Opublikowano 8 lutego 20187 l Podejrzewam, że dostaniemy ładne lokacje jak w Last Light i szarobure jak w 2033. Będzie pan zadowolony.
Opublikowano 8 lutego 20187 l 9 minut temu, Pupcio napisał: Jest jaranko ale e poprzednich częściach zawsze miałem efekt wow jak wychodziłem na powierzchnie i coś czuję że w tej części będę za tym tęsknić Teraz będzie efekt wow jak będziemy schodzić pod powierzchnię.
Opublikowano 8 lutego 20187 l 5 godzin temu, _Be_ napisał: Konia wale jak patrze na te screeny. Ja trochę też. Wyglądają świetnie. Aż mam ochotę powtórzyć sobie Metro Last Light. Splatynuję i przy okazji zaliczę Tryb Stalkera popijając od Ciebie whisky
Opublikowano 8 lutego 20187 l Ja właśnie zacząłem czytać Metro, żeby stopniowo podnosić hype na premierę
Opublikowano 8 lutego 20187 l 6 godzin temu, kermit napisał: no troszke jest zbyt bialo i jasno, wolałem mrok i szaro bure kolorki ale wierzę ze podolaja i stworza mocny klimat fallout 4 też był bardziej kolorowy niż mroczne 1 i 2 i szarobure 3 i new vegas i to chyba jedna z lepszych rzeczy w f4, ładne widoczki i warunki pogodowe, więc imo zmiana na plus w metrze. Edytowane 8 lutego 20187 l przez Orzeszek
Opublikowano 8 lutego 20187 l 6 minut temu, Sobies napisał: Ja właśnie zacząłem czytać Metro, żeby stopniowo podnosić hype na premierę dobra rada: przeczytaj tylko pierwszą część, na resztę szkoda czasu Edytowane 8 lutego 20187 l przez asax
Opublikowano 8 lutego 20187 l 10 minut temu, Orzeszek napisał: fallout 4 też był bardziej kolorowy niż mroczne 1 i 2 i szarobure 3 i new vegas i to chyba jedna z lepszych rzeczy w f4, ładne widoczki i warunki pogodowe, więc imo zmiana na plus w metrze. No takie postapo fantasy, 0 duszy i klimatu tfu yebany f4
Opublikowano 8 lutego 20187 l 20 minut temu, Voytec napisał: Ja trochę też. Wyglądają świetnie. Aż mam ochotę powtórzyć sobie Metro Last Light. Splatynuję i przy okazji zaliczę Tryb Stalkera popijając od Ciebie whisky Jeszcze nie otworzyłeś?
Opublikowano 8 lutego 20187 l Godzinę temu, asax napisał: dobra rada: przeczytaj tylko pierwszą część, na resztę szkoda czasu Niby tak, ale gra będzie powiązana fabularnie z Metro 2035 więc lepiej przeczytać. 8 godzin temu, Pupcio napisał: Dobrze że atomówki nie niszczą torów bo mieliby przeyebane Niszczą gorzej od rdzy Co nie zmienia faktu, że ataki nuklearne według planów z lat osiemdziesiątych przewidywały uderzenia wyłącznie na miasta i bazy wojskowe. A z tych obrazków klimat wylewa się z ekranu i już wiem, że będzie day one.
Opublikowano 8 lutego 20187 l 1 godzinę temu, Pupcio napisał: No takie postapo fantasy, 0 duszy i klimatu tfu yebany f4 metra nie robi bethesda, więc cyrków nie będzie. Przy f4 kazdy teaser i art byl rozkladany na czynniki pierwsze pod katem co oni odjaniepawlają i czy tu pyknie, starczy informacja ze gra jest na silniku morrowinda i juz wiadomo, ze bedzie mozna sprzedawcą wiadra na głowe założyć i wynieść wszystko, z metrem jestem spokojny to taki jakościowy wiedźmin xd wiedzą co robią. Edytowane 8 lutego 20187 l przez Orzeszek
Opublikowano 9 lutego 20187 l Porównywanie Metra do Failouta Bethesdy to gruba obraza dla Metra. Też się mimowolnie dotykałem oglądając te nowe screeny. Grę kupuję na bilion procent w dniu premiery i powtórzę po raz n-ty: gram z jedynie słusznym i koszernym rosyjskim dubbingiem wspomaganym przez polskie napisy
Opublikowano 9 lutego 20187 l Bardzo liczę, że te przestrzenie nie będą całkiem puste i co rusz będziemy natykać się na szczątki osób, które desperacko próbowały żyć z dużą ilością tych "przewidzeń" podobnych do tego co miało miejsce w samolocie w Last Light.
Opublikowano 10 lutego 20187 l 6 godzin temu, Pupcio napisał: Gorsze ale to dalej bardzo dobra gra Nic dodać, nic ująć.
Opublikowano 10 lutego 20187 l 6 godzin temu, PRQc napisał: metro 2033 lepsza według was od LL? gorsze, ale w przeciwieństwie do Pawcia grałem jeszcze w oryginalną wersje która wyszła tylko na 360-tke i PC, a ta była pełna archaizmów, kulał nieco balans rozgrywki oraz widoczny był brak budżetu. Potem z tego co słyszałem wiele z tych rzeczy poprawiono w edycji Redux
Opublikowano 10 lutego 20187 l Nie no te animacje postaci i ryjce to jest poziom ps2 ale klimat jest dalej mocarny a i graficzka w reduxie jest bardzo ładna.
Opublikowano 10 lutego 20187 l A nie jest tak(w sprawie Redux), ze Last Light to remaster, a Metro 2033 to Remake, bo chodzi na nowym silniku?
Opublikowano 10 lutego 20187 l 56 minut temu, SlimShady napisał: A nie jest tak(w sprawie Redux), ze Last Light to remaster, a Metro 2033 to Remake, bo chodzi na nowym silniku? No dokładnie tak jest. 2033 zrobili od nowa właśnie na silniku Last Light.
Opublikowano 13 lutego 20187 l W dniu 10.02.2018 o 21:16, asax napisał: gorsze, ale w przeciwieństwie do Pawcia grałem jeszcze w oryginalną wersje która wyszła tylko na 360-tke i PC, a ta była pełna archaizmów, kulał nieco balans rozgrywki oraz widoczny był brak budżetu. Potem z tego co słyszałem wiele z tych rzeczy poprawiono w edycji Redux A mi się bardziej podobało 2033 niż LL.