Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Call of Duty: Modern Warfare (2019)

Featured Replies

Opublikowano
44 minuty temu, Czezare napisał:

Pytałem już, ale zapytam jeszcze raz: doprawdy nie ma nigdzie opcji zwiększenia slotów ustawiania różnych broni? Przydało by się więcej niż pięć :( Kiedyś dodatkowe sloty dostawało się za prestiże, a teraz...nie wiem:dunno:

Nie ma. Może w przyszłości, bo producenci zauważyli ten zgrzyt.

• Odpowiedzi 1,4 tys.
  • Wyświetleń 170,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Przyznam, że gdyby ktoś niedawno mi powiedział że wezmę CoDa na premierę to popupakłbym się w czoło, jednak przyjemna beta i obietnica realistycznej kampanii sprawiła, że sięgnąłem po ten tytuł.

• Codzik  stwierdzam jaranko, oczywiście jak zwykle tylko na singla bo jestem jedną z 12 osób na planecie które grają w coda tylko dla singla  

• to ja biorę ten preorder zamiast Kubsona        Tryb zapowiada się dobrze, niestet gra w niego jakiś dzban. Wygląda jakby Call of Duty  szło na ratunek Battlefieldowym si

Opublikowano
Nie ma. Może w przyszłości, bo producenci zauważyli ten zgrzyt.
Te korpochuyki z Acti z całą niepewnością wprowadzą płatne sloty w następnym sezonie. Już czuję pismo nosem [emoji3525]
Opublikowano

Do trofka ze operacje specjalne trzeba przejść konkretne misje czy można 4 dowolne? Nie mogę się przebić przez operację Palladyn...

Edit: jak ktoś chce pograć to zapraszam

Edit2: Dobra zrobiłem. W misji wiatr boczny po wejściu do samolotu jak rozstawi się wieże manualną i jak się jej użyje to gra sie glit(pipi)e i potem jest mało wrogów. Polecam

Edytowane przez czapa

Opublikowano

Czy wiecie co zrobić, żeby ciągle nie wrzucalo na te same mapy na ps4 ?

Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka

Opublikowano
2 godziny temu, Hubi79PL napisał:
Czy wiecie co zrobić, żeby ciągle nie wrzucalo na te same mapy na ps4 ?

Nie ma opcji wyboru mapy. Pełen random. W sumie to dobrze, bo ludzie wciąż głosowaliby na Hackney Yard i było by jeszcze gorzej ( vide mapa Combine w jednej z poprzednich odsłon).

Edytowane przez Czezare

Opublikowano

Wracając do rozmowy o karnecie, na 40 dni przed końcem mam jakos 40 Level, więc jednak nie idzie to tak tragicznie jak myślałem, dodatkowo tak naprawdę cała kasa zwraca się koło 60 levelu i nie trzeba robić wszystkich 100 levelu, by mieć coiny na kolejny sezon.

Opublikowano

czytam tego reddita i te spusty nad shipmentem że tyle zabawy i naprawdę zacząłem się zastanawiać nad jakością community...

jak można chcieć grac na tej mapie dłużej niż pare minut? a te debile wymusili na IW żeby cala playlista wrzucili :sapek: 

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano
17 minut temu, MaZZeo napisał:

czytam tego reddita i te spusty nad shipmentem że tyle zabawy i naprawdę zacząłem się zastanawiać nad jakością community...

jak można chcieć grac na tej mapie dłużej niż pare minut? a te debile wymusili na IW żeby cala playlista wrzucili :sapek: 

Comm równie toksyczne co ci od Wiedźmina i Star Wars:reggie:

Opublikowano

Też nie pojmuję geniuszu tej mapy.

Opublikowano

właśnie super że te dwie najdynamiczniejsze mapki dali do osobnej playlisy. Jak był shoot house 24/7 to 25% graczy grała tylko na tej playliscie, to świadczy o tym że ludzie jednak wolą biegać po mapie niż kampić gdzieś z 725 i rozstawionymi claymorami.

Opublikowano

Tak jak ktoś wcześniej pisał, ta mapa to raczej ciekawostka i szkoda że zamiast tego nie dali np Overgrown. 

Opublikowano
Godzinę temu, Absolem napisał:

Tak jak ktoś wcześniej pisał, ta mapa to raczej ciekawostka i szkoda że zamiast tego nie dali np Overgrown. 

Też ma być ta mapa. W wycieku była jej nazwa.

Godzinę temu, jaro napisał:

właśnie super że te dwie najdynamiczniejsze mapki dali do osobnej playlisy. Jak był shoot house 24/7 to 25% graczy grała tylko na tej playliscie, to świadczy o tym że ludzie jednak wolą biegać po mapie niż kampić gdzieś z 725 i rozstawionymi claymorami.

Najdynamiczniejsze?:yao: 725 i Claymorów już prawie nikt nie używa, a mapa sh była na zamknięcie pyska wiewiórkom przyzwyczajonym do trzech korytarzy. Jak wskazuje sprzedaż, większość graczy ma wywalone i cieszy ze zmian.

Opublikowano

100 lvl karnetu ukończony  zajęło mi to 3 dni i 1h. Grałem w 99% w zabójstwo potwierdzone , miałem wrażenie ze exp szybciej leci (dalej mam takie wrażenie) czas na operacje i pozostałe tryby

Opublikowano
W dniu 26.12.2019 o 17:08, Cottage napisał:

miałem wrażenie ze exp szybciej

Przez święta był podwójny exp na level i karnet stąd to wrażenie. 

Opublikowano

100 lvl karnetu ukończony  zajęło mi to 3 dni i 1h. Grałem w 99% w zabójstwo potwierdzone , miałem wrażenie ze exp szybciej leci (dalej mam takie wrażenie) czas na operacje i pozostałe tryby

Gratuluje je jestem gdzieś na 38 xd no ale myśle ze spokojnie do 100 nabije 

Opublikowano

jak mam teraz 105 level i wykupie ten karnet bojowy czy jak to tam sie nazywa to dostane bonusy za poprzednie levele? czy tylko za te od 105 wzwyz?

Opublikowano
jak mam teraz 105 level i wykupie ten karnet bojowy czy jak to tam sie nazywa to dostane bonusy za poprzednie levele? czy tylko za te od 105 wzwyz?
Wszystko

Opublikowano

Kurfa, podoba mi się to ze tryby codziennie się zmieniają. Ciężko się nudzic w tym nowym codziku :notbad:

Opublikowano
11 godzin temu, szejdj napisał:

tylko ty masz 105lvl konta a nie karnetu. W karnecie jest 100lvli. Tak czy inaczej kupując teraz odblokujesz wszystkie rzeczy z poprzednich lvli karnetu.

Opublikowano

Nie mam pojęcia jak tego dokonałeś. Ja mam dopiero 47 lvl karnetu i idzie to wszystko jak krew z nosa. Mało prawdopodobne, abym doszedł do setki, choć gram bardzo dużo, w tym w Kill Confirmed :dunno:

Opublikowano
25 minut temu, Czezare napisał:

Nie mam pojęcia jak tego dokonałeś. Ja mam dopiero 47 lvl karnetu i idzie to wszystko jak krew z nosa. Mało prawdopodobne, abym doszedł do setki, choć gram bardzo dużo, w tym w Kill Confirmed :dunno:

to jest ten tryb ze zbieraniem niesmiertelników?

Opublikowano
Teraz, oFi napisał:

to jest ten tryb ze zbieraniem niesmiertelników?

Tak

Opublikowano

Tryb/exp nie ma znaczenia przy wbijaniu karnetu tylko czas poświęcony grze, inaczej każdy by robił prywatne ustawki i 100lvl wbiło by się w przeciągu paru dni