Opublikowano 18 września 20186 l 16 godzin temu, Rozi napisał: Pierwszy! matematyka nie jest twoją najmocniejszą stroną, co?
Opublikowano 19 września 20186 l Również wpadłem w sieć pająka. Niech sie dzieje.. Edytowane 19 września 20186 l przez MEVEK
Opublikowano 19 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Dobra, czekamy. Długo biłem się z myślami po demie i wiedzy, że będzie w game pass.
Opublikowano 24 września 20186 l Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. osz ja pier,dolę ale będzie grane
Opublikowano 24 września 20186 l Jak bym nie miał w co ciorać, to bym drugi raz wziął, tym razem na ps4
Opublikowano 24 września 20186 l Podobno najlepszy "szmup" ever. Jak narazie odbiłem się od tej gry jak swego czasu od Bloodborna. Wiem, że warto będzie poświęcić trochę zdrowia. Edytowane 24 września 20186 l przez S_600
Opublikowano 24 września 20186 l No i wziąłem tego Hollowa, odliczanko mocno. Na OLEDzie musi wyglądać to jak życie.
Opublikowano 25 września 20186 l Gry dawno ograne, ale nich devi chociaż kilka cebulionów dostaną na następne tak dobre gry.
Opublikowano 29 września 20186 l W dniu 24.09.2018 o 21:03, S_600 napisał: Podobno najlepszy "szmup" ever. Jak narazie odbiłem się od tej gry jak swego czasu od Bloodborna. Wiem, że warto będzie poświęcić trochę zdrowia. Ikaruga jest cudowna to prawda. Problem z tą grą jest taki, że to jeden z ostatnich szmupów jakie poleciłbym początkującemu. Na początek lepiej brać coś z klasycznym gameplayem nie chodzi mi o trudność tylko o to, że Ikaruga jest szczególna i nie jest normalnym shmupem. Na switcha nie brakuje przecież normalnych shmupów.
Opublikowano 5 października 20186 l Dokupilem sobe asasynka Edytowane 5 października 20186 l przez Welna
Opublikowano 6 października 20186 l W dniu 6.10.2018 o 12:26, ireniqs napisał: Nie mogłem sobie odmówić. Kingdom come i shadow tactics - będzie pan zadowolony Edycja: Małe zakupy w promocji u pana nelsona Edytowane 9 października 20186 l przez blantman