Opublikowano 2 grudnia 20213 l To tylko jeden quest i nie ma co wyrokować, mam jednak obawy że nawalka będzie głównie z ludźmi a zombie okazjonalnie w jakichś tam misjach czy jak noc nadejdzie. Mam nadzieje że się myle bo uwielbiłem zajebane zombiakami ulice w jedynce. Edytowane 2 grudnia 20213 l przez LiŚciu
Opublikowano 2 grudnia 20213 l 38 minut temu, LiŚciu napisał: jednak obawy że nawalka będzie głównie z ludźmi I to może być najlepsze. Zombiaki w tle tylko, albo w niektórych misjach pls.
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Nie wygląda to źle, ale zobaczymy jak wyjdzie. Jedynka jest fajną gierką więc liczę, że dwójeczka też będzie spoko.
Opublikowano 3 grudnia 20213 l Gra na dwie generacje więc nie będzie wodotrysków, ale wygląda bardzo solidnie. Co na plus to z pewnością jak płynnie to się rusza, samo skakanie po mieście to może być niezła zabawa. Tylko oby fabularnie nie było za dużej żenady i może wyjść całkiem udana gra. Podobno oddali recenzentom grę na czterogodzinne preview, mam nadzieję że to oznaka wiary i pewności w to jak ta gra się prezentuje i jak chodzi. Czy to możliwe że gra nie będzie technicznym potworkiem na premierę? Oby, ale jak to mówią jedna jaskółka wiosny nie czyni. Edytowane 3 grudnia 20213 l przez Dalhi
Opublikowano 7 grudnia 20213 l Te zombiaki poukrywane we wieżowcach troche przypomniały mi film Jestem Legendą. Ja oczywiście biorę (nie na premierę, bo gry na premiere nie działają) miesiąc po premierze, bo fabuła w coopiku zawsze na propsie była w dying light <3 Edytowane 7 grudnia 20213 l przez oFi
Opublikowano 11 grudnia 20213 l Czy tylko mi się wydaje (wnoszę po gameplay`u), że lipsync jest totalnie zwalony? Poziom PS3/XOne co najwyżej. Poza tym fajnie zapowiada się walka i eksploracja. Wziąć nie wezmę na premierę. Elden Ring ma zdecydowane pierwszeństwo.
Opublikowano 16 grudnia 20213 l Autor Taki że dalej 70% taboreciarzy z takiej korzysta według Steam, gdzie 4k i 1440p to łącznie 11% a pierwsza trójka najpopularniejszych kart to GTX1060 na pierwszym, na drugim 1650 i na trzecim 1050Ti.
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Jeśli do 1080p z ray-tracingiem wymagany jest RTX 3080 to w 4K z ray-tracingiem zagramy dopiero na RTX 5080?
Opublikowano 17 grudnia 20213 l Myślę, że aż tak dokładnie na te (i inne) wymagania sprzętowe nie ma co patrzeć. Stawiam że do 4k60 z odpowiednio zbalansowanymi ustawieniami i DLSS w trybie Performance ten RTX 3080 będzie wystarczał. Jeśli mowa o natywnym 4K, to bez szans.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Mam złe przeczucia, że optymalizacyjnie gra polegnie. I to nie tylko na pc.
Opublikowano 28 grudnia 20213 l Platynowa Edycja jest za niecałe 70 zł w PSS. No, musiałem po prostu wziąć i tyle. Ogra się na Nowy Rok najlepszą grą o zombie ever made.
Opublikowano 8 stycznia 20223 l Zastanawiam się czy to ma zachęcić potencjalnego nabywcę czy odrzucić?
Opublikowano 13 stycznia 20223 l Ja na spokojnie. Jak dowiozą to kupię w dzień premiery, ale tak to bez preordera.
Opublikowano 14 stycznia 20223 l Ech a z one s to nie łaska. Nadchodzi optymalizacyjny potworek. Marketingowe pokazy ala redzi.
Opublikowano 14 stycznia 20223 l NA PEWNO nie na premierę, ale jak będzie to dobrze zoptymalizowane to w marcu się kupi.