Opublikowano 15 godzin temu15 godz. Duzo Piotrus naklamal przy tym Fable? Przyznaje, ze od momentu zalozenia Lionhead i B&W stracilem zainteresowanie jego gierkami.
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. 35 minutes ago, Mejm said:Duzo Piotrus naklamal przy tym Fable? Przyznaje, ze od momentu zalozenia Lionhead i B&W stracilem zainteresowanie jego gierkami.W chuj. Ale gra i tak spoko
Opublikowano 15 godzin temu15 godz. "Gracz zasadzi drzewo, które w trakcie gry będzie rosło do potężnych rozmiarów, że będziemy mogli płodzić potomków i śledzić ich poczynania i że kampania singleplayer będzie tak rozległa, że prześledzimy w niej cały żywot głównego bohatera". Sprawdziło się chociaż w 5%?
Opublikowano 14 godzin temu14 godz. 36 minutes ago, Josh said:"Gracz zasadzi drzewo, które w trakcie gry będzie rosło do potężnych rozmiarów, że będziemy mogli płodzić potomków i śledzić ich poczynania i że kampania singleplayer będzie tak rozległa, że prześledzimy w niej cały żywot głównego bohatera".Sprawdziło się chociaż w 5%?Nie. Ok, 2.5h gry za mną. No jest w chuj inaczej niż zapamiętałem. Ale po kolei. Graficznie i muzycznie giereczka jest super. Stylizowana grafika wygląda bardzo ładnie, kolorki są żywe, design ciekawy. Robi dobre wrażenie, przynajmniej na małym ekranie. Muzyczka jeszcze lepsza. Za to sama gra... uhh. Ok, więc Fable w moich wspomnieniach to była duża gra gdzie wykonywało się ciekawe questy, zwiedzało miasta i ogólnie duże miejscówki. A jak jest w rzeczywistości? Absolutnie malutkie obszary, zupełnie liniowe, których przejście zajmuje mniej niż loading. Serio, przez te 2.5h gry chyba z godzinę zajmowały loadingi. Nie to, że są jakieś długie, bo może max 10s, ale są non stop. Każdy obszar, a te są serio bardzo małe, to loading. Tak więc dawka oldskulu ostro wchodzi. Do tego tutorial to przeraźliwa nuda, a zajmuje chyba z 30 minut. Pobawię się z tym Fable, bo ciekawy jestem co dalej, ale będzie mnie to kosztowało sporo nerwów i ziewania na loadingach
Opublikowano 2 godziny temu2 godz. Ja ograłem tylko Fable 2. Trójkę kupiłem, ale chciałem najpierw jedynkę przejść. I tak czekam od kilkunastu lat.