Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Mogli by dać więcej mechanik surwiwalowych i zimową scenerię, jakieś otwarte przestrzenie. Obejrzałem gameplay i mam wrażenie, że dostaniemy to samo co w jedynce z tym, że więcej i lepiej. Jestem w miarę na świeżo z 1, więc sporo pamiętam. 

• Odpowiedzi 1,5 tys.
  • Wyświetleń 136,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• No, jeszcze parę łatek się pewnie przyda. Moja sytuacja z dzisiaj xd    

• kocham tą grę     choć to bardzo rasistowski tytuł   a ten się wysrać nie może   no co    

• Oby była to informacja o uśmierceniu wersji na stare sprzęty i skupieniu sie na PS5/XSX.

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Boomcio napisał:

Mogli by dać więcej mechanik surwiwalowych

nie wystarczy Ci że żyjesz w PL...

Opublikowano

Paleta barw strasznie jaskrawa, nie chce też oceniać grafiki po materiale na yt bo nawet przy 4k nie wygląda to za dobrze, ALE te 3 tryby jakoś średnio mi się widzą po tym co prezentuje gra na materiale. Walka z człowiekami wyglądała dość rakowo, taką grę to bym chciał chociaż w trialu 30 min czy tam wersji demo bo z materiałów ciężko wyrokować czy grywalne czy nie.

Opublikowano

Czyli mamy 3 tryby. Wydajność 60 fps I 4k 30 fps i rt 30fps ? Ciekawe czy ten 60 będzie fest wyprany. 

Ogólnie też czekam na premierę i pierwsze opinie graczy co do działania,  bo man źle przeczucia.

Opublikowano
  • Autor

Ps5

- Performance mode (60 FPS+)

- Quality Mode with Ray Tracing

- Resolution Mode (4K)

Xbox Series X

- Performance mode (60 FPS+)

- Quality Mode with Ray Tracing

- Resolution Mode (4K)

Opublikowano

Pewnie gdzieś 1440p, chociaż gra nie ma next genowej grafiki więc może trochę więcej ale obstawiam raczej 1440p przy podobnych ustawieniach jak w 4K.

Opublikowano
19 godzin temu, Boomcio napisał:

Mogli by dać więcej mechanik surwiwalowych i zimową scenerię, jakieś otwarte przestrzenie. Obejrzałem gameplay i mam wrażenie, że dostaniemy to samo co w jedynce z tym, że więcej i lepiej. Jestem w miarę na świeżo z 1, więc sporo pamiętam. 

Czy to źle? Parkour widac jeszcze bardziej dopieścili. Ja jestem kupiony, w jedynce się bawiłem fantastycznie. 

Teraz nie popełnię tego bledu i kupię gre relatynie blisko po premierze by zaznac jednak tego coopa ze znajomymi a nie randomami

Edytowane przez oFi

Opublikowano
56 minut temu, oFi napisał:

Czy to źle?

I tak i nie. Tak, jak pisałem - ale czasem nie wystarczy więcej tego samego. Brak innowacji względem jeynki ( poza wyeliminowaniem broni palnej ) takie będą zarzuty w recenzjach i to będzie średnim aspektem.

Opublikowano

w dying light 2 nic nie trzeba za bardzo zmieniac w stosunku do jedynki, poza dodaniem jakiejs fabuly i postaci. jak to pyknie to mnie maja kupionego. jedynka byla miodna ale brak fabuly i npc powodowal ze podchodzilem kilka razy i nigdy tego do konca nie dociagnalem.

Opublikowano
6 minut temu, Andżej napisał:

w dying light 2 nic nie trzeba za bardzo zmieniac

6 minut temu, Andżej napisał:

poza dodaniem jakiejs fabuly i postaci

Mam wrqżenie, że to sporo ;)

Opublikowano

Po gameplayach jutuberow mam dobre wrazenie, ze charaktery i dialogi nie sa juz tworzone przez siedmiolatkow, wiec tutaj poprawa jest. mowie przynajmniej o tych, ktore pokazali. glowny twist pewnie bedzie nawiazywal do czegos w stylu "przeprowadzilismy na tobie i twojej siostrze tajne eksperymenty, zebyscie byli utalentowani w byciu przekotami zabijakami jak jacek bauer, a na dodatek wasza krew to antidotum na zaraze" ale jak to dobrze poprowadza, to moze byc.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Tutaj pokazali wszystkie opcje trybów.

Opublikowano

W performance nie będzie 4k? xD Chyba jednak trzeba czekać na prosiaki 

Opublikowano

Jakby dali 4k i obniżyli coś innego, to zaraz by było narzekanie jak w temacie forzy dlaczego nie ma 1440p i 60fps

Opublikowano

No, chyba standardowo trzeba będzie wziąć na PC by mieć All Inclusive.

Opublikowano

W ogóle Performance mode ma wpisane 60fps+, czyli zamierzają odblokować klatki.

Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał:

To na PS5 będzie Full HD, bo 1440p nie obsługuje :kaz:

Nie, po prostu jest skalowane z tego 1440p do 4K. Przecież widać na wszelkich porównaniach różnych gierek, że jest wyższa rozdziałka na PS5 między full hd a 1440p. PS5 po prosty natywnie nie obsługuje 1440p. Jak ktoś ma monitor w tej rozdzielczości to lipa, bo wtedy nie uzyska takiej rozdzielczości natywnie.