Opublikowano 11 czerwca 20213 l Proof of purchase. Ciekawe czy ludzie trzymają paragony gierek kupionych X lat temu ;d
Opublikowano 11 czerwca 20213 l Nawet jesli trzymaja to po 3latach wyblakły i gowno widac. Trzeba ksero robic xD
Opublikowano 12 czerwca 20213 l Mam na PS4, brałem day1, no ale nie mam paragonu ofc xd Wersja z Game Pass się podkręci za free?
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 8 godzin temu, REZOK napisał: Tak,chociaż piszą że dupy nie urywa W sumie pewno przez ten wcześniejszy patch który odblokował 60 ks m. Teraz chyba jedynie rozdzielczość podskoczy przy 60ks z 1080 na 1440p
Opublikowano 13 czerwca 20213 l To pewnie te zaawansowane modele postaci z teksturami w wysokiej rozdzielczości nie pozwalają na 4K@60fps. A nie, czekaj...
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 10 godzin temu, balon napisał: Mam na PS4, brałem day1, no ale nie mam paragonu ofc xd Wersja z Game Pass się podkręci za free? Paragon potrzebujesz jak masz nextgena bez napędu, normalnie wystarczy włożyć płytkę i ściągnąć nextgenową wersję
Opublikowano 13 czerwca 20213 l 2 godziny temu, balon napisał: W sumie pewno przez ten wcześniejszy patch który odblokował 60 ks m. Teraz chyba jedynie rozdzielczość podskoczy przy 60ks z 1080 na 1440p Wersja z Game Pass się podkręci za free? Tak. Wersja na Series X/S ma już oznaczenie X/S i jest darmowa - właśnie sprawdzam. Generalnie to zacząłem w Jedi Fallen Order grać kilka miesięcy temu we wstecznej w wykorzystując do tego oczywiście tryb wydajności (niższa rozdzielczość i 60 klatek). Było znacznie płynniej niż na poprzedniej, ale umówmy się 65 cali z 1080p niespecjalnie się kocha. W każdym razie jakiś czas później (o czym przecież była mowa) doszła łatka podbijająca rozdzielczość w owym trybie i stawiam, że było to 1440p. W takiej wersji grę ukończyłem. Z miejsca można było dostrzec wyraźnie ostrzejszy obraz i przy kombo 1440p i 60 klatek gra wyglądała już Szczerze, to zdziwiło mnie, że łatka pod aktualną generację ma mieć 4k/30k/s, 1440p/60k/s, skoro już wcześniej można było tak grac, chyba, że poprawili efekty, usprawnili wczytywanie, przypudrowali tekstury - ponczo teraz wygląda bardziej okazale. Poleciałem teraz na Kashyyk i faktycznie wygląda to ładniej niż podczas ostatniej wizyty. Jak ktoś nie miał okazji ograć przygód Cala, to zdecydowanie polecam. Ma swoje braki i wady, ale mnie miło ten tytuł zaskoczył. Jeżeli poprawią kilka aspektów, to kontynuacja może namieszać.
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Przyjemna gierka. Jestem w lokacji "Drzewo początku" i z przyjemnością skończę. Gram na drugim poziomie trudności, mam 7 stymów, zdrowie prawie maks (wszystkie umiejętności zwiększające odblokowane + sporo sekretów), moc prawie maks (analogicznie jak zdrowie), więc generalnie zginąć mogę tylko nieumiejętnie skacząc po linach/platformach , tak po za tym to trochę jak czołg. Ale nie przeszkadza mi to: już dawno przestałem się siłować z gierkami i gram dla zabawy i fabuły. Sekrety staram się zbierać wszystkie, bo są faktycznie bardzo wartościowe, skrzynki olewam totalnie, zbieram tylko jak znajdę. Edytowane 28 czerwca 20213 l przez Shago
Opublikowano 28 czerwca 20213 l Czyli teraz jak pobieram gierke od zera i jest to jakies 50GB to dostaje wersje optymalizowana po XSX i nic wiecej nie musze dociągać?
Opublikowano 28 czerwca 20213 l 40 minut temu, pawelgr5 napisał: Czyli teraz jak pobieram gierke od zera i jest to jakies 50GB to dostaje wersje optymalizowana po XSX i nic wiecej nie musze dociągać? Tak
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l https://screenrant.com/jedi-fallen-order-2-future-franchise-investments-ea/
Opublikowano 5 sierpnia 20213 l Wyśmienicie. Remake dead space, fallen order 2? EA zyskuje ostatnio w moich oczach.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Da się gdzieś więcej tych potionow zdobyć? Właśnie jestem na etapie powrotu z kashyka(ta planeta z malpami) po pokonaniu drugiej siostry i ciągle dwa potiony jak na starcie
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Na tamtym etapie to powinieneś mieć już kilka stimów. Po niektóre będziesz się musiał wracać jak odblokujesz nowe moce.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l ja perdole, nie chce mi się nigdzie wracać... jak trafiam na jakies skrzynki to tylko jakis syf kosmetyczny. Te skrzynki oni pochowali czy co? Odechciewa mi się już grać... w tej grze jest masa zyebanych rzeczy jak to skakanie po tych zielonych bulwach jak w jakiejs platformówce, nieczytelna mapa czy totalnie porażkowy backtracing ale pochować skrzynki z potionami to juz wyzsza szkola zyebania. Edytowane 6 sierpnia 20213 l przez PanKamil
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l Wróć się na Bogano tam na samym początku jak mogłeś zejść po schodkach były takie kule czy coś i tam masz jeden stim, szybko do zrobienia. Nie są jakoś pochowane ale bez eksploracji lokacji raczej dużo ich nie znajdziesz.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l 7 minut temu, messer88 napisał: Wróć się na Bogano tam na samym początku jak mogłeś zejść po schodkach były takie kule czy coś i tam masz jeden stim, szybko do zrobienia. Nie są jakoś pochowane ale bez eksploracji lokacji raczej dużo ich nie znajdziesz. Do końca gry ile tak wypada mieć? Myślę, że z pięć by mi stykło bo obecnie praktycznie każdą walkę muszę przeprowadzić perfekcyjnie aby przejść dalej. Od dathomir zbiorę kilka tych potionów?
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l 10 jest max, nie pamiętam ostatnio grałem to miałem chyba z 7-8 pod koniec gry. Dathomir będzie trudniejsze od planet na których byłeś do tej pory.
Opublikowano 6 sierpnia 20213 l 49 minut temu, PanKamil napisał: ja perdole, nie chce mi się nigdzie wracać... jak trafiam na jakies skrzynki to tylko jakis syf kosmetyczny. Te skrzynki oni pochowali czy co? Odechciewa mi się już grać... w tej grze jest masa zyebanych rzeczy jak to skakanie po tych zielonych bulwach jak w jakiejs platformówce, nieczytelna mapa czy totalnie porażkowy backtracing ale pochować skrzynki z potionami to juz wyzsza szkola zyebania. co jest w tym zjebanego taki Metroid robi to od zawsze Edytowane 6 sierpnia 20213 l przez Ludwes