Skocz do zawartości

PlayStation 5 - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano

Poje.balo ich tam w tym Sony. W zyciu nie dam tyle kapusty :flag_of_truce:

Co oni chca sie odkupic za Concorda :beka:

• Odpowiedzi 24,5 tys.
  • Wyświetleń 1,7 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• O wlasnie, niektórzy zmieniają telefon co roku na kolejny klon Samsung Galaxy za 4 klocki, a ja będę się zastanawiał kiedy będzie ten najlepszy moment, by kupić konsolę, która wychodzi raz na 7 lat.

• Przejebane będą teraz te rozprawki niektórych czy i za ile warto brać Pro konsolę, a za ile nie warto, a czy będą gry i czy ładna czy brzydka, a w ogóle jaka będzie stopa zwrotu z zainwestowanej złotó

• Piękny jest, nie wiem o co chodzi   

Opublikowano

Zabawne, że nowa konsola promowana jest w połowie przez cross-genowe gry. :gachigasm:

Ale ok. Jeśli celem Prosiaka ma być zapewnienie wysokiej jakości w 60 fpsach to niech sobie będzie. Będę grał na moim PS5 OG do premiery PS6 PRO.

Opublikowano

Z napędem 4k. 

Pamiętajcie, na zwykłej też gry się odpalą, to nie nowa generacja. 

Opublikowano
1 minutę temu, Figuś napisał(a):

4 jak już, z matematyki za dobry nie byłeś co?

Chujowy ale lepszy niz ty z bycia modem 

Opublikowano

AHAHAHHA 4 TYSIACE U NAS PEWNIE I BEZ PLYTEK

okrężnica będzie spuchnięta od chuja Sony

Opublikowano

Mając telewizor z hdmi 2.1, zwykłą konsolę ps5 z napędem to jest wystarczający sprzęt. 800 euro bez napędu to mogą mi cmoknąć w pompę. 

Opublikowano

Myślałem żeby w tym roku zmienić moje PS4 pro na ps5 pro, ale po tym co zobaczyłem wybór chyba padnie na geforce now.

Opublikowano

Chyba ktoś tam przysnął w marketingu. Cena ostra i o ile będzie wersja z napędem. Poza tym kilka gier...słabiutko.

"...It will include a 2TB SSD, a DualSense wireless controller and a copy of Astro’s Playroom pre-installed in every PS5 Pro purchase. PS5 Pro is available as a disc-less console, with the option to purchase the currently available Disc Drive for PS5 separately..."

Edytowane przez addhoc

Opublikowano

Kupi się na Allegro od Janusza … tylko musi dorzucić lizaka do zestawu! :lul:

Opublikowano

No z ceną to nieźle pojebało xD O ile na wersję digital i tak się czaiłem, to kurwa nie 800 Euro XD

Opublikowano

Napęd do dokupienia osobno.

A i tak wszystko zejdzie na pniu.

Opublikowano

Zakładałem że jak 1000-1500 dopłaty by było to bym wymienil grubasa, chocby dla gwarancji i pada, ale chyba się nie uda sprzedać czteroletniej konsoli za 2-2,5k. :yao:

Opublikowano

Podobnie jak Portal to będzie sprzęt dla 3% graczy, lider rynku może sobie na to pozwolić. 

Opublikowano

Najlepsze jest to że na tym streamie ledwo co można było wyłapać różnicę między wersjami. A prawie 2x wyższa cena niż Slim to maksymalne wyciąganie kasy z czego się da.

Opublikowano

Ok, czas poczytać inne internety, co sądzą o digitalu za 800 euro bez napędu. Jak chcesz napęd to se za 600 zł dopłacaj XD 

Jebać sony od zawsze na zawsze. 

Opublikowano
Teraz, darkos napisał(a):

Zaraz pewnie osobny napęd dla PRO pokażą że pasuje tylko do Prosiaka :sadkek:

Ten sam napęd do slimki i pro jest. 

Opublikowano

Polska cena wynosi 3400 złotych.

Zamówienia ruszą 26 września.

Opublikowano
1 minutę temu, LeifErikson napisał(a):

Zakładałem że jak 1000-1500 dopłaty by było to bym wymienil grubasa, chocby dla gwarancji i pada, ale chyba się nie uda sprzedać czteroletniej konsoli za 2-2,5k. :yao:

Nie no prędzej za 1,5k xd

Ciekawe czy będzie z napędem?

No powiem, że jakby miał za 4k z napędem to bym pewnie wziął. Ale tak to kur'wa aż szczypie.

Opublikowano

3400 konsola napęd 800, dziękuje idę grać w Tarkova na PC i zamawiam IP16 pro czekam na PS6

Opublikowano

Poczekajmy jeszcze na odejście od Performance Mode na podstawowej :leo: