Opublikowano 21 stycznia 20223 l Mogli by dać więcej mechanik surwiwalowych i zimową scenerię, jakieś otwarte przestrzenie. Obejrzałem gameplay i mam wrażenie, że dostaniemy to samo co w jedynce z tym, że więcej i lepiej. Jestem w miarę na świeżo z 1, więc sporo pamiętam.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Autor 3 minuty temu, Boomcio napisał: Mogli by dać więcej mechanik surwiwalowych nie wystarczy Ci że żyjesz w PL...
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Paleta barw strasznie jaskrawa, nie chce też oceniać grafiki po materiale na yt bo nawet przy 4k nie wygląda to za dobrze, ALE te 3 tryby jakoś średnio mi się widzą po tym co prezentuje gra na materiale. Walka z człowiekami wyglądała dość rakowo, taką grę to bym chciał chociaż w trialu 30 min czy tam wersji demo bo z materiałów ciężko wyrokować czy grywalne czy nie.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Czyli mamy 3 tryby. Wydajność 60 fps I 4k 30 fps i rt 30fps ? Ciekawe czy ten 60 będzie fest wyprany. Ogólnie też czekam na premierę i pierwsze opinie graczy co do działania, bo man źle przeczucia.
Opublikowano 21 stycznia 20223 l Autor Ps5 - Performance mode (60 FPS+) - Quality Mode with Ray Tracing - Resolution Mode (4K) Xbox Series X - Performance mode (60 FPS+) - Quality Mode with Ray Tracing - Resolution Mode (4K)
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Pewnie gdzieś 1440p, chociaż gra nie ma next genowej grafiki więc może trochę więcej ale obstawiam raczej 1440p przy podobnych ustawieniach jak w 4K.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Czyli tryb 4k i 30fps jedyny słuszny wybór przy Oledach. W fc6 gdzie jest tylko 60fps niestety widać bardzo, że rozdziałka niska.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l 19 godzin temu, Boomcio napisał: Mogli by dać więcej mechanik surwiwalowych i zimową scenerię, jakieś otwarte przestrzenie. Obejrzałem gameplay i mam wrażenie, że dostaniemy to samo co w jedynce z tym, że więcej i lepiej. Jestem w miarę na świeżo z 1, więc sporo pamiętam. Czy to źle? Parkour widac jeszcze bardziej dopieścili. Ja jestem kupiony, w jedynce się bawiłem fantastycznie. Teraz nie popełnię tego bledu i kupię gre relatynie blisko po premierze by zaznac jednak tego coopa ze znajomymi a nie randomami Edytowane 22 stycznia 20223 l przez oFi
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Jedynkę ograłem na ps i x. To co widzę tutaj to więcej i lepiej tego samego. Miałem nie kupować nic na premierę no ale kusi mnie mocno. Muszę poczekać na recki i analizę czy działa to tip top.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l 56 minut temu, oFi napisał: Czy to źle? I tak i nie. Tak, jak pisałem - ale czasem nie wystarczy więcej tego samego. Brak innowacji względem jeynki ( poza wyeliminowaniem broni palnej ) takie będą zarzuty w recenzjach i to będzie średnim aspektem.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l w dying light 2 nic nie trzeba za bardzo zmieniac w stosunku do jedynki, poza dodaniem jakiejs fabuly i postaci. jak to pyknie to mnie maja kupionego. jedynka byla miodna ale brak fabuly i npc powodowal ze podchodzilem kilka razy i nigdy tego do konca nie dociagnalem.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l 6 minut temu, Andżej napisał: w dying light 2 nic nie trzeba za bardzo zmieniac 6 minut temu, Andżej napisał: poza dodaniem jakiejs fabuly i postaci Mam wrqżenie, że to sporo
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Po gameplayach jutuberow mam dobre wrazenie, ze charaktery i dialogi nie sa juz tworzone przez siedmiolatkow, wiec tutaj poprawa jest. mowie przynajmniej o tych, ktore pokazali. glowny twist pewnie bedzie nawiazywal do czegos w stylu "przeprowadzilismy na tobie i twojej siostrze tajne eksperymenty, zebyscie byli utalentowani w byciu przekotami zabijakami jak jacek bauer, a na dodatek wasza krew to antidotum na zaraze" ale jak to dobrze poprowadza, to moze byc. Edytowane 22 stycznia 20223 l przez Andżej
Opublikowano 22 stycznia 20223 l W performance nie będzie 4k? xD Chyba jednak trzeba czekać na prosiaki
Opublikowano 22 stycznia 20223 l Jakby dali 4k i obniżyli coś innego, to zaraz by było narzekanie jak w temacie forzy dlaczego nie ma 1440p i 60fps
Opublikowano 22 stycznia 20223 l No, chyba standardowo trzeba będzie wziąć na PC by mieć All Inclusive.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l W ogóle Performance mode ma wpisane 60fps+, czyli zamierzają odblokować klatki.
Opublikowano 22 stycznia 20223 l 9 godzin temu, Wredny napisał: To na PS5 będzie Full HD, bo 1440p nie obsługuje Nie, po prostu jest skalowane z tego 1440p do 4K. Przecież widać na wszelkich porównaniach różnych gierek, że jest wyższa rozdziałka na PS5 między full hd a 1440p. PS5 po prosty natywnie nie obsługuje 1440p. Jak ktoś ma monitor w tej rozdzielczości to lipa, bo wtedy nie uzyska takiej rozdzielczości natywnie.