Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Divinity Orginal Sin 2

Featured Replies

• Odpowiedzi 562
  • Wyświetleń 69,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Nie wyobrażam sobie grać w taką gierkę czysto mechanicznie, mogę kraść w imię wyższego dobra, ale zabijać neutralne postaci? Nope.

• ja juz nabite 26h   Ta gra ma coś czego inne nie mają - klimat i ta mozliwosc kombinacji z przeciwnikiem. Do tego po trudnych walkach ubóstwiam ten moment kiedy moge pozbierać fajne itemki z

• @SebaSan1981 Łap na Spotify soundtrack:   

Opublikowano

Pudełka tez o dziwo. Miesiące temu folię za 80 kupiłem a tu od stowki wzwyż dziś. To jakis r a r y t a s?

Opublikowano

Też się rozglądam, może dlatego tak zdrożały? 

Opublikowano
42 minuty temu, messer88 napisał:

Ruch w temacie i tak mnie wzięło, też bym sobie zagrał od nowa, no ale cyfra trzyma grubo cenę. 

było całkiem niedawno w promce w Psstore :)

Opublikowano
2 hours ago, messer88 said:

Ruch w temacie i tak mnie wzięło, też bym sobie zagrał od nowa, no ale cyfra trzyma grubo cenę. 

Mam tak samo za każdym razem jak wchodzę w ten temat. Od razu w uszach rozbrzmiewa mi melodia z gry, ale niestety tyle gier do ogrania, że ciężko mi poświęcić tyle godzin dla tej samej gry. Czekam na BG III

Opublikowano

Dziwne, a pół roku temu w euro kupiłem za 5 dych a teraz taka cena.

Opublikowano

Dobrze wiedzieć, czyli ta gra nie dość że wybitna to jeszcze czysty kapitał <3

Opublikowano

Takie DOS1 w folii z 60 zl kosztowalo, dzis na ceneo za 200 widze. Po co sprzedawałem :(

Opublikowano

Złotówka słaba to i gierki drożeją :D 
W każdym razie Divinity 2 jest warta wszystkich pieniędzy, teraz jeszcze doszły te questy z pancerzami które naprawdę są spoko :)

@_Red_ jak zaczniesz to czekam na wrażenia :)

@Ölschmitzprzeszedłeś już divnity 2? :)

Opublikowano

A jest tam w gameplaju szczelanie, czy tylko czary i broń sieczna i obuchowa?

Opublikowano

Ogolnie level easy w tej grze to combo -> Summonner + dowolna klasa. Na 10 poziomie przyzwańce są bardzo potężne, nie wspominając że mogą tankować przeciwnika i zwiekszaja znacznie przeżywalność postaci :). W swoim pierwszym przejściu miałem Ifana jako łucznika/sumonnera i bardzo dobrze wymiatał :)

Opublikowano

Nie zapominajcie o wyrżnięciu każdego na 1 wyspie dla XP przed popchnięciem fabuły dalej :szopenhauer:

Opublikowano

Ja aktualnie jestem po 8 godzinach grania. Kupiłem u Gabena na przecenie, bo wjechał Autumn Sale i mocne przecenki.

Jestem pod wrażeniem jak gra jest skonstruowana. Dużo ciekawych dialogów, każdy ma voice acting z duszą, Muzyczka ma fajny plumkający vibe.

Gra jest na 130h podobno i nie nudzi, więc do stycznia mam co robić :obama:

Opublikowano
7 minut temu, oFi napisał:

Ja aktualnie jestem po 8 godzinach grania. Kupiłem u Gabena na przecenie, bo wjechał Autumn Sale i mocne przecenki.

Jestem pod wrażeniem jak gra jest skonstruowana. Dużo ciekawych dialogów, każdy ma voice acting z duszą, Muzyczka ma fajny plumkający vibe.

Gra jest na 130h podobno i nie nudzi, więc do stycznia mam co robić :obama:

Narrator to pierdolony mistrz świata.

26 minut temu, GearsUp napisał:

Nie zapominajcie o wyrżnięciu każdego na 1 wyspie dla XP przed popchnięciem fabuły dalej :szopenhauer:

W sensie w akcie pierwszym czy drugim?

Opublikowano
15 minut temu, standby napisał:

W sensie w akcie pierwszym czy drugim?

Pierwsza cała wyspa - Fort Joy, ja tego nie zrobiłem przy swoim przejściu ale teraz za drugim razem spokojnie bym nikogo tam nie zostawił, jest chyba 1 lub max 2 postacie, które z tej wyspy pojawiają się w dalszych aktach i to też z marginalnym wpływem na fabułę. Ja wybiłem tylko jednego kupca stojącego gdzieś tam na uboczu bo miał masę fajnego stuffu :D

Opublikowano

Nie wyobrażam sobie grać w taką gierkę czysto mechanicznie, mogę kraść w imię wyższego dobra, ale zabijać neutralne postaci? Nope.

Opublikowano

Dokładnie. Ja tam się wczuwam. Ten quest z niedźwiadkiem i jego mama jest najsmutniejsze na swiecie

Opublikowano
W dniu 26.11.2021 o 15:01, GearsUp napisał:

Pierwsza cała wyspa - Fort Joy, ja tego nie zrobiłem przy swoim przejściu ale teraz za drugim razem spokojnie bym nikogo tam nie zostawił, jest chyba 1 lub max 2 postacie, które z tej wyspy pojawiają się w dalszych aktach i to też z marginalnym wpływem na fabułę. Ja wybiłem tylko jednego kupca stojącego gdzieś tam na uboczu bo miał masę fajnego stuffu :D

Ten co gada.

Opublikowano
5 godzin temu, mugen napisał:

Nie wyobrażam sobie grać w taką gierkę czysto mechanicznie, mogę kraść w imię wyższego dobra, ale zabijać neutralne postaci? Nope.

Sam tego nie zrobiłem przy pierwszym podejściu ale teraz? Choćby po to jak wysoko rozwinę statsy i jak skuteczny będę np w walce z trudniejszymi bossami vs gdy nie nabijałem expa na neutralach.

Opublikowano
W dniu 26.11.2021 o 11:38, _Red_ napisał:

Takie DOS1 w folii z 60 zl kosztowalo, dzis na ceneo za 200 widze. Po co sprzedawałem :(

Żebym ja sobie mógł pograć, pamiętasz?

322464817_uszkodzonepudeko.thumb.JPG.bb94477d06e4e658b3af324407d29e51.JPG

Zresztą w takim stanie na więcej niż 30zł nie miałbyś co liczyć :reggie:

Opublikowano

Musisz wyciągać stare rany? :smutas: Do dzis zastanawia mnie czy tam cały zespół sortowni po tym skakał czy co sie odjebalo mimo takiej dawki folii. Ostatnio kilka pustych pudełek do ps4 kupiłem za parę zeta i powymienialem w końcu te, ktore też się pokruszyły w transporcie. Jakbyś się pozbywał to polecam i z 30 zl wskoczy na 100 :kaz: