Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Red Dead Redemption 2

Featured Replies

Opublikowano

a sa dzieci?

• Odpowiedzi 8,2 tys.
  • Wyświetleń 784,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• "gdzie jest ku.rwa kurier?" "wam tez nie doszlo?" "no to pograne w weekend ;/" "o 22 dostarczaja?"  

• Tak się odbiera grę z prosiakiem

• Te stękanie o brak podrozy, a później wyjaśnienie typa ze tak naprawdę huya zagrał bo nawet nie doszedł do wybrania sposobu podrozy z obozu.    Bo simsy, bo paski, bo trzeba jesc, bo trzeba k

Opublikowano

Jak odebrać tę "ekskluzywną" (XD) zawartość? Czy to jest ten koń pierwszej w stajni?

Edytowane przez tobik

Opublikowano

No nie można, przecież już przed premierą było mówione

Opublikowano

Po wykorzystaniu kodu z pudełka, gdzie w grze znajdę tego konia bojowego?

Choć po tym jak wygląda na grafice - nie umywa się do tego z jedynki. Chyba pozostanę przy tym koniu z prologu bo jest za(pipi)isty. Mądra szkapa. :)

Opublikowano

w stajni w valentine ale najpierw musisz zrobić pare misji.

Opublikowano

Szkoda że nie da się zabijać dzieci, ale przynajmniej będzie można im zabić rodzinę na ich oczach :)

15minut instalacji jeszcze, ciareczki

Opublikowano
1 minutę temu, c0ŕ napisał:

Szkoda że nie da się zabijać dzieci, ale przynajmniej będzie można im zabić rodzinę na ich oczach :)

15minut instalacji jeszcze, ciareczki

Ciekawe czy jak dzieci urosną po 10 latach w grze to będą Cię ścigać za zabicie rodziców? Bo jak nie to małe przywiązanie do detali :(

Edytowane przez Bartg

Opublikowano
44 minuty temu, Bansai napisał:

Jak mnie przed chwila niedzwiedz znienacka sponiewieral to myslalem ze zawalu dostane XD

Mashowalem B jak chory poyeb i jakims cudem na zyletce zycia sie udalo dziada ubic. Fajne rany na Morganie zostaja po takiej potyczce w zwarciu.

Dokładnie tak, dobrze, że byłem po porannym sraniu bo bym właśnie prał narzutę na kanapę xD

byłem aż zaskoczony, że Arthur w ogóle z tego cało wyszedł, a zniszczenia po tym zwarciu kozackie

Edytowane przez raven_raven

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

Tak się odbiera grę z prosiakiem e73812c348c23e914ea12770900d2874.jpg

Opublikowano

Przepraszam, mogę przed pana w kolejce? Koń mi zaraz się zesra na parkingu.

Opublikowano

Wy też boicie się jeździć w nocy poza obozem? Ciemno jak w dupie, dobrze, że można używać lampy naftowej. Upolowałem swojego pierwszego jelenia. Wirgińskiego. Ale będzie w obozie wyżerka :banderas: Porąbałem też drewno i przeniosłem worki. Czuję się potrzebny. Ludzie mnie chwalą.

Kurde, już miałem spotkanie z dwoma O'Driscollami, ale na szczęście rozstrzelałem ich, a potem ukryłem w krzokach i tyle ich było. Nie lubię ich.

Ta gra jest ogromna. Nie wiem, co ją jest w stanie przebić.

Opublikowano

Gra właśnie się instaluje , przed tym miałem aktualizacje 3,2 Gb (moze to z powodu posiadania koXa ) w środku mapa , kod na konia i "niezbędnik bandyty" byłem pewien że pdstawowe wersje tego nie mają...

Opublikowano

Mój fifolek rzeźbi mi dziurę w gaciach jak czytam te Wasze wynurzenia. Niestety pod koniec miecha jestem na tyle spłukany, że nawet wystarczających środków na KK zabrakło na zakup tego mesjasza. I jak tu kurła żyć?! :-(

Opublikowano

Sterowanie w tej grze to sraka, dziękuję. Który mamy rok, żeby za bieganie odpowiadał przycisk X? Ale reszta w tej grze? Cud, miód i orzeszki. Jest klimat i to przeokrutny.

Opublikowano

A jak się teraz biega w sanboxach?

Opublikowano

no tez sie na tym lapalem ze wciskalem lewy analog zeby biec xD i lipa ze wychylenie galki nie wplywa na szybkosc poruszania sie Artura, poki co zabijam wszystkich jak leci i dalej nie moge wyjsc z podziwu jak to dobrze wyglada, jedynie mordy sa slabo zrobione, poza tym cacy

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Jak tam - mapka serio taka duża? Mówię o tej nowej części, nie z rdr1.