Opublikowano 25 września25 wrz Dark Souls RemasteredNie jestem specjalnie dobry w Soulsy ale mam ograne DSIII i Elden Ring, całkiem sporo Bloodborne. Jednak pierwsze Dark Souls okazuje się dla mnie zdecydowanie najmniej przystępne.Sporo walki w wąskich przejściach, po kilku godzinach nie zdobyłem specjalnie dobrego lootu i chyba zbyt szybko znalazłem się w Darkroot Garden.Przeciwnika strzegącego wejścia do tej lokacji, który nie jest nawet bossem, musiałem zdzielić mieczem chyba z 200 razy, nie widziałem jeszcze tak niedorzecznego balansu w grach od From. Stąd moje podejrzenie że gdzieś po prostu pominąłem lokację.Nie miałem jeszcze z Soulsami takiego kłopotu. W końcu się wnerwiłem i użyłem farmienia dusz na strzałach do łuku ale szybko stwierdziłem że to nie ma sensu, więc dzisiaj zaczynam grę od nowa.Zawsze grałem pod klasę Rycerz/Wojownik, nie wiem czy nie zdecydować się na piromantę, podobno jest OP.
Opublikowano piątek o 12:545 dni Ninja Gaiden RageboundBoże święty, ale lamie w tę grę. Kompromituje się na arenie treningowej na oczach potężnego Ryu. No ale może będzie ze mnie jakiś ninja, nie tracę nadziei : ) Ta gierka (mimo że zajebista) to dopiero przystawka przed nadchodzącym NG4. W ogóle trzy gry z tej serii na przestrzeni kilku miesięcy to coś pięknego. Jeszcze Nioh 3 w przyszłym roku od Team Ninja Edytowane piątek o 12:595 dni przez Czokosz
Opublikowano poniedziałek o 09:242 dni Wyłapałem przecenę na Overcooked 2 na Switcha i kupiłem za 30zł, od dawna chodziła za mną jakaś gra na coopa z żoną i to był strzał w dziesiątkę: wczoraj pół niedzieli przegrane. Zajebiście prosta mechanika dostarczająca masę frajdy i humoru.
Opublikowano 16 godzin temu16 godz. Odinstalowałem Balatro więc szukając nowej gry odnalazłem Hades na promce w eshopie. Czas w końcu spróbować o co tyle rabanu,