Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Porty - życzenia i stan faktyczny

Featured Replies

Opublikowano

Chyba nic nowego nie dodano, po tylu latach chyba można podzielić ludzi na fanów Skullgirls i nie, dla wielu osób to jedna z kilku najlepszych gier gatunku, wyróżniająca się systemem tutoriali i stylem. Pozostaje pytanie czy kto ma z kim grać, bo online na pewno pozostały po tylu latach same zboczki.

Edytowane przez ogqozo

• Odpowiedzi 816
  • Wyświetleń 81,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Zapraszam Was do corocznego podsumowania najciekawszych portów wydanych w ubiegłym roku  TO THE MOON - 16 STYCZEŃ - Rok 2020 rozpoczęliśmy nie najgorzej bo od portu znakomitej przygodówki. Wycisk

• Chciałbym się z wami podzielić kilkoma uwagami dot. tegorocznych portów na ta konsolke gdyż ukazało się trochę wartych uwagi tytułów i niektórych wręcz niesamowicie dopracowanych ale tez zdarzały się

• Ragus pisał że miasto w mario będzie hoiowe - wyszedł top 3 leveli Ragus pisał że xeno nienwyjdzie w tym roku - 2017 bejbe Ragus pisze ze mowa gra retro nie będzie mmo -   Znawca n

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jest ktoś w stanie ocenić port Overwatcha na switcha? Warto wydać te 160 zł? 

Opublikowano
6 minut temu, Ukukuki napisał:

Były w tym roku jakieś porty z WiiU? 

Tak, New Super Mario Bros Deluxe

Opublikowano

Pograłem trochę w tego Wiedźmina i generalnie zgadzam się ze wszystkim co powiedział w filmie Archon i Zagrajnik. Niska rozdziałka rzuca się w oczy, animacja jest nienajlepsza. Ale kurczę, grałem dziś w Wiedźmina w autobusie w drodze do pracy. I to jest warte tych 209PLN. 

Opublikowano

Jak ktoś jest odważny i kupi power bank to można mieć 720p w ręku podkręcając konsolę po przeróbce. Piszę jako ciekawostka. 

Opublikowano

Zrobiłem wszystkie znaczniki w Białym Sadzie, pojeździłem sobie po Velen. Magia Panowie, po prostu MAGIA! Leżą Gearsy 5, których nawet nie odpaliłem, leży Luigi, którego nawet nie odpaliłem, a ja gram w kilkuletnią grę, która w dodatku już raz skończyłem. I siedzę teraz w robocie jak na szpilkach z myślą kiedy będę mógł odpalić Wiedźmina. Ta gra jest idealnie handheldowa, genialnie się gra na małym ekranie w dowolnym miejscu.

I co dalej? GTA V? Kupuję w dniu premiery za 200. Chętnie bym przytulił Residenty 2 i 7, bardziej niż chętnie kompletną trylogię Mass Effect. Ucieszyłbym się z MGS V. Kocham tę konsolkę, gdyby nie Switch chyba na konsoli wcale bym nie grał. Do stacjonarki muszę mieć kilka godzin bez zawracania dupy, ciszy, spokoju. A przede wszystkim muszę mieć nastrój. A Switch? Idę z żoną na zakupy? Kochanie, poczekam na Ciebie w aucie, będziesz mogła spokojnie pochodzić po sklepach. I nie spiesz się, masz tyle czasu ile Ci trzeba :D

Opublikowano
29 minutes ago, Gregor var Emreis said:

DMC3 zapowiedziany. Kogokolwiek? Nie? Tak myślałem. Może RE2 albo 7 kochany Crapcomie?

Mnie bo raczej jeszcze 4 a później zagram w 5-ke jak człowiek, na Nintendo

Opublikowano

The Twin Snakes ale to nie realne znając aktualną politykę i podejście konami...[emoji26]

Wysłane z mojego SM-G975F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
18 godzin temu, Gregor var Emreis napisał:

DMC3 zapowiedziany. Kogokolwiek?

Dzień dobry.

Opublikowano

DMC3? Day one. Mam nadzieję, że doczekamy się również przenośnej czwóreczki.

Opublikowano

Ponoć remake Super Metroida się robi. Ponoć dostaniemy 3 metroidy, a raczej 5. Trylogię, remakea i czwórkę.

Opublikowano

Pewnie stąd:

Średnio czasem pisali prawdę, ale jest to jakieś źródło leaków.

Ale że coś będzie w ciągu DWÓCH lat fiskalnych to można dużooo powiedzieć.

A co do MPT to dawno temu (z rok) była mowa od bardziej wiarygodnych ziomków, że będzie a nawet, że jest już (wtedy gotowe).

Ale pewnie "obsuwa" MP4 spowodowała, że z powodu marketingu to przesunęli.

Opublikowano

Ok. Oni mają chyba dużo gotowych wydać. Hakerzy dokopali się do plików z których wynikało, że prawie finalny build New Super Mario Brothers leżało na serwerach od minimum 9 miesięcy.

Opublikowano

Gra ktoś w Wiedźmina? Gra już mi trzy razy się wysypała, wyskakuje błąd i sru to menu konsoli. 25 godzin mam nagrane, i niby nie jest to jakieś upierdliwe, no ale ani na PS4 ani na Xboxie tak nie miałem