Opublikowano sobota o 20:363 dni Tym plot twistem chcieli chyba kogoś zaskoczyć, tylko od początku wiadomo kto jest brudnym glinąNo i zmarnowany potencjał Scotta Adkinsa, chłop jest mistrzem w mordoklepki. Taki JCVD obecnych czasów.
Opublikowano niedziela o 05:482 dni Ja dopiero na napisach się zorientowałem że tam Boyka jest No 5/10 i to tyle i aż tyle.
Opublikowano niedziela o 08:412 dni Oni to nakręcili chyba tylko po to żeby dwóch kumpli się dobrze bawiło na planie, a i przy okazji trochę grosza im wpadło
Opublikowano niedziela o 13:442 dni No ale to musiały ładne pieniążki wpaść żeby się chłopy do takiego filmu zaangażowali. Nawet mignął mi wywiad z Damonem gdzie mówił o tym jak N narzuca konstrukcję filmu - 3 akty, każdy w innym miejscu, co kilkanaście minut ekspozycja przypominająca co się dzieje żeby ludzie co siedzą w telefonach wiedzieli o co loto, połowa budżetu na ostatni akt gdzie ma być najwięcej akcji. I taki taśmociąg się robi.
Opublikowano poniedziałek o 09:511 dzień W dniu 17.01.2026 o 21:31, Josh napisał(a):Obudźcie mnie jak Netflix wypuści kiedyś film akcji, który nie będzie totalnym przeciętniakiem.The Highwaymen i Triple Frontier były naprawdę spoko i bardzo chętnie przytuliłbym wydania fizyczne tych filmów.A co do "The RIP" (po naszemu "Łup") to tak jak wyżej napisano - takie 6/10.Spodziewałem się większej sraki, bo mimo kilku fajnych filmów od N praktycznie zawsze podchodzę z nastawieniem na największe gówno i chyba dlatego oceniam tak wysoko, bo tej strasznej sraki nie było.Oczywiście musieli wcisnąć tam tę Rihannę z Temu, żeby się checkboxy zgadzały i jej obecność drażniła mnie tutaj najbardziej - ani to ładne, ani zabawne, do filmu wniosła typową "boss-girl energy" i ryj wypacykowany jak do jakiegoś getto-instagrama.Affleck naprawdę dobry, Damon też spoko, kilka dialogów fajnych, ale cała reszta przeciętna do bólu.
Opublikowano poniedziałek o 16:181 dzień Alice in Borderland, Netflix. Rozkmina co do trgo serialu, z mojej strony jest następująca: stanąłem po 2 sezonie, który oglądnąłem, chyba akurat minie niedługo równe 3 lata. Okazał się on dla mnie ,,taki se... średniawy" - klasyczne: 5/10. Nie wiem czego spodziewać się po s03... Ktoś poleca? Nie mam pojęcia czego oczekiwać: może czegoś podobnego do ,,zagadek z Piły", xD, albo ,,The Cube" lub czegoś w tym stylu. Escape Room? 6 godzin temu, Wredny napisał(a):Oczywiście musieli wcisnąć tam tę Rihannę z Temu, żeby się checkboxy zgadzały i jej obecność drażniła mnie tutaj najbardziej - ani to ładne, ani zabawne, do filmu wniosła typową "boss-girl energy" i ryj wypacykowany jak do jakiegoś getto-instagrama.Affleck naprawdę dobry, Damon też spoko, kilka dialogów fajnych, ale cała reszta przeciętna do bólu.Affleck i Damon w ,,Łupie", i to takim Netflixowskim... razem? Spotkałem się z ogólnie dobrymi opiniami w ,,internetach", że właśnie ten duet ,,zrobił ten film", a nie sam montaż, efekty, akcja etc etc. Ciekawe... akcyjniak od ,,enki", który nie razi aż tak niską oceną. 6,3 - nieeeźle. :D