Opublikowano 28 października 20222 l Dobrze, że wyczytałem tutaj, że walki można omijać/przeczekać bo takie drewno, że ehh. Ogólnie mi się podobało, świetny klimat i końcówka, warto się przemęczyć ( jak ktoś się męczy ), ale osobiście nie czułem znużenia. Nie wiem czy przeciwnicy to był dobry pomysł, bez nich gra by za wiele nie straciła, a wręcz chyba zyskała. Gra niewiele mówi, wszystkiego trzeba się domyślić, a i tak wiele pytań bez odpowiedzi. Takie 7/10, dobra gierka, ale totalnie zrozumiałe, jak ktoś ocenia niżej i się odbija.
Opublikowano 30 października 20222 l krótko FSR 2.0 na tym przykładzie wygląda niemal identycznie na xsx jak natywne 4k na pc przy najwyższych
Opublikowano 30 października 20222 l Gra jest tak ostra, ze myslalem, ze to natywne 4k. FSR - wierzę teraz
Opublikowano 21 listopada 20222 l Wczoraj skończyłem i o matko Początkowo entuzjazm opadł przez dość monotonne korytarze i dziwne zagadki, ale jak już przysiadłem to wsiąknąłem na całego. Walka drętwa, ale nie ma jej zbyt dużo i część pojedynków można spokojnie ominąć. Klimat odrażający, chłonę horrory w każdej postaci i mało co mnie potrafi zniesmaczyć a tutaj to uczucie towarzyszyło mi przez całą grę. No i ta końcówka.
Opublikowano 4 listopada 20244 lis kurde, strasznie sie odbilem od tej gierki. poczatek super, klimat mega, siadlo totalnie. ale 2 godzinki minely, wkradla sie monotonia a gwozdz do trumny wbily jednak starcia z potworami. niestety, ale usuwam z dysku. a szkoda.
Opublikowano 5 listopada 20245 lis Ostatnio skończyłem tego scorna. Wizualnie i designersko to niszczy wszystko co jest na rynku, studenci ASP pewnie płakali grając w to. Co do starć z przeciwnikami to są słabe ale na szczęście udało mi się ominąć jakieś 80% wrogów. Dla mnie 7/10 i to nie od ign.