Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Noob kupuje telewizor bądź monitor pod PS5/XSX

Featured Replies

• Odpowiedzi 19,8 tys.
  • Wyświetleń 1,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Wyobraźcie sobie że pracujecie w takim Media Markecie i przychodzi taki typ nazwijmy go dla przykładu BiBOlino (postać fikcyjna, zbieżność nazw kompletnie przypadkowa) po telewizor, wyciąga z torby pł

• Bartolinsky
    Bartolinsky

@gtfan jak te kropki po edycji postów są wołaniem o pomoc w alfabecie morsa, bo żonka zobaczyła co wypisujesz to tu masz ściągę byczku.       

• 5 złych decyzji w pakiecie. 

Opublikowano
Godzinę temu, Ukukuki napisał:

Od samsunga to ja nigdy nic nie kupię :) 

Poczekaj miesiąc dozbieraj 1 k i będzie naprawdę fajny tv w okolicy 5k :banderas:

Opublikowano

A te 48 cali co weszły od serii X w ogóle były do kupienia w Polsce?

Opublikowano

Jeśli coś ma 65 cali i kosztuje 2999 zł to sam sobie odpowiedz. Chyba że nie masz większych wymagań od tv to kupuj.

Opublikowano

Chyba już możemy powoli kończyć drame z brakiem aktualizacji VRR i ALLM dla XH90

Ale pewność to będziemy mieć jak się zainstaluje i dobrze będzie działać[emoji846]
Opublikowano
7 hours ago, starfik said:

W nowym PSX extreme są telewizory w każdej cenie do grania. Może tam coś znajdziesz dla siebie

Opublikowano
1 godzinę temu, elvis004 napisał:

Chyba już możemy powoli kończyć drame z brakiem aktualizacji VRR i ALLM dla XH90

Ale pewność to będziemy mieć jak się zainstaluje i dobrze będzie działaćemoji846.png

Czyli sony da stanowisko o tym, że wciąż planują dać vrr w swoich tv, które miały mieć vrr. Dobry trolling. 

Opublikowano

Na dzień dzisiejszy i tak do wyboru masz tylko XH90 albo Oleda. :dunno:

Opublikowano
15 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Tanie jak barszcz. :obama: Szkoda, że takich cen nie było jak szukałem TVka. 55" za (wówczas) 4.5K, a tak miałbym większe bydlęciątko na ścianie. 

To masz ten xh90? 

Opublikowano

Ja się będę przesiadał z Soniacza z 2012 roku 40 cali kupionego za bitcoina xd Rodzice teraz mają 3 letnie 55 cali 4k z HDR i myślałem ,że po takim czasie kupię jednak większy. A tu stać mnie tylko na 55 cali. 

Opublikowano

Ja jednak liczę, że te jaśniejsze matryce w oledach to w 2022 zawitają do niższych modeli serii c. Akurat za te 2 lata będzie dobry okres żeby kupić coś nowszego. 

Opublikowano
9 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

B8

To nie rozumiem o co chodzi z tym większym tv. 

Opublikowano
11 minutes ago, Ukukuki said:

Ja się będę przesiadał z Soniacza z 2012 roku 40 cali kupionego za bitcoina xd Rodzice teraz mają 3 letnie 55 cali 4k z HDR i myślałem ,że po takim czasie kupię jednak większy. A tu stać mnie tylko na 55 cali. 

A nie lepiej poczekać i kupić sobie 65? Ja też mam starego Soniacza 43", ale nie chce właśnie 55, bo wiem że będzie za mały. Już raz zrobiłem błąd i wziąłem mniejszy

Opublikowano
Godzinę temu, Sedrak napisał:

A XH95?

No XH95 fajny telewizorek ale nawet rozmazanego 4k 120 nie ma, w ogole nie ma HDMI 2.1 :facepalm:

To jest obraz sony z tego roku, do flagowca zapomnieli HDMI 2.1 wsadzić.

@Paolo de Vesir, rozbiła Cie moja odpowiedź, wiec napisz jakie telewizory z tego roku sa jeszcze ciekawe i maja HDMI 2.1.

Opublikowano
10 minut temu, lpcl napisał:

To nie rozumiem o co chodzi z tym większym tv. 

Stojąc przed wyborem TV miałem na uwadze soniacza właśnie i LG. Ceny i rozmiary tych telewizorów były wówczas dość podobne, a wolałem jednak OLEDa niż ryzykować z LEDem. Dzisiaj widząc 65" w tak atrakcyjnej cenie nie zastanawiałbym się zbytnio.

6 minut temu, easye napisał:

@Paolo de Vesir, rozbiła Cie moja odpowiedź, wiec napisz jakie telewizory z tego roku sa jeszcze ciekawe i maja HDMI 2.1.

Rozbawia mnie zawsze logika Sony albo OLED (no i oczywiście lepiej Sony bo się nie wypala).

Opublikowano
6 minut temu, Sedrak napisał:

A nie lepiej poczekać i kupić sobie 65? Ja też mam starego Soniacza 43", ale nie chce właśnie 55, bo wiem że będzie za mały. Już raz zrobiłem błąd i wziąłem mniejszy

Ale nie muszę czekać po prostu mam taki budżet założony. Chyba ,że mówisz o poczekaniu aż stanieją :p

Nie chcę przekraczać 4 tysi i jest to sztywny budżet. 

Opublikowano
3 minuty temu, Paolo de Vesir napisał:

Stojąc przed wyborem TV miałem na uwadze soniacza właśnie i LG. Ceny i rozmiary tych telewizorów były wówczas dość podobne, a wolałem jednak OLEDa niż ryzykować z LEDem. Dzisiaj widząc jednak 65" w tak atrakcyjnej cenie nie zastanawiałbym się zbytnio.

Rozbawia mnie zawsze logika Sony albo OLED (no i oczywiście lepiej Sony bo się nie wypala).

Jak dla mnie to jakbym miał wybierać oleda 55 z hdmi 2.1 i vrr i sonego xh 65 z popsutym 2.1, vrr kiedyś tam, może i Led to jednak wybór byłby bardzo prosty. Ale to już kwestia preferencji. 

4 minuty temu, Ukukuki napisał:

Ale nie muszę czekać po prostu mam taki budżet założony. Chyba ,że mówisz o poczekaniu aż stanieją :p

Nie chcę przekraczać 4 tysi i jest to sztywny budżet. 

To za 5k są już cx, nie lepiej dorzucić tego tysiaka?