Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Playerunknown's Battlegrounds

Featured Replies

• Odpowiedzi 1 tys.
  • Wyświetleń 132,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Zróbcie sobie ekspryment stańcie z 5 metrów od jakiegoś punktu np puszki na półce, wycelujcie z biodra w puszke ->nie ruszajcie gał->przełączcie się na tryb fpp. zobaczcie jaki jest rozjazd w celowaniu "w miejscu" celownik będzie przesunięty kilka cm od puchy.

Z biodra tylko full auto dużą krową, reszta tylko z trybu fpp. zawsze mam beke z typów co skaczą z shotgunami jak mapły po meblach, a ja na spokojnie z kuszy heady sadze.

też nie wykluczone, że są lagi, ustrzelić kogoś w pędzącym samochodzie jeszcze mi sie nie udało z odległości.

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

80467403233074825231.jpeg

to są moje ustawienia, mam nadzieje ze rozczytacie, jeśli nie to przepisze.

Opublikowano
5 godzin temu, kamilradom1910 napisał:

No właśnie ja kombinuje z tą czułością tylko trochę już mam dosyć bo tak naprawdę mogę ją sprawdzić dopiero w pojedynku strzeleckim i tak w kółko i nie znalazłem jeszcze złotego środka.
Mógłbyś się podzielić swoim setupem?

Kwestia preferencji. Ja gram na:

DeadZone: 10

General Sensitivity: 10

Vehicle Driver: 10

Targeting: 8

Scoping: 8

Opublikowano
8 minut temu, eX4cT_PL napisał:

80467403233074825231.jpeg

to są moje ustawienia, mam nadzieje ze rozczytacie, jeśli nie to przepisze.

xD 

nie prościej zrobić screenshota?

Opublikowano

Telefon miałem pod ręka, zreszta w Xboxie nie jest to takie proste jak na Playststion, chociaż w sumie tu i tu po(pipi)ane xD

Edytowane przez eX4cT_PL

Opublikowano

U mnie:

DeadZone - 4

Ogólna czułość - 8

Pojazdy - 8

Targeting - 3

Scoping - 3

x2, x4 - 2

x8, x15  - 1

Opublikowano

co to jest to deadzone?

u mnie powoli skill rośnie, wczoraj kilka meczyków z kilkoma fragami i rekordzik, trzecie miejsce z sześcioma killami :obama:

Opublikowano

Ja póki co uczę się sterowania i mechaniki, wczoraj pograłem trochę solo i z chłopakami i już powoli czuje fenomen tej gry.

Czlowiek ma taka spinę jak widzi przeciwnika ze aż ręce się pocą, tak jak w innych grach dążysz do konfrontacji tak tutaj próbujesz utrzymać się przy życiu. Jak podchodzisz do domku i słyszysz odgłos tupania to Alien Isolation wysiada.

Ostatni raz takie emocje miałem przy Evolve grając potworem, ucieczka przed łowcami i polowanie na potwory w początkowej fazie życia bylo mega stresujące, to była najlepsza cześć tej gry.

szkoda tylko ze sterowanie i mechanika strzelania jest taka sobie, gdyby to było coś na poziomie ghost recona albo rainbow six siege to :banderas: 

Opublikowano

ja pier/dole xDDDDDD jaką akcję mieliśmy pod koniec meczu wczoraj

już końcówka, zostało mniej niż 10 graczy, miejsce to lotnisko, doczołgaliśmy się do przewróconego buggy i czekamy na rozwój sytuacji gdzieś ze dwie minuty gdy nagle...

http://xboxclips.com/MaZZeoPL/94cdbecb-7864-4ed1-897d-6a7bc083d696

Opublikowano

już końcówka, zostało mniej niż 10 graczy, miejsce to lotnisko, doczołgaliśmy się do przewróconego buggy i czekamy na rozwój sytuacji gdzieś ze dwie minuty gdy nagle...

I to jest właśnie esencja tej gry. Aż chce się grać dalej. Syndrom kolejnej partyjki [emoji3]
Opublikowano
5 godzin temu, MaZZeo napisał:

Dobry pomysł. Wywrócić buggy i w nim siedzieć :)

Opublikowano

To co z tym forumkowym graniem?

Przed chwilą skończyliśmy sesję z @Homer S, @Starh i jeszcze jednym kumplem :obama: Bracia (pipi)ec uratowali nam mecz

qExfRkB.jpg

Opublikowano

Bracia S(pipi)ec :banderas: Cóż to była za rozgrywka, te wystrzały, te wybuchy,  dropy, ciągła akcja!

Opublikowano

Bzduras, dla którego każdy był przeciwnikiem, nawet swój;

Homer, Baby Driver, mistrz kierownicy;

Starrh. co go siłą musieli z samolotu wyrzucać bo się jeszcze ładował;

no i szynkers, nasz komandos co wszystkich od(pipi)ił

Co za ekipa :banderas: to były dobre gierki

Opublikowano
1 minutę temu, Homer S napisał:

To może lepiej zacząć organizować się na tym diskordzie i tam się ustawiać? Chyba będzie łatwiej.

Jak ktoś znowu przy 5 chłopa na samej końcówce wiedzie i zacznie śpiewać "Tu na razie jest ściernisko, ale będzie San Francisco" to innego wyboru mieć nie będziemy.

Opublikowano

Żeby jeszcze śpiewać, ordynarne darcie (pipi) to było

Opublikowano

Wczoraj grałem solo i trzy razy z rzędu byłem w top10 i bym walczył o kurczaczka gdyby nie te kurwy w autach, jest jakiś sposób żeby spacyfikować piratów drogowych którzy jeżdżą w kółko?

Wczoraj udało mi się złapać zrzut, a tam ghillie suit, m24 i luneta x8 :obama: ubiłem dwóch typów którzy przechodzili obok mnie dosłownie i mnie nie zauważyli xD

ta gra to takie wirtualne ASG

Opublikowano
14 minut temu, MaZZeo napisał:

jest jakiś sposób żeby spacyfikować piratów drogowych którzy jeżdżą w kółko?

Przestrzel opony albo head przez szybę, innych opcji nie znaleziono.

Opublikowano
19 minut temu, Bzduras napisał:

Przestrzel opony albo head przez szybę, innych opcji nie znaleziono.

Pełna seria ze Scara. Boom i typa nie ma. Raz tak rozjechałem dwa pod rząd w finale :)

Wczoraj miałem mecz życia. Pierwszy raz od początku do końca w pełni kontrolowałem rundę i autentycznie wygrałem bez farta. Mam już po kilka wygranych w każdym trybie ale nigdy nie miałem meczu, w którym z ręką na sercu mogłem powiedzieć, że odbyło się to bez łutu szczęścia.

Finał był jednak najlepszy. 1v1. Mecz kończy się w lesie przy miasteczku z molo na mocno pochylonym terenie. Obaj leżymy w trawie. On na wzniesieniu więc ma drobną przewagę. Przeczekaliśmy zawężenie dwóch stref ale nikt nikogo nie zauważył. Wyczekałem do ostatniego momentu i rzuciłem dymny na lewo od siebie. Gość złapał przynętę - zrobił ruch i rzucił w chmurę odłamkowym. Widziałem kierunek z którego poleciał, więc stanąłem na nogi i od razu go zauważyłem. On był obrócony za bardzo w swoje prawo (kierunek dymu) i skończyło się egzekucją. :) Serce to myślałem, że mi wysiądzie :D