Opublikowano 15 grudnia 20186 l Wziąłem się w końcu za fabularne misje, jestem w piątym rozdziale. Liczba momentów w którym miałbym ochotę odstrzelić łeb Dutchowi znacznie wzrosła do tego momentu. Przyklaskuje każdemu, kto pisał tu, że też go wkuwia. Edytowane 15 grudnia 20186 l przez PiotrekP
Opublikowano 15 grudnia 20186 l No dutch to pyzda i cwel. Wkurzającej ostatniej postaci już dawno w grach nie widziałem.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Daliby potrójnego xp to można by się jeszcze zastanowić czy odpalać i wbić trochę lvl. Tam zupełnie nie ma co robić.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l W dniu 14.12.2018 o 13:09, Figuś napisał: Po ostatniej jakże satysfakcjonującej misji w drugim epilogu, powinieneś być blisko tej oceny. Ehh przeszedłem no i hoi gra na 10, ale przez tamto daje 9+, yebac rockstar maczetami. Pora kupić rdr1 bo nigdy nie dałem rady skończyć.
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Poczekaj bo pewnie za pół roku pojawi się jako DLC Edytowane 15 grudnia 20186 l przez ornit
Opublikowano 15 grudnia 20186 l 3 minuty temu, ornit napisał: Poczekaj bo pewnie za pół roku pojawi się jako DLC O czymś nie wiem i były jakieś ploty/Secret w grze to hintujacy?
Opublikowano 15 grudnia 20186 l A jakbyś był na miejscu Rockstar to co byś zrobił z tak zakończonym/rozpoczętym contentem?
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Niby był jakiś glitch że (spoiler dla tych co skończyli mesjasza) Spoiler John mówił głosem dorosłego jacka. Ale nie wiem czy to prawda
Opublikowano 15 grudnia 20186 l Jeśli chodzi o ten tytuł po skończeniu fabuly: - chodzi sie marszczonem zyebanym ryjem - nie można pływać Można wczytac save i wrócić do normalnej postaci. Super post game rockstar.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Powiem Wam, że pierwsze godziny papy z dachu nie zrywają, jest klimatycznie, ale już mam zarzuty do strzelania(nie wiem jak można w to grać bez autoaima), sterowania i tzw.klawiszologii. Przypuszczam, że po iluś tam godzinach i Meksykach będzie coraz lepiej, ale strzelanie nie robi, a to niedobrze. Edytowane 16 grudnia 20186 l przez SlimShady
Opublikowano 16 grudnia 20186 l 1 minutę temu, SlimShady napisał: Powiem Wam, że pierwsze godziny papy z dachu nie zrywają, jest klimatycznie, ale już mam zarzuty do strzelania(nie wiem jak można w to grać bez autoaima) Normalnie? ja za to nie wiem jak można grać z autoaimem. Ja często odstrzeliwuje kapelusze i broń dla beki xd
Opublikowano 16 grudnia 20186 l 3 minuty temu, MaZZeo napisał: Normalnie? ja za to nie wiem jak można grać z autoaimem. Ja często odstrzeliwuje kapelusze i broń dla beki xd Jakie masz dokładnie ustawienia w opcjach przy strzelaniu?
Opublikowano 16 grudnia 20186 l @Bartg wrzucał tu swego czasu, ogólnie trzeba dead zone ustawic na najnizszy.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Właśnie szukam optymalnych ustawień i niby powinno się ustawić free aim, dead zone na najniższy, a sensitivity na najwyższy.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l Ja Ci mogę polecić rady od tego typa, ustawienia sprawdzą się również w singlu.
Opublikowano 16 grudnia 20186 l 1 godzinę temu, SlimShady napisał: Powiem Wam, że pierwsze godziny papy z dachu nie zrywają, jest klimatycznie, ale już mam zarzuty do strzelania(nie wiem jak można w to grać bez autoaima), sterowania i tzw.klawiszologii. Przypuszczam, że po iluś tam godzinach i Meksykach będzie coraz lepiej, ale strzelanie nie robi, a to niedobrze. Co do strzelania to niestety taki urok gier RS. W RDR 2 co prawda jeszcze nie grałem, więc mam nadzieje, że faktycznie po zmianie w ustawieniach da się normalnie celować.
Opublikowano 17 grudnia 20186 l Wylaczylem po 30 sekundach, szalona zabawa bluescreenem, nadmierna gestykulacja i suche teksty, to nie do RDR2. Zeby nie bylo offtopu, wyczyscilem mape z kazdej fabularnej rzeczy, i tak jak myslalem, post game bez Spoiler ekipy, obozu, misji z towarzyszami jest pusty i bezcelowy. No ale i tak ponad 60h 10/10 gry. Nie chcialem tego konczyc, zaluje, ze nie bede mogl przejsc tego znow pierwszy raz.