Skocz do zawartości

Wiedźmin - NETFLIX

Featured Replies

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 141 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sylvan Wielki
    Sylvan Wielki

Jedno jest pewne. Ta cała Lauren Schmidt Hissrich ma jakąś awersję do blondynek. Wiemy już jak wygląda sprawa Milvą: "Geralt w świetle błyskawicy zobaczył jasnowłosą dziewczynę z napiętym łukiem"

• No obejrzał żem wreszcie do końca i nie będę oryginalny. Jest okej, z porywami na dobrze, ale również z tonami uderzającymi w żenadę. Chronologia to nie problem. Początkowo może wydaje się zagmatwana,

• Biały odgrywa w Warm Bodies rolę indyjskiego odpowiednika w książce?     Angelina Jolie odgrywa w Wanted rolę, która w komiksie była czarna?     Ben Affleck w A

Opublikowano

Jak się nazywa to lewacka głupia pizda, ta showrunnerka, co odpierdoliła woke wieśka?

Opublikowano

Ja nie wiem, ale na mój rozum takie projekty powinny rodzić się z pasji, a nie po prostu z chęci adaptacji bo "ludzie znajo i lubio".

Przecież w systemie wielkich studiów filmowych co chwila powstają filmy bazujące na znanych markach, w których jednak tkwi jakaś twórcza iskra i pasja twórców do znanych i lubianych postaci. 

Co trzeba mieć w głowie, żeby wykupić markę do takiego Wieśka i dać to do przemielania wyrobnikom, którzy będą to traktować jak kolejną nudną robotę do wykonania, a żeby sobie urozmaicić pracę powrzucają modne obecnie światopoglądy? No tak, trzeba być Netfliksem, który ma gdzieś opowiadane historie. Czasami im się coś rzeczywiście uda, ale chyba tylko w przypadku gdy są mecenatem uznanych filmowców, którzy nie dadzą sobie w kaszę dmuchać (lub ograniczą to dmuchanie do niezbędnego minimum).

Edytowane przez Wojtq

• 2 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Co to kurwa jest?

Opublikowano

Sokół, Omena Mensah i jakaś chinka samuraj. Czego nie rozumieć.

Opublikowano

1200 lat przed Geraltem, chuj damy Jaskra XD

ja pierdole, naplułbym w ryj showrunnerom, sapkowi również alkonowi jebanemu za to że nie potrafi zadbać o swoją własność bo szekle wpadły

Opublikowano

No ale Jaskier to pewnie będzie gdzieś śpiewał i opowiadał historię tego co wydarzyło się 1200 lat temu, a nie ze tam jest.

Ofc trailer kiepski, dobrze, że krótkie.

Opublikowano

Ciekawe ile kasy na to poszło, bo wygląda to miejscami bardzo kiepsko. A najbardziej rozwalają w tych netfliksowych Wiedźminach krasnoludy karły, no ja pie*dolę. xD

Opublikowano

Czy Henry może być jeszcze bardziej zajebisty? Zaczynam mieć gejowe myśli przez niego

Opublikowano

Ta czarnoskóra dziewczyna na plakacie reklamującym nowego Wiedzimna na Netflixie to jest kurwa przegięcie. No je.bać murzynów, już niedługo zaczną wypie.rdalać z lodówki ze swoją pretensjonalnością. 

Opublikowano

Ogladam to teraz i o ku.rwa wokego.wnometr wypier.dolil juz poza skale a wskazowka sie kreci jak poje.bana. Niech te lewaki umra. 20min i nic sie nie dzieje, gadaja.

Opublikowano

kurde, czy to znaczy że angry 12 men to też lewacka propaganda, bo tam to przez 80 minut tylko gadajo

Opublikowano

Jaki ku.rwa debilny argument. Dokladnie takiego spodzewalem sie po twoim podgatunku. 

Opublikowano

O, teraz czarna murzynka namawia lud na zrobienie sobie black lives matter na krolewskim spichlerzu xD