Opublikowano 9 marca9 mar Właśnie kończę pierwsze Crysis i mi mało, więc dokupiłem kolejne części. Jeszcze wleciał na doczepkę Far Cry wyprodukowany przez to samo studio.
Opublikowano 9 marca9 mar 11 minut temu, Czokosz napisał(a):Właśnie kończę pierwsze Crysis i mi mało, więc dokupiłem kolejne części. Jeszcze wleciał na doczepkę Far Cry wyprodukowany przez to samo studio.Far Cry to na zawsze będzie dla mnie gra, w której wrażenia leciały od "łał, faktycznie mogę wszędzie wejść i z kilku pozycji podejść do obozu wroga" do "ale jak to walczę z jakimiś zmutowanymi małpami XD". Do dwójki bym kiedyś wrócił, bo myślę, że jej zabawa w realizm siedziałaby mi obecnie dużo bardziej, niż gdy byłem nastolatkiem.
Opublikowano 9 marca9 mar 21 minut temu, Jukka Sarasti napisał(a):Far Cry to na zawsze będzie dla mnie gra, w której wrażenia leciały od "łał, faktycznie mogę wszędzie wejść i z kilku pozycji podejść do obozu wroga" do "ale jak to walczę z jakimiś zmutowanymi małpami XD". Do dwójki bym kiedyś wrócił, bo myślę, że jej zabawa w realizm siedziałaby mi obecnie dużo bardziej, niż gdy byłem nastolatkiem.Pamiętam, że pierwszy Far Cry mi się podobał za dzieciaka, ale był dla mnie za trudny i bałem się tych zmutowanych małp, o których wspominasz. Teraz będzie powrót po latach i myślę, że siądzie. Zresztą w Crysis jest podobnie, bo najpierw starcia z koreańskimi żołnierzami, a potem z ufolami. Początkowo jest takie dziwne wrażenie, gdy ciągle walczysz ludżmi i nagle pojawiają się sceny jak z filmu "Na skraju jutra" z Tomem Cruisem, ale szybko się idzie wkręcić.
Opublikowano 9 marca9 mar Mi dwójka kompletnie nie siadła a sama seria straciła ducha oryginału. FC1 to był niespodziewany hit i duże zaskoczenie swego czasu.
Opublikowano 9 marca9 mar Ja grałem tylko w 3. Bardzo fajny otwarty świat i szczególnie Vaas. 4 jakoś nigdy nie ruszyłem bo wygląda jak 3 tylko z gorszym villainem. Mam na xboxie far cry classic ale jeszcze tego nie odpalałem, to jest po prostu jakiś remaster jedynki?
Opublikowano 10 marca10 mar Jest promka na Ori and the Blind Forest na Switcha za 19,75zł. Szkoda było nie wziąć za takie grosze.
Opublikowano 11 marca11 mar Zbieram klasyki do ogrania w najbliższym czasie. Ff7 ogrywalem na psp i niewiele pamiętam (przed premierą ff7 part 1).Kolejny w kolejce to suikoden 1&2.
Opublikowano 11 marca11 mar No nic, zobaczymy co to będzie:PS5 PRO też zamówione, liczę że będzie lepiej