Opublikowano 22 lutego 20214 l 35 minut temu, Pupcio napisał: czesać codziennie konika Aaaa, czesanie szczotką
Opublikowano 22 lutego 20214 l No u mnie też, tak zwane granie z DUSZĄ. No i rano kawka, gulasz pana pearsona i wyzwanie Billa to było to
Opublikowano 7 marca 20214 l Mam problem i pytanko kupiłem ozdobę z pióra białej czapli i nie wiem jak ją doczepić do konia.
Opublikowano 7 marca 20214 l Tak jak w GTA z garażami tak i tu na tuning konia musisz pojechać do stajni, tam kowal Smitey zmieni ci podkowy na podbite amelinium, pozłacane strzemiona i zamontuje akcesoria na twojego ogiera A tak na poważnie to w zakładce koń lub ekwipunek konia, gdy wchodzisz z nim w interakcję powinno dać się ustawić wszystkie wizualne dodatki.
Opublikowano 7 marca 20214 l W dniu 8.08.2020 o 13:25, mario10 napisał: że wolno chodzi w obozie, że przeszukiwanie domów czy zwłok do kpina i zajmuje godziny, i jeszcze kilka innych mechanik w grze już dawno powinno być poprawione jak na taką produkcję i takie studio Ale jak "poprawione"? Piszesz, jakby to był jakiś bug, a to tak zostało zaprojektowane, żeby właśnie dodać realizmu i budować klimacik. Nie ma nic piękniejszego, niż poranna kawka przy ognisku, wyszczotkowanie rumaka, a później wyczyszczenie giwery - tak zaczynałem prawie każdy dzionek i czułem się, jakbym tam żył
Opublikowano 8 marca 20214 l Wczoraj pierdolnąłem wszystkie gry, usunąłem save i zacząłem jeszcze raz to arcydzieło
Opublikowano 8 marca 20214 l Ja na początku myślałem, że Spoiler można uniknąć tego, że Arthur się zarazi, wybierając jakoś inną ścieżkę No, ale niestety. Wierzyłem też jak on, że się da wyleczyć i będzie dalej zabawa w szczelanko kombojem no i niezła imersja była bo grałem w lipcu jako covidowa kurwa się zaczynała rozkręcać a on pokasływał sobie.
Opublikowano 8 marca 20214 l ehh chyba dopiero na jakimś porządnym L4 po tej słynnej t r z y d z i e s t c e będę miał czas żeby jeszcze raz skończyć tego mesjasza
Opublikowano 9 marca 20214 l 15 godzin temu, Rozi napisał: Wczoraj pierdolnąłem wszystkie gry, usunąłem save i zacząłem jeszcze raz to arcydzieło Mam dokładnie taki sam plan
Opublikowano 9 marca 20214 l Ja też bym zaczął jeszcze raz ale w podsumowaniu Sony za rok 2020 wyskoczyło mi coś takiego więc jeszcze poczekam z tym drugim podejściem
Opublikowano 9 marca 20214 l Lipiec/ Sierpień to idealny moment, żeby powtorzyć przygodę. Jakby jeszcze 60fps dali to juz w ogóle mmm
Opublikowano 9 marca 20214 l I sobie kurde jestem w Horshoe Overlook, jeżdże sobie, zwiedzam, podziwiam widoki, szukam zwierząt, tak, jak za pierwszym razem. A tu przecież dodali jeszcze nieco zawartości dodatkowej, której nie miałem szans ograć No i nie ma nic bardziej relaksującego, niż jazda koniem po lesie, przy strumykach, z tym obłędnym dźwiękiem na słuchawkach.
Opublikowano 9 marca 20214 l https://www.rockstargames.com/newswire/article/61291/Red-Dead-Redemption-2-Photo-Mode-and-Story-Mode-Additions-Now-Availabl
Opublikowano 9 marca 20214 l Ostatnio położyłem łapę na pudełku, dobijam trofiki z Online i zaczynam historię od nowa, tym razem celem jest splatynowanie i ogólnie no rush : ) W zeszłym roku według statów przejście zajęło mi 86 godzin, tyle poświęciłem na sam główny wątek. Zobaczymy ile zejdzie na wymaksowanie.
Opublikowano 9 marca 20214 l @baniek te staty od Sony są trochę dziwne. Mi pokazuje ponad 500h w RDR2 a teraz sprawdziłem na Rockstar Social Club i mam 180h w single i 110 w online także jak widać rozstrzał jest spory. Możliwe że na Rockstar nie zliczało czasu podczas pauzowania czy jakichś innych okołogrowych aktywności. Tak czy siak bardziej wierzę licznikowi od R* Edytowane 9 marca 20214 l przez Ryo-San
Opublikowano 9 marca 20214 l 200h idle? Trochę dużo, chyba że trzymałeś konsolę włączoną całymi nocami
Opublikowano 11 marca 20214 l Odpaliłem na chwilkę, parę lat a korwa CZUĆ NEXTGENA. Coś mi się wydaje że mnie znowu zassa i nie będzie grane nic innego.
Opublikowano 11 marca 20214 l Za pierwszym razem grałem na podstawowym PS4. Jak nigdy nie interesowały mnie 'nowe' wersje starych gier, tak w przypadku RDR2 chętnie zobaczyłbym wersję nextgen. Mi dodanie 60 fps wystarczy do usprawiedliwienia ponownego zakupu. Wróciłbym chociażby do: W dniu 9.03.2021 o 09:26, Rozi napisał: No i nie ma nic bardziej relaksującego, niż jazda koniem po lesie, przy strumykach, z tym obłędnym dźwiękiem na słuchawkach. Ten wykreowany świat jest rewelacyjny. Inne gry po RDR2 wydają się 'puste'.