Opublikowano 1 listopada 20222 l Petycja o wyjebanie tej wariatki powinna być i Bagginsa przy okazji.
Opublikowano 1 listopada 20222 l Jak się nazywa to lewacka głupia pizda, ta showrunnerka, co odpierdoliła woke wieśka?
Opublikowano 1 listopada 20222 l Ja nie wiem, ale na mój rozum takie projekty powinny rodzić się z pasji, a nie po prostu z chęci adaptacji bo "ludzie znajo i lubio". Przecież w systemie wielkich studiów filmowych co chwila powstają filmy bazujące na znanych markach, w których jednak tkwi jakaś twórcza iskra i pasja twórców do znanych i lubianych postaci. Co trzeba mieć w głowie, żeby wykupić markę do takiego Wieśka i dać to do przemielania wyrobnikom, którzy będą to traktować jak kolejną nudną robotę do wykonania, a żeby sobie urozmaicić pracę powrzucają modne obecnie światopoglądy? No tak, trzeba być Netfliksem, który ma gdzieś opowiadane historie. Czasami im się coś rzeczywiście uda, ale chyba tylko w przypadku gdy są mecenatem uznanych filmowców, którzy nie dadzą sobie w kaszę dmuchać (lub ograniczą to dmuchanie do niezbędnego minimum). Edytowane 2 listopada 20222 l przez Wojtq
Opublikowano 4 grudnia 20222 l 1200 lat przed Geraltem, chuj damy Jaskra XD ja pierdole, naplułbym w ryj showrunnerom, sapkowi również alkonowi jebanemu za to że nie potrafi zadbać o swoją własność bo szekle wpadły
Opublikowano 4 grudnia 20222 l No ale Jaskier to pewnie będzie gdzieś śpiewał i opowiadał historię tego co wydarzyło się 1200 lat temu, a nie ze tam jest.Ofc trailer kiepski, dobrze, że krótkie.
Opublikowano 6 grudnia 20222 l Ciekawe ile kasy na to poszło, bo wygląda to miejscami bardzo kiepsko. A najbardziej rozwalają w tych netfliksowych Wiedźminach krasnoludy karły, no ja pie*dolę. xD
Opublikowano 12 grudnia 20222 l https://naekranie.pl/recenzje/wiedzmin-rodowod-krwi-recenzja-miniserialu
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Czy Henry może być jeszcze bardziej zajebisty? Zaczynam mieć gejowe myśli przez niego
Opublikowano 21 grudnia 20222 l Ta czarnoskóra dziewczyna na plakacie reklamującym nowego Wiedzimna na Netflixie to jest kurwa przegięcie. No je.bać murzynów, już niedługo zaczną wypie.rdalać z lodówki ze swoją pretensjonalnością.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Ogladam to teraz i o ku.rwa wokego.wnometr wypier.dolil juz poza skale a wskazowka sie kreci jak poje.bana. Niech te lewaki umra. 20min i nic sie nie dzieje, gadaja.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l kurde, czy to znaczy że angry 12 men to też lewacka propaganda, bo tam to przez 80 minut tylko gadajo
Opublikowano 25 grudnia 20222 l Jaki ku.rwa debilny argument. Dokladnie takiego spodzewalem sie po twoim podgatunku.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l moje argumenty opieram na Twoich aka: Cytat 20min i nic sie nie dzieje, gadaja.
Opublikowano 25 grudnia 20222 l O, teraz czarna murzynka namawia lud na zrobienie sobie black lives matter na krolewskim spichlerzu xD
Opublikowano 25 grudnia 20222 l mam nadzieję że ukradłeś, a nie nabijasz im liczby oglądalności tego gówna