Nitro619 11 Opublikowano 18 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2017 Skusiłem się, na razie bardzo pozytywne wrażenia po ograniu chwili singla na Weteranie, jednej mapy Zombie i z 4-5 h w multi. Jakby ktoś chciał zagrać to zarpaszać, chętnie dołączę do ekipy X1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 no nie powiem calkiem fajny ten nowy cod, dzisiaj sprawdze tryb zombie bo ponoc dobry chociaz to nie moje klimaty 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Ja gram od kilku dni i jakie wrażenia? Ludzie, to chodzi, jak dobrze naoliwiona maszyna. Jak szwajcarski zegarek. Jak ... nie wiem, brakuje mi słów. Tyle o singlu, natomiast co co do grafiki nie będę się wypowiadał. Została w tym temacie wielokrotnie opisana i jest zniewalająco śliczna, niczym ekskluzywna dziwka. Multi leci bez zacięć, matchmaking robi dobrą robotę, mecz za meczem, cyk, kolejne 10 minut - nie zdążysz wprowadzić zmian w uzbrojeniu, nie zdążysz siknąć. Nie rozwala składów - to ważne. Ogień wali z luf pepeszy i nosi pestki 7,62x25mm TT na duże odległości z zadziwiającą precyzją o_0 , jak to w codach. Teraz po ograniu kilkunastu godzin trochę zatęskniłem za tym futurystycznym klimatem (ale bez latania po ścianach i sufitach!). Człowiek takie ma czasem o d j e b k i, że sam nie wie, czego chce. Wieczorem podbijać, jak ktoś chce DM drużynowy HC. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Szajka 407 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Znają to? Wkurzające jest, choć sam wiem jak tam wejść nim takie video sie ukazały na yt to nie korzystam,za to szpagatuje nicki wszystkich którzy radośnie korzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza
BuRRRza 43 Opublikowano 19 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2017 Znają ale kwestia czasu zanim bedzie patch albo hotfix z tym Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 332 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) Ta gra ma HDR na PS4? Edytowane 20 Listopada 2017 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
mlody23 26 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 38 minut temu, easye napisał: Ta gra ma HDR na PS4? Tak. Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 56 minut temu, easye napisał: Ta gra ma HDR na PS4? Ma HDR i wygląda obłędnie IMO. Cutscenki to mistrzostwo. Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 A oprawa w samej rozgrywce? Bo scenki to IMO nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza
iluck85 2 821 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 Miło, że wrócili do II wojny, ale nie pasuje mi jedno w tej grze. Akcje rodem z Uncharted- wszystko takie o mały włos. Prawie dostał, prawie spadło mu na łeb.... nie pasuje mi to. Gram sama w sobie spoko i nie ma co się rozpisywać. Pozycja do zaliczenia wszystkich fanów WWII. Ale 2 raz 259 bym nie dał. Trochę na ciśnieniu z powodu nowej konsoli. 189 uczciwe w dniu premiery. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
pistaczek 43 Opublikowano 20 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2017 (edytowane) 3 godziny temu, Amer napisał: A oprawa w samej rozgrywce? Bo scenki to IMO nikogo. Oprawa w samej rozgrywce w pierwszym zdaniu. Po kropce opinia o scenkach. Edytowane 20 Listopada 2017 przez pistaczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Amer 1 366 Opublikowano 21 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 21 Listopada 2017 Recka Wipeout OC od SkillUp rozbiła mnie doszczętnie i z miejsca przekonała do zakupu (polecam). Teraz podobnie może być z tym CoDem. Do multi mnie nie ciągnie, ale ta epickość singla kusi bardzo... I od razu ogłoszenie parafialne, jak już komuś się znudzi i będzie skłonny odsprzedać za rozsądne pieniądze to śmiało pisać do mnie na PW Cytuj Odnośnik do komentarza
Słupek 2 119 Opublikowano 23 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Ależ tego powrotu do IIWŚ brakowało, dobry ten singiel w cholerę. Bez żadnych udziwnień, perków, co-opów, mieszania misji - ot po prostu misja po misji na prostych zasadach. Akurat tak się złożyło, że byłem chory to cały dzień leżałem i grałem (grałem na veteranie). Jak za starych szkolnych, czasów P, jeszcze na drugi dzień z samego rana wstałem i kończyłem ostatnie misje. Chyba najlepsze, że stonowany ten singiel to znaczy są epic momenty i skrypty ale w rozsądnej dawce. Nawet historyjka chociaż ckliwa, prosta to śledzi ją się spoko (nie jest tak najeżona "codowym" patosem). Cut scenki, mimika i tych dwóch aktorów (Tucker i Duhamel) wyglądają obłędnie. W ogóle cała gra wygląda elegancko do tego to moja pierwsza gra w 4k i hdr na nowym tv (no nie liczę Deadpoola xd). I często chodziłem z otwartym pyskiem, podziwiając grafikę. Myślałem, że po nowym Doomie nie spojrzę już nigdy na Cod-a a jednak. Jednak co IIWŚ TO IIWŚ, walić te futurystyczne sraki w Codach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Spotkał się tu ktoś z czymś takim, że zaraz po odpaleniu gry kiedy chcę wejść w tryb online, wyskakuje komunikat, że pobiera aktualizację a następnie gra chce zrobić reset? Po resecie znów jest to samo. U mnie tak jest non stop. Wytrzymałem z 30 minut, wk@$@iłem się i wyłączyłem... WTF ?! Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 Moze zainstaluj ponownie?? Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 25 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2017 W dniu 23.11.2017 o 16:19, Słupek napisał: Myślałem, że po nowym Doomie nie spojrzę już nigdy na Cod-a a jednak. Jednak co IIWŚ TO IIWŚ, walić te futurystyczne sraki w Codach. E, singiel w ostatnim futurystycznym codzie też był mega. Infinite warfare bodajże. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 26 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 (edytowane) pograłem 3 misje singla, no rzeczywiście graficznie to jak nie call of duty, na fajnym tv 4k hdr musi robić mega wrażenie, w szczególności rozbłyski wybuchów. Co do sterowania LUDZIKIEM to jest zdecydowanie wolniej, przeładowanie, do sprintu trzeba się rozbiec, położenie się na placka też zajmuje trochę czasu ciekawe jak to działa w multi (a ściąga sie pacz 11gb XD kocham te generacje konsol) wstępnei zaskoczony jestem, apteczki do odnawia życia, co prawda ziomeczek generuje ich miliony, więc nie ma tu mowy o różnicy w kucaniu za murkiem i regeneracji wolverine'a vs apteczka, bo zawsze latamy z zapasem. Plaża trochę meh, za szybko jakoś zleciała, ale ta odsiecz jeepami fajniutka. Polska wersja tragiczna i to narazie jedyny minus, nie chodzi o sam dubbing co o technikalia, raz jedna postać mówi podczas cutscenki na granicy słyszalności, by sekundę później roz(pipi)ało nam bębenki w uszach, mega irytujące. NASZ SIERŻANT TO NIEZŁY SZPICEL XD coooooooooooooooooooooooooooooooooooooo Edytowane 26 Listopada 2017 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 11 giga czego? Bufy i nerfy tyle ważą? Mam nadzieje na łatkę do połączeń. Kilka ostatnich dni multi to była rosyjska ruletka. Odblokowałem długo wyczekiwanego Bar'a i nikogo tym zabić nie szło, A tommy gun to największe rozczarowanie ww2. Shotguny są celniejsze. Po prawie miesiącu ilość map zaczyna doskwierać, ma się wrażenie grania na 3 na krzyż. Szczerze zazdroszczę Wam entuzjazmu przy kampanii. Ledwo ukończyłem pierwszą misje, i liznąłem drugą. Zero kopa przy mordowaniu wroga i to poczucie spływania rynną. Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 W dniu 25.11.2017 o 17:12, Sobies napisał: Spotkał się tu ktoś z czymś takim, że zaraz po odpaleniu gry kiedy chcę wejść w tryb online, wyskakuje komunikat, że pobiera aktualizację a następnie gra chce zrobić reset? Po resecie znów jest to samo. U mnie tak jest non stop. Wytrzymałem z 30 minut, wk@$@iłem się i wyłączyłem... WTF ?! 3 dni kolejnych prób: - odinstalowałem grę/pobrałem aktualizacje - nic nie dało - sprowadziłem router do ustawień fabrycznych i skonfigurowałem od podstaw internet w chacie - nic nie dało - oglądałem poradniki na YT polecające resetowanie ustawień w konsoli - nic nie dało. Rozkładam ręce. Pie!@#$le tą głupią grę. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z czymś takim, że muszę sprzedać grę na konsolę bo mi nie działa. A-B-S-U-R-D do potęgi! Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Płyta bez wad/rysek? Kupiona w skl czy od kogoś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Szymek 1 047 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 50 minut temu, Sobies napisał: 3 dni kolejnych prób: - odinstalowałem grę/pobrałem aktualizacje - nic nie dało - sprowadziłem router do ustawień fabrycznych i skonfigurowałem od podstaw internet w chacie - nic nie dało - oglądałem poradniki na YT polecające resetowanie ustawień w konsoli - nic nie dało. Rozkładam ręce. Pie!@#$le tą głupią grę. Jeszcze nigdy nie spotkałem się z czymś takim, że muszę sprzedać grę na konsolę bo mi nie działa. A-B-S-U-R-D do potęgi! moze wina plyty i nie chce doczytac jakis danych przy wczytywaniu do online. Probowales kontaktowac sie z polskim dystrybutorem?? szczerze wspolczuje "Kupic gre za 269 zl a otrzyac niedzialajacy kawalek plastiku". Ogolnie jak kupowales w sklepie to domagalbym sie zwrotu pieniazkow Cytuj Odnośnik do komentarza
Boomcio 4 024 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) 3 godziny temu, mausenberg napisał: 11 giga czego? Bufy i nerfy tyle ważą? Mam nadzieje na łatkę do połączeń. Kilka ostatnich dni multi to była rosyjska ruletka. Odblokowałem długo wyczekiwanego Bar'a i nikogo tym zabić nie szło, A tommy gun to największe rozczarowanie ww2. Shotguny są celniejsze. Po prawie miesiącu ilość map zaczyna doskwierać, ma się wrażenie grania na 3 na krzyż. Szczerze zazdroszczę Wam entuzjazmu przy kampanii. Ledwo ukończyłem pierwszą misje, i liznąłem drugą. Zero kopa przy mordowaniu wroga i to poczucie spływania rynną. Bo thompsony w realu są naprawdę mało celne. Ale to samo się tyczy ppsh... a tu wydają się lepsze od garanta, którym btw nikt nie gra co za codowy paradoxalny żart. Ppszkami ściągam leszczy z drugiego końca mapy wyposażonych w snajperki. Odnośnie ilości map, całkowita racja. Malutko tego się wydaje i te same lecą co dwa mecze. Singiel. No, nie tylko dla mnie to pierwsza liga w codach A pływanie rynną? Za to kochamy CALL OF DUTY!!!!!! Edytowane 27 Listopada 2017 przez MAJOCHEY_PL Literówka Cytuj Odnośnik do komentarza
Czezare 1 448 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 Sobies, prosta sprawa. Podejdź z płytką do kogoś z PS4, np jakiegoś kumpla i sprawdź czy u niego będą te same problemy. Ja stawiam na wadliwy nośnik. Cytuj Odnośnik do komentarza
mausenberg 76 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 19 minut temu, MAJOCHEY_PL napisał: Bo thompsony w realu są naprawdę mało celne. Ale to samo się tyczy ppsh... a tu wydają się lepsze od garanta, którym btw nikt nie gra co za codowy paradoxalny żart. Ppszkami ściągam leszczy z drugiego końca mapy wyposażonych w snajperki. Z pepeszki zrobili taką broń dobrą na każdą okazje, dobrze zacząć posiedzenie przy grze z nią. Garand? Ja gram tym i to z przyjemnością! Jak jest dobry meczyk i wchodzą te dwa strzały na typa to satysfakcja jest ogromna, no i dźwięk przeładowania z którego zrobili w tej grze ciastko z kremem dla uszu Zawód z thompsona jest stąd u mnie, że w okresie bety oglądałem jakiś stream typa, który ciął tym wszystkich jak leci. No widocznie osłabili. Ktoś orientuje się czy po paczu są już inni ludzie w sztabie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Sobies 173 Opublikowano 27 Listopada 2017 Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2017 (edytowane) @Szymek_PL_ @Czezare Tylko jak reklamować produkt...który działa? A potwierdzeniem tego, że z nośnikiem "raczej" nic nie jest źle jest wybór trybu kampanii - tu wszystko śmiga perfekcyjnie. Tu pies jest pogrzebany tylko przy multi (czy to nazi zombies, czy to zwykły online) i notoryczne błędy Error Code 5 lub 1. Edytowane 27 Listopada 2017 przez Sobies Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi