Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Ja pierdole, naprawdę myślałem że spajder rozjebie. 

A tu szykuje się reskin totalny

Opublikowano

To co te factions od ND jednak pokażą w 2024, a na najbliższym summer game fest ujawnią kolejny concept art? :pawel: Coś niewiarygodnego, aż tak dennego pokazu się nie spodziewałem

Opublikowano

Co to za cavemany w pająku? No ludzie…

Opublikowano

Remaster Spidermana 2018 potwierdzony :leo:

Opublikowano
2 minuty temu, drozdu7 napisał:

Ja pierdole, naprawdę myślałem że spajder rozjebie. 

A tu szykuje się reskin totalny

Nawet ma taką samą animacje uniku od dwóch poprzednich gier xddd

Dali animacje latania to może się FANI nie wynudzą po godzinie grania znowu w to samo xdddddddd

Edytowane przez oFi

Opublikowano

Drickman śmieciu zayebany ja od 3 lat powinienem grać w multi tlou A nie dostałem nawet trailera przez ciebie

Opublikowano

Te efekty wody i ognia wtf, to wygląda jak na PS4 

Opublikowano

Huj z grafiką, ale to jest mało klimatyczne po prostu. Taka napierdalanka bez sensu 

Opublikowano

Gankeeeeee i prehistoryk. To mnie zaskoczyli.

Nie znam tego uniwersum ale co to za hujowy czarny strój? 

Opublikowano

Macie bingo na otarcie łez. Prawie wszystko się sprawdzilo

475245dd5344988c2191.png

Edytowane przez oFi

Opublikowano

wygląda zajebiście, ale malkontenci powiedzą, że to dlc, ja pierdole, postęp technologiczny to był w 2000-2010. A u Nintendo w 1980. 

Opublikowano
Teraz, Ludwes napisał:

ale gameplay :obama:

NOWOŚĆ 

Opublikowano
1 minutę temu, Wredny napisał:

@balon, jak można nie znać Kravena i symbionta?

Może wtedy jak twoja jedyna styczność ze spidermanem to gierka na PSX, PS4 i PS5 + okazjonalne rysunki syna? Dla mnie Spiderman to czerwono-niebieski kostiumik, tutaj mam bardzo tradycyjne wartości :) 

Opublikowano
1 minutę temu, KrYcHu_89 napisał:

wygląda zajebiście, ale malkontenci powiedzą, że to dlc, ja pierdole, postęp technologiczny to był w 2000-2010. A u Nintendo w 1980. 

Bo to kuźwa, jest DLC - reskin godny Assassinów.