Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

PSX Extreme 246

Oceń okładkę PSX Extreme 246 34 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 246

Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Featured Replies

Opublikowano

Jak Insane przeczyta najnowszy felieton Zooltara to dostanie zawału :D  Aż śmiałem się na głos czytając bo wyobrażałem sobie na głos krzyk Insane'a ("kurłaaaaaa").

• Odpowiedzi 152
  • Wyświetleń 28 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Podpisuję się pod tym. Śmieszne jest to wypieranie istnienia PC, szczególnie kiedy na konsole ląduje pełno PC-towych gier od zawsze. Wystarczy teraz tylko rzut oka na forumek by zobaczyć, jak niektórz

• To głosowanie na debeściaki z ppe xdddddddddd Gry roku ekipy PE już z kolei całkiem całkiem, chociaż mam swoje "ulubione" osoby na które mógłbym zareagować jak powyżej. Mam co do jednej gry jedno

• Hoi mnie obchodzi od kiedy grasz, żadna to bonusowa lokacja bo gra kończy się I nie, nie jest to mój pierwszy MH.   Odbicie piłeczki na poziomie magazynu.

Opublikowano

Już przeczytałem - znowu ten rycerz blachy w podwójnej ilości, znowu ekstaza z powodu multi shitu :whyyy: A za ten tekst "W obronie skrzynek", to niech Ktoś sprzeda temu patyczakowi karczycho :kaz:

Edytowane przez [InSaNe]

Opublikowano

z13908690O.jpg

Opublikowano

Wiem, ze nie ten temat ale jak napisze w dedykowanym to pewnie redakcja zleje a tak jest szansa na poprawe w przyszlosci.

No wiec czy ktos moze uswadomic Kalego mistrza bijatyk, ze sklad zawodnikow to roster a nie rooster? Rooster to kogut. W numerze 238 palnal to w recenzji Injustice 2 ale ok, pewnie literowka. Ale w numerze nastepnym w recenzji Tekkena 7 ten babol jest juz w srodtytule. Dwa razy z zrzedu to raczej nie przypadek.

Opublikowano
  • Autor

Dzięki za info, przekażę plus sam sobie do głowy wbiję, aby zwracać na to uwagę przy czytaniu. 

Opublikowano

Ural i Mutti mają jakąś więź telepatyczną, że napisali to samo w rozczarowaniu roku?

Opublikowano

Moja dziewczyna od nie chcenia wzięła PE do ręki i po przeczytaniu felietonu na ostatniej stronie: „Fajnie się czyta, ale ten naczelny to naprawdę ma na imię @Roger?”

Opublikowano

Powiedzieć, ze tekst o RoboCopie to mistrzostwo, to mało powiedziane. Człowiek czyta, bo zna bohatera, a pierwszych kilka zdań od razu sugeruje, ze będzie to coś więcej niż sentymentalna wycieczka. Krótkie streszczenie społecznych perypetii Detroit, przeistacza się w analizę wpływu korporacji na życie społeczne, które się tylko uaktualniło. Koniec końców mało było w tekście o samym RoboCopie jako filmie i jego popularności, ale po przeczytaniu go człowiek wie, że to jest cholernie dobry kawałek publicystyki. Czegoś takiego nie da się napisac przypadkiem, to jest 100% profesjonzlizm autora, który łączy ciężką pracę (przygotowanie) i talent (poskładanie do kupy i selekcje materiałów). 

Opublikowano
W dniu 18.02.2018 o 17:46, szczudel napisał:

Powiedzieć, ze tekst o RoboCopie to mistrzostwo, to mało powiedziane. Człowiek czyta, bo zna bohatera, a pierwszych kilka zdań od razu sugeruje, ze będzie to coś więcej niż sentymentalna wycieczka. Krótkie streszczenie społecznych perypetii Detroit, przeistacza się w analizę wpływu korporacji na życie społeczne, które się tylko uaktualniło. Koniec końców mało było w tekście o samym RoboCopie jako filmie i jego popularności, ale po przeczytaniu go człowiek wie, że to jest cholernie dobry kawałek publicystyki. Czegoś takiego nie da się napisac przypadkiem, to jest 100% profesjonzlizm autora, który łączy ciężką pracę (przygotowanie) i talent (poskładanie do kupy i selekcje materiałów). 

12 godzin temu, Tokugawa1982 napisał:

Kuba to "Miszcz"researchu. Klimatyczne,dopracowane teksty to Jego specjalność.

Panowie, dziękuję. To prawda, że te teksty powstają długo i przeciągam terminy - Roger potwierdzi. Ale dodam, że gdybym miał napisać o np. o Remember Me i życiu kulturalnym Paryża, byłoby mi znacznie trudniej. Po prostu kulturą "hameryki" czy przemianami społecznymi w USA, interesuję się od zawsze, a w domu mam tonę literatury o Stanach Zjednoczonych. Ot, cała magia ;)

Opublikowano

Właśnie przejrzalem numer i recke mhw. Patrzę minusy i "tylko 4 główne lokacje". Przestałem przeglądać dalej :) następnym razem polecam przejść grę.

Opublikowano
4 godziny temu, XM. napisał:

Właśnie przejrzalem numer i recke mhw. Patrzę minusy i "tylko 4 główne lokacje". Przestałem przeglądać dalej :) następnym razem polecam przejść grę.

O, czyżby kolejny specjalista od Monster Huntera, który przygodę z serią zaczął od World i leje stwory z pomocą randomów z neta? ;) Kolego - biłem solo Eldery na G ranku jak ty najwyraźniej wchodziłeś pod stół na stojaka, stąd umiem rozróżnić "główne" od "bonusowe" i gdzie w serii Monster Hunter przebiega granica pomiędzy "wątkiem" głównym (low ranki do 5-6 gwiazdek) a pozostałą częścią gry, tutejszym endgamem (high, G).

PS: Nie, nie nabijam się ze wszystkich, którzy dopiero teraz odkryli fenomen MH. Nawet się z tego cieszę, bo wreszcie seria doczekała się na zachodzie należnej uwagi. Nabijam się konkretnie z Ciebie, czy raczej odbijam piłeczkę :)

Edytowane przez KOMODO

Opublikowano

Hoi mnie obchodzi od kiedy grasz, żadna to bonusowa lokacja bo gra kończy się

Spoiler

w momencie zabicia xeno jivvy a nie Zoraha.

I nie, nie jest to mój pierwszy MH.

Odbicie piłeczki na poziomie magazynu.

Edytowane przez Square

Opublikowano

Widzę, że znów komodo stara się być oryginalny w tworzeniu nowych faktów na temat kolejnej gierki :notbad:

Opublikowano

Mogliby do MH zatrudnic Yano. :yano: Recka pisana po wodce i majonezie bylaby ciekawym doswiadczeniem.

Edytowane przez Butt

Opublikowano

No wwlasnie mialem o tym pisac. Sto lat Komodo i nie daj sie hejterom.

Opublikowano

Wszystkiego najlepszego Komodo. Zdrowia, szczęścia i więcej głównych lokacji w Monster Hunterze World.

Opublikowano

Ten protekcjonalny ton wyższości wobec czytelnika xD

Strach coś pisać w ogóle w temacie :reggie:

Opublikowano

No mamy tutaj kozaka widać. 

Opublikowano
20 godzin temu, XM. napisał:

Przejrzal pismo w empiku, je.bnal spoiler i jeszcze ma pretensje.

Opublikowano

Piechota to dobry transfer. Fajnie mi się go czyta. Mam nadzieję na więcej tekstów gościa i może jakieś recki poza Switchem i VR.