Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Opublikowano

Automatycznie dostaniecie HBO Max za 19,99 bo nie bedzie już HBO Go.

• Odpowiedzi 2,6 tys.
  • Wyświetleń 239,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Sharp Objects.  Niestety na Netflixie nie ma co liczyć na takie seriale. Biała obsada,  prawdziwe duszne południe, bez wyciskania na siłę czarnych aktorow, flagi konfederacji, brak przedstawiciel

• w fortnite w każdej sekundzie gameplayu dominuje gó.wno ale na to jakoś nie narzekasz

• W pierwszym odcinku najpierw 45 minut yebania białej rasy i gloryfikacji czarnej a potem 15 minut niezłej akcji. Każdy kolejny odcinek coraz gorszy, ale ileż można patrzeć na ciągłe hejtowanie bi

Opublikowano

Jeszcze w grudniu nie było nawet HBO GO, może po nowym roku coś ruszyło w tej sprawie.

Opublikowano

jest jak kiedyś patrzyłem z tym że była wtedy niedostępna w naszym regionie. 

a co do tej ceny to pytam bo właśnie tym małym druczkiem jest napisane że zniżka obowiązuje tylko od aktualnej ceny miesięcznej a nie wiem czy 24,90 jest dalej taką ceną. 

Opublikowano
19 minutes ago, krupek said:

Jeszcze w grudniu nie było nawet HBO GO, może po nowym roku coś ruszyło w tej sprawie.

HBO GO nie ma i nie będzie, ale liczyłem, że ogólnoświatowe MAX jest :)

EDIT: Patrzę w MS Store na PC i aplikacja jest dostępna, więc pewnie na konsoli również jest lub będzie.

Edytowane przez Czoperrr

Opublikowano

Najlepsze, że od kilku miesięcy grzecznie czekałem na premierę maxa, zadowalając się pozostałymi vod, i teraz będę miał do nadrobienia kilka mocnych pozycji.

Najnowsze sezony Sukcesji, Curba, R&M, Euforii. Do tego Biały Lotos, Mare z Easttown, Peacemaker. :fsg: A pewnie jeszcze o czymś zapomniałem.

Opublikowano
2 minuty temu, MBeniek napisał:

Najlepsze, że od kilku miesięcy grzecznie czekałem na premierę maxa, zadowalając się pozostałymi vod, i teraz będę miał do nadrobienia kilka mocnych pozycji.

Najnowsze sezony Sukcesji, Curba, R&M, Euforii. Do tego Biały Lotos, Mare z Easttown, Peacemaker. :fsg: A pewnie jeszcze o czymś zapomniałem.

The North Water

: - )

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Ślepnąc Od Świateł

Nie mam hbo od kilku miesięcy, a nie lat ;) Ślepnąc miał premierę w 2018. Ale fakt, zacny tytuł. 

Przy okazji lista produkcji w 4k HDR/Atmos/Vision:

https://hd-report.com/list-of-hbo-max-4k-hdr-atmos-movies-shows/

Mam nadzieję, że do marca będzie jednak trochę dłuższa. 

Opublikowano

Mam tylko nadzieję, że nie będzie żadnych cyrków z dostępnością apki na telewizorach z Tizenem

Opublikowano
6 godzin temu, Czoperrr napisał:

Bardzo fajnie, czekam z niecierpliwością :) Jest apka HBO MAX na Xboxie?

Potwierdzone jest info, że będzie na Xboxie.

Opublikowano

"HBO Max, platforma streamingowa koncernu WarnerMedia, wystartuje w Polsce już 8 marca 2022 roku. Dotychczasowi użytkownicy HBO GO zostaną automatycznie przeniesieni do HBO Max.

Aby uczcić start HBO Max, została przygotowana oferta specjalna, w ramach której użytkownicy otrzymają na zawsze zniżkę 33% od miesięcznej ceny. Warunkiem jest utrzymanie ciągłości miesięcznej subskrypcji. Oferta jest ważna na HBOMax.com i poprzez wybranych partnerów do dnia 31 marca 2022 roku włącznie. Zniżka 33% obowiązuje przez czas trwania nieprzerwanej subskrypcji i jest naliczana wyłącznie od aktualnie obowiązującej ceny miesięcznej, która z czasem może ulegać zmianom. Cena po rabacie wynosi 19,99 zł (obecna cena regularna to 29,99 zł). Z subskrypcji można zrezygnować w dowolnym momencie.

Po 31 marca 2022 r. dodatkowo wprowadzony zostanie także roczny plan subskrypcji HBO Max w cenie 234,99 zł, w ramach którego użytkownicy otrzymają dostęp do biblioteki serwisu na rok w cenie jedynie ośmiu miesięcy."

https://www.pepper.pl/promocje/hbo-max-promocja-33-dla-nowych-i-obecnych-subskrybentow-497248?utm_source=mappshare&utm_medium=referral&utm_content=497248&utm_campaign=2022-02-01

Opublikowano

Jak cały czas opłacam HBO Go mając ciągła subskrypcje, to z automatu dostanę tę promocje Max 19,99 zł, czy coś trza zrobić w profilu? 

Opublikowano

Podobno dużo lepsza jakość obrazu i dźwięku. 

Zupełnie na innej appce to hula.