Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,7 tys.
  • Wyświetleń 587,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• ja to bede cala gre spamowal beast claw, oby nie znerfili. bo nie umiem w soulsy, zawsze lamilem. w trojce to mi prawie wszystkich bossow pomocnicy internetowi poprzechodzili.   pamietam jak

• Nie wiem co Wam powiedzieć, kamraty. 4h na liczniku, gdyby ktoś mi w grudniu powiedział, że będę grał 4 godziny pod rząd w Soulsy i będzie mi się to podobać to raczej bym go obśmiał. Aj, przerw

• Jestem po prostu januszem, który nie musi nic udawać, nie musi siedzieć cicho na forum by nikogo nie urazić i gra po swojemu w grę 10/10 patrząc jak spece od satysfakcji odkrywania są już znudzeni i r

Opublikowano

@Lord Protector myśle ze technikalia nie maja tu znaczenia bo giera wsysa z tego co czytam. Wiesiek tez był drewnem od strony sterowania a trzymał przy tv.

Opublikowano
6 minut temu, mozi napisał:

Zapraszamy nie soulsowcow do zabawy.  @balon@_Red_

Na razie Demon's leży w szufladzie od roku :f Eldena moze kiedys łykne, ale patrząc na gatunek to nie mój priorytet.

Opublikowano
2 minuty temu, mozi napisał:

@Lord Protector myśle ze technikalia nie maja tu znaczenia bo giera wsysa z tego co czytam. Wiesiek tez był drewnem od strony sterowania a trzymał przy tv.

Wiesiek i wyglądał i trzymał klatki a to, że walka była jak była no to już wiesz ;) 

Opublikowano

Szlag - będę musiał wziąć dodatkowy urlop. Tym razem na granie, żeby jednocześnie ogarniać Aloj i Eldenka. :nosacz3:

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Protector napisał:

Wiesiek i wyglądał i trzymał klatki a to, że walka była jak była no to już wiesz ;) 

Tak trzymał stabilne 18 klatek na bagnach

Opublikowano
6 minut temu, mozi napisał:

Zapraszamy nie soulsowcow do zabawy.  @balon@_Red_

Jest na liście za jakimiś 6-7 gierkami na regale w foli i kajecie. No ale na bank sprawdzę, choć fanem soulsów jakoś nie jestem.  Akurat zjedzie z ceny i wyjdą pacze. Staram się już gierek Day1 nie kupować. Wyleczyli mnie skutecznie twórcy. 

Opublikowano
1 minutę temu, bartiz napisał:

to medytuj do południa żeby nie było mgły i deszczu to będzie 21 klatek, w czym problem?

Opublikowano

Mama do mnie dzwoni czy bym ją w weekend zawiózł do kuzynki na wieś 500km od domu :pawel: Ja do niej, że chyba mocno ją poyebało skoro Elden Ring 98 na meta i żeby życia mi nie układała, trzasnąłem słuchawką i elo. 

Spoiler

Nie no, nic takiego nie powiedziałem, bo kocham swoją mamę. Zawiozę ją i będzie fajnie, nawdycham się świeżego powietrza i króliki sobie pooglądam. Będzie super :frog:

Opublikowano

Wiesiek to przede wszystkim fabularny RPG z łatwą walką, więc można było jej techniczne mankamenty wybaczyć. Gry od FS są trudne i wymagają precyzji, więc ten framerate i kamera powinny mieć znaczenie przy wystawianiu oceny końcowej.  

Opublikowano
4 minuty temu, balon napisał:

Jest na liście za jakimiś 6-7 gierkami na regale w foli i kajecie. No ale na bank sprawdzę, choć fanem soulsów jakoś nie jestem.  Akurat zjedzie z ceny i wyjdą pacze. Staram się już gierek Day1 nie kupować. Wyleczyli mnie skutecznie twórcy. 

to dzięki mnie i mejmowi a nie twórcom balon! :nosacz3::asax:

Opublikowano
5 minut temu, bartiz napisał:

No to jedna lokacja i mówimy o PS3 ja grałem w to na inne konsoli a na PC problemu nie było tu jest i to wszędzie a nie tylko w jednej lokacji. 

2 minuty temu, Zwyrodnialec napisał:

Wiesiek to przede wszystkim fabularny RPG z łatwą walką, więc można było jej techniczne mankamenty wybaczyć. Gry od FS są trudne i wymagają precyzji, więc ten framerate i kamera powinny mieć znaczenie przy wystawianiu oceny końcowej.  

Dokładnie 

Opublikowano
51 minut temu, Wiolku napisał:

98 kurwa xd

Rozjebali system totalnie 

Opublikowano
Teraz, Pupcio napisał:

to dzięki mnie i mejmowi a nie twórcom balon! :nosacz3::asax:

No nie, bo wy nie wiecie jak niedopracowane potrafią być gierki na tej generacji, więc na uj was słuchać? Ja to wiem :reggie:

W poprzedniej generacji brałem po kilka-kilkanaście gier w rok na premierę. W tym roku wezmę 1, może 2…

Opublikowano

Panowie jaka klasa na start zależy mi na kontrach i włóczniach i mieczach :) 

magie mam w dupie :P

Edytowane przez Lord Protector

Opublikowano

No dobra, zelda też miała i ma problemy techniczne. A dla mnie to jedna z gier życia. Tu czuję podobnie. Świetne te recki. Oj i znów cp pójdzie siedzieć w kąt.

Opublikowano

No ale wracając do tematu. Oceny kozak i patrząc, że zestawiają to z takim ZBOTW albo Mario Odyssey czy RDR2 to zagram napewno. 

Opublikowano

ciężary klatkażowe na każdej platformie 

Opublikowano
1 minutę temu, Lord Protector napisał:

włuczniach

:shieeet:

Opublikowano
2 minuty temu, Lord Protector napisał:

Panowie jaka klasa na start zależy mi na kontrach i włuczniach i mieczach :) 

magie mam w dupie :P

juz sie o to pytales i dostales odpowiedzi

Opublikowano

O kurwencyja, ale oceny :obama: miałem się wstrzymać, bo od Soulsów się odbijałem, ale chyba tym razem się skusze. W tym roku pewnie nic lepszego oprócz Stalkera nie wyjdzie, nie licząc jakichś indyków na Xboxie. Dokończę szybko Dying Ligh 2 i biere!

Opublikowano

Ja odpaliłem na chwile ruda ale czułem ze dowiozą i ze nie na co zaczynać. Jej hype wyyebhalo poza skale 

Opublikowano
1 minutę temu, 20inchDT napisał:

juz sie o to pytales i dostales odpowiedzi

Vagabond z tego co pamiętam polecaliście. 

Opublikowano

Świetne oceny, ale będzie grane, może uda się 100% machnąć jak taki hicior, jak będzie na poziomie Sekiro to wejdzie aż miło