Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano

No ale skąd te podekscytowanie? Dla skorek w grze? Jedyna rzecz, której ani razu do tej pory nie użyłem, poza wyborem operatora...

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano

Kupujesz z poziomu gry/sklep, bieda wersja 1000 co8ns co daje czterdzieści parę złotych, wersja z przeskokiem 20  leveli osiemdziesiąt parę. Typowe zachłanne acti. 

Opublikowano

No to rzeczywiście musi kusic - kupic i nie grac, bo po co XD

No ale nie będę sie czepiał, bo w każdej dobrej grze mulit skorki sie sprzedają, dobrze ze człowiek nigdy nie byl tym zainteresowany!

Edytowane przez easye

Opublikowano
Godzinę temu, easye napisał:

No ale skąd te podekscytowanie? Dla skorek w grze? Jedyna rzecz, której ani razu do tej pory nie użyłem, poza wyborem operatora...

Fenomenu skórek broni nigdy nie zrozumiałem, ja na to uwagę zwracam raz i potem nie ma czasu nawet patrzeć w trakcie gry na broń. Jedyne co w moim życiu gracza z kosmetycznych itemów mnie jarało to wprowadzenie czapek w Team Fortress 2, było coś dziwnie magnetycznego w bieganiu np. Pyro ze szczotką do kibla na głowie (nawet miałem wersję unusual z ogniem :frog: ), no ale tam czapki były naprawdę fajne i pomysłowe.

Opublikowano

Jeśli bronie i mapy pozostaną darmowe, to niech ludzie sobie w złotych strojach biegają nawet :v

Opublikowano

Czyli rozumiem, że do wszystkiego tj np  nowych broni (Holger, Ram) będzie można dojść własnym, katorżniczym grindem, a battlepass jeno odkrywa wszystko od razu?

Opublikowano

Jak działa ten karnet?

Jakbym kupił wersję dla burżuazji, to wszystko jest odblokowane z automatu czy tylko dwajścia poziomów w przód?

Opublikowano
39 minut temu, Hendrix napisał:

Jeśli bronie i mapy pozostaną darmowe, to niech ludzie sobie w złotych strojach biegają nawet :v

+1, jeżeli Ci ludzie sfinansują reszcie mapy itd to dla mnie bomba jak mawiał Bin Laden.

Opublikowano

Btw. jeśli mnie pamięć nie myli, to kupując battlepassa i robiąc go całego, otrzymuje się chyba wystarczająco codpoints na kupno następnego, więc dla osób, które lubią taki grind, całkiem niezły deal.

Opublikowano

Uwielbiam to dorabianie ideologi o skillu, lamusach itd w gierkach, dobry gracz nie płacze tylko kosi wszystkich jak leci i nie robi scen, bo za mocny shotgun, granat czy m4 i płacz bo kiedyś wygrywał a teraz nie i zmieniajcie balans broni bo jak nie to przestanę jeść. 

Opublikowano
22 minuty temu, Absolem napisał:

Uwielbiam to dorabianie ideologi o skillu, lamusach itd w gierkach, dobry gracz nie płacze tylko kosi wszystkich jak leci i nie robi scen, bo za mocny shotgun, granat czy m4 i płacz bo kiedyś wygrywał a teraz nie i zmieniajcie balans broni bo jak nie to przestanę jeść. 

Przecież od czasu bo2 w każdym CoD mapy miały ten sam schemat i były szykowane pod wiewiórki dla wiewiórek. Trzy korytarze i wuj. Teraz zmienili ten schemat, zrobili głośniejsze kroki i zaczął się ryk.

Opublikowano

Biedawersja passa jest opłacalna bo jak zrobi sie wszystko to dostanie się hajs na kolejnego 

Opublikowano

Jeżeli w danym sezonie nie dojde do nowej broni to będę miał mozliwosc jej odblokowania jalos pozniej?

Opublikowano
9 godzin temu, easye napisał:

Jeżeli w danym sezonie nie dojde do nowej broni to będę miał mozliwosc jej odblokowania jalos pozniej?

uj wie :) moze dodadza pozniej do kupienia :D

Opublikowano

Czy jak od czasów BF3 nie grałem w nic po sieci to Modern Warfare będzie dla mnie ok, czy lepiej w coś innego uderzyć?

Opublikowano
24 minuty temu, krupek napisał:

Czy jak od czasów BF3 nie grałem w nic po sieci to Modern Warfare będzie dla mnie ok, czy lepiej w coś innego uderzyć?

Jak twoim stylem nie było bieganie po mapie jak wiewiórka, to będzie ci się podobać.

Opublikowano

To nadal CoD i szybki twitch shooter (mimo zmian i narzekań części fandomu :v) -  więc rozgrywka ma specyficzny flow, który nie każdemu podpasuje, dla mnie jest dobrą grą, ale przed kupnem polecałbym sprawdzić gdzieś.

Opublikowano
38 minut temu, krupek napisał:

Najlepiej pooglądaj jakieś gejpleje z jutuba. Jak już bardzo słusznie przedpiśca informował strzelanie, tempo, mapy i całokształt są specyficzne. Jedno co mogę dodać  to to, że jeśli chodzi o różnorodność trybów zabawy jest tego doprawdy fhui i coś dla siebie zawsze można znaleźć. Ja na przykład gram tylko w TDM, TDM na dużych mapach i Zabójstwo Potwierdzone. Fajnie i bardzo wygodnie można sobie wszystko wyfiltować. Aha, ważną zaletą CoD-a jest jego "natychmiastowość". Wszystko działa jak w dobrze naoliwionym zegarku. Masz mało czasu, powiedzmy pół godziny? No problem, w CoD-ie zagrasz w tym czasie trzy szybkie różne meczyki, bo matchmaking działa wzorowo, kiedy w BF mooooże udało by się z trudem jedną grę zacząć i być może skończyć. Nie hejtuję BF-a, określam po prostu podstawową (dla mnie) różnicę.

Opublikowano
24 minuty temu, Czezare napisał:

Masz mało czasu, powiedzmy pół godziny? No problem, w CoD-ie zagrasz w tym czasie trzy szybkie różne meczyki

No to jest duża zaleta dla mnie.

Opublikowano

Ja jednak przyzwyczajony do Battlefielda gram głównie tryby typu Ground War, HQ i Domination, gdzie liczy się nie tylko kampienie i zabijanie.

Opublikowano

Na ja w CoD też preferuję domination/hq/hardpoint - w sumie TDM mam zwykle wyłączone w filtrach (ale czasami lubię zmiany więc dołączam i TDM). Muszę też wreszcie dłużej w ground war pograć.

Opublikowano

Ja cisnę głównie tdm i domination jakoś na gw nie mogę złapać patentu, może za dużo bf.