Skocz do zawartości

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego Nintendo wydaję się mniej pasować do tego tematu, niż PC?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 365,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
56 minut temu, C1REX napisał:

@ListuniO - na chwilę wyłączam sarkazm i na serio zapytam.

Wiadomo, że ps4 zmiażdżyło konkurencję i dało mega dobre gry. PS5 też zapowiada się świetnie w dłuższej perspektywie. 

Jednak na serio nie rusza Cię traktowanie klienta ostatnio? Jak to $ony kłamie w tak głupi sposób jak "Wierzymy w generację" i "Takie gry są możliwe tylko na ps5".

Sam się dałem sfrajerować i tłumaczyłem ludziom jak ten magiczny SSD ładuje cały RAM w 1sekundę w czasie jak obracamy postacią. A tym czasem te niesamowite gry wychodzą na PS4 i jest zmiana śpiewki o 180 stopni.

I super, że gry wychodzą na ps4, ale po co kłamać? Po co wkręcać ludziom, że gry NIGDY nie wyjdą na PC, a potem robić to z wielką pompą? 
Nie spodziewałem się tego po M$, ale to oni są bardziej z nami fair. Wszystkie obietnice dotrzymane, a czasem nawet obiecują mniej, niż dają. 
M$ mówił, że nie będzie żadnych exów i skupią się na cenie. Tymczasem zliczając wszystko wychodzi tych exów kilka.

Wyśmiewam korpo i frajerowanie klienta, ale zamierzałem kupić ps5 mimo wszystko. ps4 było dla mnie super. Jednak po ostatnich akcjach $ony zaczynam mieć wątpliwości.
Za dużo nieczystych zagrywek zrobili i nie chcę udawać, że tego nie widzę. Chciałem kupić Vitę, ale akcja z kartami pamięci mnie zniechęciła. I nie przez cenę, bo są przejściówki, ale właśnie przez nieczyste zagranie.

Przez jakiś czas poczekam i poobserwuję rozwój sytuacji.  Na razie mam PC i PS4. Gry chyba będę kupował na naszym polskim mega etycznym GOG od twórców wiedźmina.

No i na (pipi) tłumaczysz? 

Opublikowano

boże mój boże drogi, aby nigdy nie iść droga cirexa i listerina, tak mi dopomóż Phil Spencer

Opublikowano
6 godzin temu, Starh napisał:

Listek to Mendrek prawda?

Nie ma takiej opcji - Mendruś miał klasę, a ten to zwykły oszołom - ostatni post do C1REXa to już jakiś wyższy poziom upośledzenia :reggie:

Opublikowano

Mendrkowi należy się szacunek i to jeszcze jaki.

Najlepszy troll w historii tego tematu. 

Opublikowano

Niestety ten czlowiek to nie był troll... 

Opublikowano

Nie psuj mi wspomnień :(

Opublikowano

Teraz wchoddzi .. ... ... .. ... botów. 

:banderas:

119726146_10222439809679474_146567752462

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

Drugi raz Sony zostanie rozjebane przez liczbę 360 - najpierw przez Xbox 360, a teraz przez gierki warte 360zł.

W sumie to myślałem jak to 360 jako cene i xboxa połączyć w żart i zebrać plusiki, ale nic wartego zapostowania nie wymyśliłem. Cieszę się że tobie też nie wyszło.

Opublikowano

lisciu xd weź idz wejdź do wanny z yetim i nie wychodzcie do premiery gowa 2 

Opublikowano
6 godzin temu, Zeratul napisał:

Jeżeli sądzisz, że decyzja o podniesniu cen sprzętu i gier jest podjęta bo ludzie kupują gry na premierę to :facepalm:

Gdzie tak napisalem?

Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał:

Nie ma takiej opcji - Mendruś miał klasę, a ten to zwykły oszołom - ostatni post do C1REXa to już jakiś wyższy poziom upośledzenia :reggie:

I mówi to gość który kilka stron wcześniej napisał historie jego przesiadki na inny sprzęt. Drzyzga była by dumna. Już nawet nie można nic napisac bez spiny?

Szanowałem za wiele wypowiedzi @Wredny przez kilka lat ale CW jak to CW potrafii wyciągnąc z ludzi ........

Wracając do kloca - 22 zamawiiacie czy czekacie aż będzie darmowy GP przez po premierze?

Opublikowano

Radzę nie zwracać na niego uwagi, zdechnie z braku atencji. Tak jak jego poprzednik Mendrek.

Opublikowano

To ostatni żyjący klap na forum.Trzeba jakis rezerwat mu zrobic zeby sobie tam spokojnie zył.

Opublikowano
42 minuty temu, Hum napisał:

Radzę nie zwracać na niego uwagi, zdechnie z braku atencji. Tak jak jego poprzednik Mendrek.

No ja mnie tu nie będzie to będziecie się oblewać zielonym lukrem i z siebie zlizywać? Róbcie foty boty.

Opublikowano

Trochę szkoda że przez potężną ofertę gamepassa nie będę miał czasu niszczyć klapów w cw  :(

Opublikowano

Liście opadają na jesień, także spokojnie, już niedługo.

Opublikowano

NIe sądziłem, że firmą która doprowadzi do śmierci klapów na tym forum będzie samo $ony :obama:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem skąd to zaskoczenie mając na uwagę jak (pipi),ową konsolą było PS3. :) 

PS5 będzie jeszcze gorsze. Po czasie uznacie moje słowa za święte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.