Opublikowano wczoraj o 14:07 1 dzień Miałem Silksonga na wishliście na PSStore, usunąłem, bo chciałem znaleźć ręcznie i nie ma nawet już kafelka xD
Opublikowano wczoraj o 14:08 1 dzień Debile zamiast dać jakiś wcześniejszy preload to chuj sklep wywaliło xD
Opublikowano wczoraj o 14:08 1 dzień Teraz, Rozi napisał(a):Na eshopie nie da się wejść na stronę gry xdW ogóle eshop wywala, co do chuja.
Opublikowano wczoraj o 14:08 1 dzień ale muszą w takim ubisofcie pękać dupska, że ich śmieci pod exela nawet nie wywołują nawet w połowie takiej ekscytacji jak Indor od 3 osob
Opublikowano wczoraj o 14:10 1 dzień Odświeżam jak USOSa na studiach, kiedy trzeba się było zapisywać na przedmioty.
Opublikowano wczoraj o 14:13 1 dzień 1 minutę temu, ogqozo napisał(a):Kur! wa! mać! Ile! mamy! stać! Kur...Ja też stoję, tylko że w korku :(
Opublikowano wczoraj o 14:14 1 dzień Na x(gp) zassalo, ale twierdzi, że nie posiadam tej gry i nie można odpalić.
Opublikowano wczoraj o 14:15 1 dzień To był eksperyment społeczny. Silksonga wymyśliliście sobie wy - graczyki.
Opublikowano wczoraj o 14:17 1 dzień Jak coś nie ma polskiej wersji, ale jest dla naszych braci z rosji, kto nie kupuje teraz?
Opublikowano wczoraj o 14:20 1 dzień Hype się chyba wszystkim udzielił bo wszędzie informacje o padających serwerach. Nie grałem w pierwszą część ale chyba trzeba sprawdzić tego Silksong-a bo nie pamiętam ostatnio takiej sytuacji.
Opublikowano wczoraj o 14:21 1 dzień Serwery ładnie dostają po dupach. Twórcy aaaa za setki milionów muszą mieć piękny ból dupska jak to widza
Opublikowano wczoraj o 14:22 1 dzień Ja się zastanawiam o chuy tu chodzi tak naprawdę. Brak podanej ceny od tygodni, brak śmiesznego preloadu kilku GB, a jak przychodzi premiera to kupić nie można. Pełna profeska.