędzająca sie machina hype'u. Swego czasu podobnie było z Gambitem Królowej.

Ale fakt, serial bardzo fajny, dla mnie mocne 7/10. Nie znam sie na kinie koreańskim, więc najbardziej zaskoczyła mnie świeżość formy i bezkompromisowość przekazu. W hollywoodzkich i netfliksowych produkcyjniakach od dawna  z tym kiepsko.

Opublikowano

O tak, Stranger fajnie się ogląda, ciężki klimat, ale całość na plus.

Squid Game faktycznie jest teraz wszędzie, ale trzeba przyznać, że serial zrobiony z pomysłem, z dbałością o detale, bardzo dobrą scenografią i poruszający w mocny sposób tematy, które w Korei są na porządku dziennym - ubóstwo, podziały klasowe, alienacja. 

Opublikowano
21 godzin temu, Shen napisał:

Trupów więcej niz w Dexterze :pawel:

Love to jest nadpsycholka. Niesamowita telenowela xd

Tez obejrzalem Squid Game na hajpie bo wszyscy o tym gadaja i spoko spoko ale co mnie irytowalo to gra niektorych koreancow. Nie wiem czy takie kino koreanskie po prostu jest czy co ale po tych piskach, wrzaskach i nadmiernym ekscytowaniu sie skosniakow musialem wlaczyc lektora bo mowie nie uniese. No i slaby ten fragment z vipami, rozumiem ze mialo byc takie przerysowane ale straszny cringe wyszedl imo. 

Opublikowano

Po skończonym Squid Game zacząłem wyżej wspomniany Stranger, jestem po 3 odcinkach i siadło pięknie. Uwielbiam takie klimaty.

Opublikowano

Prawie kazdy odcinek sie konczył jakąs akcja, ze chciałem z bomby odpalac kolejny.

Opublikowano

Jest jeszcze jaki serial koreański z zabójstwem w szkole. Nie pamiętam tytułu. Oglądał ktoś może?

Opublikowano

Wo kurwa, ale swagg :banderas:  Byłem sceptycznie nastawiony, ale po tym trailerku będzie trzeba to sprawdzić. Dobrze, że celują w zupełnie inny vibe niż w anime, a nie próbują na siłę oddać ducha pierwowzoru(co by nigdy nie wyszło). Najbardziej razi tylko ten wiek Spike'a :/ 

Opublikowano
33 minuty temu, sprite napisał:

Wo kurwa, ale swagg :banderas:  Byłem sceptycznie nastawiony, ale po tym trailerku będzie trzeba to sprawdzić. Dobrze, że celują w zupełnie inny vibe niż w anime, a nie próbują na siłę oddać ducha pierwowzoru(co by nigdy nie wyszło). Najbardziej razi tylko ten wiek Spike'a :/ 

Po Squid Game zamiast Johna Cho widzę tu mordę Seong Gi-huna :reggie:

A trailer ok, choć w ogóle nie odczuwam potrzeby przenoszenia tego anime na live action.