Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 364,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
39 minutes ago, Paolo de Vesir said:

C1REX: mam bekę z fanbojów

also C1REX:

:) 

Przecież oba przykłady się potwierdzają. 

Obie firmy firmy nas urabiają. 

Cross gen oznacza brzydsze gry, ale 4K i 120fps więc luz. 

$ony nam wkręca, że cross gen to zło i robi najważniejszą grę na cross gen. 

$ony twierdzi, że coś jest xem, a potem daje horizona na pc twierdząc, że to sukces i że będzie wiecej. Demons soul ma notkę, że będzie na pc, a potem sony kasuje to info, że tylko ps5, ale bez potwierdzenia, że nie będzie na pc. 

Lubię gry, ale jestem mega uczulony na manipulacje korpo. $ony zaczyna pogrywać nieczysto i mnie powoli wpienia. 

Opublikowano
2 minuty temu, SlimShady napisał:

34 lata? To jakieś 5 generacji.

Oni chyba nie wierzą w podział generacji  :(

Opublikowano

Przecież juz remake 7 ominal xboxa wiec nie wiem co cie tak dziwi

Opublikowano

Sony chyba za dużo sobie myśli po sukcesie PS4 i zapomnieli, że tam robotę robiła właśnie cena i brak podwyżek exów. I tutaj nawet nie ma argumentu, żeby to wybronić. Jako wieloletni fan PS dostałem właśnie w mordę.

Opublikowano
5 minut temu, Soul napisał:

Klapy gierki po 350 a u botów gamepass, jeny jak ten series S pozamiata w januszowych kręgach jak zobaczą ceny gier to taki gamepass stanie się jedynym słusznym rozwiązaniem, MS Ty skubańcu :xboss:

a jak tak maniak się trzyma? 

kilka dni temu odpaliłem niestety jego vloga i było ''sony król, konsola dla tradycjonalistów bez abonamentów z grami w pudełku i exami tylko nextgen''  xDDDDD

Opublikowano

To jest to o czym mówiłem już dawno. Prawa CW są niepodważalne i generację wygrywa się na zmianę.

PS2 > Xbox

PS3 < X360

PS4 > XOne

PS5 < XSX

no nic na to nie poradzicie, na nastepnego kozaka Sony trzeba czekać do PS6 :dunno: 

Opublikowano
1 minutę temu, Daddy napisał:

kilka dni temu odpaliłem niestety jego vloga i było ''sony król, konsola dla tradycjonalistów bez abonamentów z grami w pudełku i exami tylko nextgen''  xDDDDD

No niestety czasami go ponosi, zwłaszcza gdy mnie brakuje na antenie :/

Opublikowano
2 minuty temu, Jakim napisał:

Przecież juz remake 7 ominal xboxa wiec nie wiem co cie tak dziwi

Poczekaj do marca, skończy się roczna ekskluzywność i może w końcu na XOX/XSS/XSX nie będzie straszyć teksturami drzwi w 124x124 czy bitmapami robiącymi za tło.

Opublikowano
4 minuty temu, Pupcio napisał:

Oni chyba nie wierzą w podział generacji  :(

Wydali Bloodborna na PS1, więc już nic mnie nie zdziwi:

Opublikowano

Chętnie bym zobaczył staty preorderow 

Opublikowano

Sony przed konferencją: tylko nowa generacja, same ekskluziwki, o preorderach będziemy informować z dużym wyprzedzeniem

Sony na konferencji:

Opublikowano
20 minut temu, ListuniO napisał:

Dziwisz się? Nikt nie chce Xboxa

Nikt nie chce Xboxa, ale dziwnie od wczoraj w temacie Xboxa ruch jak na targu w niedzielę :obama:

Opublikowano
17 minut temu, Daddy napisał:

Napisał, ze nie kupuje chyba ps5 xD

Opublikowano
34 minuty temu, ASX napisał:

FF16 to czasowy ex, gra trafi na Xboxa jak skończy się umowa z $ony, podobnie pewnie deathloop od bethesdy

Pewnie info? Deathloop jest czasowy, ale wyebane na tę grę. Finala byłoby szkoda, bo chciałbym jednak na xboxie.

Edytowane przez 20inchDT

Opublikowano
27 minut temu, Soul napisał:

Klapy gierki po 350 a u botów gamepass, jeny jak ten series S pozamiata w januszowych kręgach jak zobaczą ceny gier to taki gamepass stanie się jedynym słusznym rozwiązaniem, MS Ty skubańcu :xboss:

Szczerze? Właśnie tak będzie.

ludzie na zachodzie np.reddit już pisza, ze kupią xosx/s ze względu na gamepassa, bo 80€ za grę jest czystym przegięciem pały 

Opublikowano

Będziesz miał Fable, a ostatnie FF no cóż nawet płakać nie będę po takiej 15stce. 

Opublikowano
2 minuty temu, 20inchDT napisał:

Pewnie info? Deathloop jest czasowy, ale wyebane na tę grę. Finala byłoby szkoda, bo chciałbym jednak na xboxie.

tak

znając życie szybko też trafi do gamepassa bo Spencer dobrze żyje ostatnio z Square Enix.

Opublikowano
Teraz, ASX napisał:

tak

znając życie szybko też trafi do gamepassa bo Spencer dobrze żyje ostatnio z Square Enix.

Z Bethesdą też, prawie wszystko w gamepass. 

Opublikowano

Niech preorderują, bo jak mi jakiś niebieski robal sprzątnie XSX sprzed nosa to znajdę i laczkiem na ścianię rozgniotę :yeti:

Opublikowano
1 minutę temu, MaZZeo napisał:

PS5 to preorderuja chyba tylko fanboje normiki którym umknęło ze będą płacić 80euro za exy dostępne również na ps4 XD 

Na razie w amoku, potem to do nich dojdzie. 

Poza tym ciekawe na co ms wydaje ostatnio kasę. Było info o tym. 

Życzyłbym sobie cyberpunk na premierę w GP na xbox. 

lights out, game over

Opublikowano
8 minut temu, ASX napisał:

tak

Z tym gamepassem w nowej generacji to bym trochę uważał, bo może nie być tak kolorowo jak teraz z grami. Dwa cenę gp ms podniesie na bank za jakiś czas

Opublikowano
3 minuty temu, Bzduras napisał:

Niech preorderują, bo jak mi jakiś niebieski robal sprzątnie XSX sprzed nosa to znajdę i laczkiem na ścianię rozgniotę :yeti:

Przed 22 września nie piszcie nigdzie w internecie niczego dobrego o xboxie.

3 minuty temu, Starh napisał:

Z tym gamepassem w nowej generacji to bym trochę uważał, bo może nie być tak kolorowo jak teraz z grami. Dwa cenę gp ms podniesie na bank za jakiś czas

NA 3 LATA WSTUKANE

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.