Opublikowano 10 października 20204 l W menu jak wejdziesz to po lewej masz te wszystkie wyzwania. I tam jak wejdziesz to na samym końcu będzie ten górny. McLarenem. https://www.xbox.com/pl-pl/promotions/hall-of-fame?signin=0
Opublikowano 10 października 20204 l Robi ktoś ten wyścig do hall of fame? Podawajcie wyniki. Kurde stanąłem na tym i ni chu chu nie mogę się poprawić... Jutro zamienimy się miejscami Ostatni zakręt to moje przekleństwo...
Opublikowano 10 października 20204 l Dzisiaj się kończy albo jutro. Ale chyba dziś. No już Ci więcej brakuje... EDIT:
Opublikowano 10 października 20204 l A to lipa. Dzisiaj miałem chwilę, to spróbowałem swoich sił. Czuję, że mam jeszcze trochę do urwania ale nie mam tyle czasu i zapału co kiedyś. Może jakby więcej ludzi z forum rywalizowało...
Opublikowano 10 października 20204 l Do jutra jednak. Czyli masz jeszcze dzień. Dziwię się, że@Colin nie gra...
Opublikowano 11 października 20204 l @PiPoLiNiO wylane mam na to. kiedyś może bym się spinał, teraz mi się zwyczajnie nie chce. nigdy nie lubiłem czasówek, jest mnóstwo lepszych ode mnie, wolę w tym czasie w coś innego pograć.
Opublikowano 11 października 20204 l Przejechałem kilka okrążeń. 33,8 i nie umiem lepiej, dalej życia nie tracę
Opublikowano 13 października 20204 l I co @PiPoLiNiO które miejsce finalnie w rywalizacji? Wygrałeś coś?
Opublikowano 13 października 20204 l Coś Ty. Zszedłem poniżej 32 sekund i byłem 1156. Nie mam pojęcia jak gość zrobił pierwszy czas. Jechałem za duchem pierwszych dwóch, nie mam pojęcia jak oni robili pierwsze 2 zakręty, że zawsze byli ponad sekundę przede mną. Próbowałem włączać ABS i całą resztę, ale z tym miałem jeszcze gorsze czasy [emoji23][emoji23]
Opublikowano 13 października 20204 l Przypomina mi się FM7 i czasówka na Le Mans Fodem GT40. Nie @Colin?
Opublikowano 13 października 20204 l Godzinę temu, Matriks_1111 napisał: Przypomina mi się FM7 i czasówka na Le Mans Fodem GT40. Nie @Colin? tej, a weź no
Opublikowano 14 października 20204 l Ja pobawię sie z wami czasówki jak będę miał Series X, teraz nie chce mi się męczyć Ski.
Opublikowano 5 listopada 20204 l PG szykuje update pod premierę next genów, 850, Singer 911 i Hammer Nie odpalalem Horizona ze 2 miesiące, ale to chyba będzie ten moment, że wrócę.
Opublikowano 5 listopada 20204 l Ja nie mogę się doczekać jak odpalę. Ll XSX.Nie grałem w Forze od czasów 360. Cudowne czasy.
Opublikowano 5 listopada 20204 l bmw super, porsche kozak, ale tym mercedesem to dowalili. AMG z lat '80 jeszcze tylko crockett's theme w głośnikach i można się wozić.
Opublikowano 5 listopada 20204 l 15 minut temu, Colin napisał: bmw super, porsche kozak, ale tym mercedesem to dowalili. AMG z lat '80 jeszcze tylko crockett's theme w głośnikach i można się wozić. Pierwszy sedan co przebił barierę 300km/h i objeżdżał ferrari . Dla mnie super.
Opublikowano 5 listopada 20204 l 1 hour ago, Colin said: ale tym mercedesem to dowalili. AMG z lat '80 jeszcze tylko crockett's theme w głośnikach i można się wozić. Az milo się zrobiło czytając to
Opublikowano 9 listopada 20204 l Fajnie, tak juz rok temu gralem na PC edit: ajj sorry, nie no super nowość, to ze od 2018 to juz mozliwe to nie hejtujcie Edytowane 9 listopada 20204 l przez Labtec
Opublikowano 11 listopada 20204 l Dodatki z edycji Ultimate, czyli praktycznie wszystkie najważniejsze rozszerzenia do 4 za niecałe 80 zł. Brać kto dopiero teraz zaczyna ogrywać czwórkę. Zestaw dodatków Ultimate do Forza Horizon 4
Opublikowano 11 listopada 20204 l Może trochę głupie pytanie, ale widzę, że większość na forum chyba woli FH4 od F7. Czym jest to spowodowane?
Opublikowano 11 listopada 20204 l 44 minutes ago, SetoPL said: Może trochę głupie pytanie, ale widzę, że większość na forum chyba woli FH4 od F7. Czym jest to spowodowane? Dlatego ze to 2 inne serie, jedna to wyścigi na torze podchodzące pod symulacje, a druga to open-world arcade zabawa Edytowane 11 listopada 20204 l przez Labtec
Opublikowano 12 listopada 20204 l 22 godziny temu, MYSZa7 napisał: Dodatki z edycji Ultimate, czyli praktycznie wszystkie najważniejsze rozszerzenia do 4 za niecałe 80 zł. Brać kto dopiero teraz zaczyna ogrywać czwórkę. Zestaw dodatków Ultimate do Forza Horizon 4 Już po promocji? Mi pokazuje 179 zł, zniżka 19,99 zł.
Opublikowano 12 listopada 20204 l 2 godziny temu, Emtebe napisał: Już po promocji? Mi pokazuje 179 zł, zniżka 19,99 zł. Promocja była dziś do godziny 12.