Opublikowano 16 września 20195 l Az taki problem jest z Oledami? Ja mam wysłużony Sony 43W805c i moim zdaniem super daje radę, ale jest bardzo mały. Jak padnie to chce minimum 55" i myślałem właśnie o LG OLED
Opublikowano 16 września 20195 l Problem taki, że dalej działa? Edytowane 16 września 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 16 września 20195 l 29 minut temu, funditto napisał: Mi minęły już dwa lata gwarancji na B7 i żadnych powidoków. W sumie trochę szkoda, że się nie zepsuł i nie wymienili mi na nowy. Trzeba było zostawić TVN 24 włączone na kilka dni to by się wypalił.
Opublikowano 20 września 20195 l W dniu 16.09.2019 o 19:26, funditto napisał: Nie mam telewizji A co masz? Chyba nie peceta? Wystarczyło korzystać jak z monitora do www i trup. I skąd wiesz, że się nie wypaliło? Oglądałeś jednokolorowe plansze jak na rtings? Pytam, bo jeśli naprawdę się nie wypaliło to pytanie z czego korzystałeś, jedne są o małym ryzyku (duża większość), inne o ogromnym. Dla mnie dowodem wypaleń (poza rtings) jest brak monitorów OLED (Dell w chorej cenie może wymieniać matryce często) oraz zapisy w instrukcjach obsługi LG (nawet odnośnie proporcji 4:3). Ale to nie kolejna dyskusja o wypaleniach, ale jakim cudem to osiągnąłeś (może oglądaniem filmów, tak tu się nic nie wypali).
Opublikowano 20 września 20195 l 3 minuty temu, Arek_ napisał: I skąd wiesz, że się nie wypaliło? Oglądałeś jednokolorowe plansze jak na rtings? No jak nie widzi tego w normalnym użytkowaniu to co za ku,rwa problem xD?
Opublikowano 20 września 20195 l 2 godziny temu, _Be_ napisał: No jak nie widzi tego w normalnym użytkowaniu to co za ku,rwa problem xD? No problem taki, że ktoś wybrał OLEDa.
Opublikowano 23 września 20195 l Drogi forumku, poszukuję telewizora 55 cali do nowego mieszania, ubzdurało mi się Ambilight ale nie chcę zbytnio przepłacać bo budżet ograniczony. Znalazłem coś takiego - Philips 55PUS7303. Ostatnio więcej czasu poświęcam na oglądaniu filmów niż graniu w gry wideo. Jakieś inne propozycje w podobnej cenie?
Opublikowano 30 września 20195 l Monitor do ps4 - mozna powiedziec ze tylko i wylacznie do grania w fifke, nie trzeba wodotryskow ma po prostu dzialac. Rozmiar hmmm do 25 cali? Budzet do 500 zl Ktos cos?.
Opublikowano 1 października 20195 l Oledowcy jak tam wypalenia i inne guwna? Ktoś miał jakieś poważniejsze problemy? Jaki obecnie warto brać oled przy 65'?
Opublikowano 1 października 20195 l Na C8 ostatnio było sporo okazji w 65 calach. W moim zero wypaleń TV nadal zachwyca.
Opublikowano 1 października 20195 l 19 minut temu, II KoBik II napisał: Oledowcy jak tam wypalenia i inne guwna? Ktoś miał jakieś poważniejsze problemy? Jaki obecnie warto brać oled przy 65'? jak nie oglądasz telewizji/wiadomości to tak. Chociaz np. Magicowi wypaliło sie dziwinie kolko od Pugb. ja nie szanowalem marki i korzystalem z TV jak z kazdego poprzedniego LCD i przy nastepnym zakupie na 100% do lcd wracam. Edytowane 1 października 20195 l przez easye
Opublikowano 1 października 20195 l Kusi troche zmiana na ten smolisty wywar. Obczaje jeszcze co i jak.
Opublikowano 1 października 20195 l 7 godzin temu, II KoBik II napisał: Kusi troche zmiana na ten smolisty wywar. Obczaje jeszcze co i jak. Latarkom będziesz musiał świecić w ekran aby coś zobaczyć
Opublikowano 1 października 20195 l Panowie mam mozliwosc sprzedaży mojego 3-letniego tv Samsung UE50H6400 i dołożenia do nowego UE55NU7102 800zł. Warto? Wiem, że to nieszczególnie mocny tv ale biorac pod uwage moj obecny fhd kilkuletni I dopłatę 800zł może to dobre wyjście? Byłaby to wymiana raczej na rok-poltora, wtedy zmieniłbym na jakiś mocny 65’ a zawsze latwiej mi bedzie sprzedac uhd niz starszy fhd i odzyskać chociaz czesc pieniędzy. Czy po prostu wstrzymać się jeszcze rok i na razie nie wymieniać bo nie odczuje większej różnicy?
Opublikowano 1 października 20195 l Wg mnie opcja do rozwazenia jak masz pro.Tym bardziej ze za 2 lata tv fhd to ciezko bedzie odsprzedać a 4k to jakiś janusz lyknie na olx i coś tam odzyskasz hajsu.Bez pro bym nie wymieniał raczej. Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 października 20195 l Dzięki ! Czyli odczuje różnice i warto dopłacić 8 stowek j wymienic na nówkę 7102? Tak, mam ps4 pro. W podobnej cenie 2000-2500zl raczej niz z Samsunga godnego nie dostane?
Opublikowano 1 października 20195 l Odczujesz, śmiało bierz.Wbrew pozorom masa gier jest w 4k(checkerboarding no ale jest) więc roznica na 50 calach jest duża.Wysłane z mojego MI 8 SE przy użyciu Tapatalka
Opublikowano 1 października 20195 l Warto nawet jakbys mial amatora. Ja po przesiadce z tvhd na tv4k nawet w tak niskiej cenie odczulem roznice na plus mimo ze wzialem tylko 3 cale wiekszy.