Opublikowano 24 września 20195 l Ależ ta gierka zniszczy I jeszcze do plusa dają remastera jedynki to sobie odświeżę jesienią Sony? Kocham i szanuję
Opublikowano 24 września 20195 l Teraz, XM. napisał: Cis pięknego Po co Ellie maska? A to nie garbaty nos tam wpadł? Miałem takie wrażenie
Opublikowano 24 września 20195 l Teraz, XM. napisał: Po co Ellie maska? Spoiler Pewnie musi już nosić.
Opublikowano 24 września 20195 l 1 minutę temu, XM. napisał: Cis pięknego Po co Ellie maska? To będzie sztos jak skuhwysyn. Jest w ciąży, dla dziecka.
Opublikowano 24 września 20195 l Teraz, blakuś napisał: A to nie garbaty nos tam wpadł? Miałem takie wrażenie Nope.
Opublikowano 24 września 20195 l Teraz, SlimShady napisał: Jest w ciąży, dla dziecka. o (pipi), to by było. Te jej poobijane plecy, coś czuję, że będą ostre sceny jak na gierkę.
Opublikowano 24 września 20195 l 1 minutę temu, blakuś napisał: A to nie garbaty nos tam wpadł? Miałem takie wrażenie Też mi się tak wydawało. W ogóle to miałem wrażenie, że obydwie były grywalne w tym trailerze.
Opublikowano 24 września 20195 l 2 minuty temu, SlimShady napisał: Jest w ciąży, dla dziecka. W ciąży z tą Żydówką, stunning and brave Ogra się kiedyś.
Opublikowano 24 września 20195 l No dobra, jest lekkie jaranko. Te fragmenty z rozgrywki, strzały, zwarcia, od samego oglądania się napiąłem. Możliwe, że wyjątkowo będzie day one.