Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Po co komu ten plastik? Wiadomo, klapy po weekendzie muszą sprzedać i pudło w tym wypadku jest niezastąpione, ale po co graczom gierki w pudełkach?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Żeby stawiać na półce, podziwiać, oglądać, dotykać i wąchać :fsg:
Nie rań moich uczuć @Bzduras, nie po tym, co właśnie wrzuciłem w Zakupach :frog:

Opublikowano

no ale te gry to takie nie za ciekawe wrzuciłeś

Opublikowano

Spokojnie - też będzie - wszystkie interesujące mnie "EXY" z XONE będą. Planuję tak jeszcze z 15 pudełeczek dorzucić (uprzedzając pytania - TAK, Crapdown 3 też) :xboss:

Opublikowano

Jako koneser brązu powinieneś jeszcze sprawdzić D4, ale fizyka chyba nie ma.

Opublikowano
49 minut temu, Wredny napisał:

"EXY" z XONE będą. Planuję tak jeszcze z 15 pudełeczek dorzucić (uprzedzając pytania - TAK, Crapdown 3 też) :xboss:

To Oni mieli aż 15 Exów? Potrafią do tylu liczyć?

Opublikowano

Jak się gra w gierkę to nie zastanawia się "woow, czy inni nie mogą w nią zagrać? Bo jak nie to super, a jak tak to nie podoba mi się". Oczywiście nie dotyczy to niebieskich, tam to normalka

@Wredny dostałeś plusika, nie jojcz :kaz:

Opublikowano

Najpotężniejsza konsola na rynku bez gier, tylko Microsoft mógł tego dokonać.

Opublikowano

Najlepszy launch dzięki grze z 2009 roku

35hp79.jpg

Tak źle z playstation jeszcze nie było

Opublikowano

Pocieszne te xboty, przegrana sprawa ALE DZIELNIE WALCZO... 

Spoiler

uc?id=1x6T5Ri7b7lsvB9N4P2p5PqF17HjgHCEN

Edytowane przez alb84

Opublikowano
41 minut temu, 20inchDT napisał:

Najlepszy launch dzięki grze z 2009 roku

35hp79.jpg

Tak źle z playstation jeszcze nie było

Kilka klapów próbuje sobie wmówić że  to jest argument za tym szrotem bez gier od sony przy kupnie xDDD no jeszcze można dodać 3D audio które sony reklamuje w trailerze middlegena a które jest na xboxach od paru lat  :) 

Co następne u sony? 60fpsów za 7 lat, dobre gry nigdy? Wariaty  :) 

Opublikowano

Boty, płyty Wam zabrali, godność Wam zabrali a Wy nadal na kolanach. 

szkoda ludzi...

Opublikowano
19 godzin temu, Paolo de Vesir napisał:

Śmieszny lineup  PS5 Vs najbardziej  zróżnicowanych 

zestaw gier w  historii na XSX.

Lepiej ogrywać produkcje next genowe niż gry z 2001/2002 roku. Zamiast xbox series  xyz wolę sobie kupić oryginalnego xboxa za 200 stówki.

22 godziny temu, Czoperrr napisał:

Backlog jest spory

To co wyżej, nic dodać nic ująć.

Opublikowano

Płyty :yao:

Nie, dziękuję. Wolę zagrać na jakimkolwiek xboksie bez pakowania pudełek z cdkeyem i streamowac na telefon moją bibliotekę. Spencer pliska, proszę o ceny ze steama, bo konkurujemy z wielkimi graczami, a nie dinozaurem z Jap.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano

Klapy dalej nie czają bazy, że taki Series X dla kogoś kto całą tą generację siedział na playstation, dzięki wstecznej  ma od (pipi)a świetnych gier do zaoferowania mało tego większość z nich będzie zoptymalizowana pod nowy sprzęt do tego gamepass i parę gier na bo jednak coś tam jest patrz The Medium The Acenst plus multiplatofrmy to moim zdaniem lepsza oferta niż, DLC do Spidermana i Godfall :f

Opublikowano

Nawet zatwardziałe klapy nie zagrają w Golfballa. Ta chinska gierka lepiej wyglada.

Opublikowano

Dobra może zamknijmy cw bo widzicie że xboty poyebało do reszty  :)

współczuję im, 7 lat bez gier na pewno niszczy psychikę  :(

Opublikowano

Zielone lemingi kupione grami z ostatnich 15 lat? Dziekuje - wole pograć w prawdziwe GRY.

Opublikowano

Jak to nie ma gier? Zobacz w zakupach growych ile wredny sztosów kupił, a w kolejce kolejne 15 :Coolface:

Opublikowano

Nie wiadomo w jaką gierkę ręce włożyć, a klapy coś o braku gier :yao: No faktycha, jak gra się tylko w eksiki przenajświętsze to rok już się w sumie skończył na plejstejszyn!

Opublikowano

Xbox Game Pass przesłonił oczy co niektórym jak widzę. Ale jak się kupuje next-gena, żeby grać w gry z poprzednich konsol. No cóż.

Ujawnia się pięć twarzy desperacji zielonych ludków. Ja mam Xboxa od pięciu lat i nigdy nie było w historii tej marki takiej lipy jak teraz. Kupiłem w 2015 bo szykowala się masa fajnych exów (Ori, Halo 5, Scalebound, Quantum Break, nowe sezony Killer Instinct). I myślanie, że taka tendencja utrzyma się przez lata. A tutaj lipa. Świetne Sunset Overdrive i całkiem udane Dead Rising 3. Czemu nie mogło być tak dalej? 

Spoko, na polu usług Microsoft daje radę. Ale ja kupuję też next-gena dla exów. A nie wstecznej zgodności, bo to dla mnie warte tyle co nic. Nagrałem się w to co chciałem. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.