Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Console Wars 13: chujnia ale dobrze

Featured Replies

Opublikowano

Dlaczego Nintendo wydaję się mniej pasować do tego tematu, niż PC?

• Odpowiedzi 17,9 tys.
  • Wyświetleń 409,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano
56 minut temu, C1REX napisał:

@ListuniO - na chwilę wyłączam sarkazm i na serio zapytam.

Wiadomo, że ps4 zmiażdżyło konkurencję i dało mega dobre gry. PS5 też zapowiada się świetnie w dłuższej perspektywie. 

Jednak na serio nie rusza Cię traktowanie klienta ostatnio? Jak to $ony kłamie w tak głupi sposób jak "Wierzymy w generację" i "Takie gry są możliwe tylko na ps5".

Sam się dałem sfrajerować i tłumaczyłem ludziom jak ten magiczny SSD ładuje cały RAM w 1sekundę w czasie jak obracamy postacią. A tym czasem te niesamowite gry wychodzą na PS4 i jest zmiana śpiewki o 180 stopni.

I super, że gry wychodzą na ps4, ale po co kłamać? Po co wkręcać ludziom, że gry NIGDY nie wyjdą na PC, a potem robić to z wielką pompą? 
Nie spodziewałem się tego po M$, ale to oni są bardziej z nami fair. Wszystkie obietnice dotrzymane, a czasem nawet obiecują mniej, niż dają. 
M$ mówił, że nie będzie żadnych exów i skupią się na cenie. Tymczasem zliczając wszystko wychodzi tych exów kilka.

Wyśmiewam korpo i frajerowanie klienta, ale zamierzałem kupić ps5 mimo wszystko. ps4 było dla mnie super. Jednak po ostatnich akcjach $ony zaczynam mieć wątpliwości.
Za dużo nieczystych zagrywek zrobili i nie chcę udawać, że tego nie widzę. Chciałem kupić Vitę, ale akcja z kartami pamięci mnie zniechęciła. I nie przez cenę, bo są przejściówki, ale właśnie przez nieczyste zagranie.

Przez jakiś czas poczekam i poobserwuję rozwój sytuacji.  Na razie mam PC i PS4. Gry chyba będę kupował na naszym polskim mega etycznym GOG od twórców wiedźmina.

No i na (pipi) tłumaczysz? 

Opublikowano

boże mój boże drogi, aby nigdy nie iść droga cirexa i listerina, tak mi dopomóż Phil Spencer

Opublikowano
6 godzin temu, Starh napisał:

Listek to Mendrek prawda?

Nie ma takiej opcji - Mendruś miał klasę, a ten to zwykły oszołom - ostatni post do C1REXa to już jakiś wyższy poziom upośledzenia :reggie:

Opublikowano

Mendrkowi należy się szacunek i to jeszcze jaki.

Najlepszy troll w historii tego tematu. 

Opublikowano

Niestety ten czlowiek to nie był troll... 

Opublikowano

Nie psuj mi wspomnień :(

Opublikowano

Teraz wchoddzi .. ... ... .. ... botów. 

:banderas:

119726146_10222439809679474_146567752462

Edytowane przez ListuniO

Opublikowano
2 godziny temu, MaZZeo napisał:

Drugi raz Sony zostanie rozjebane przez liczbę 360 - najpierw przez Xbox 360, a teraz przez gierki warte 360zł.

W sumie to myślałem jak to 360 jako cene i xboxa połączyć w żart i zebrać plusiki, ale nic wartego zapostowania nie wymyśliłem. Cieszę się że tobie też nie wyszło.

Opublikowano

lisciu xd weź idz wejdź do wanny z yetim i nie wychodzcie do premiery gowa 2 

Opublikowano
6 godzin temu, Zeratul napisał:

Jeżeli sądzisz, że decyzja o podniesniu cen sprzętu i gier jest podjęta bo ludzie kupują gry na premierę to :facepalm:

Gdzie tak napisalem?

Opublikowano
9 godzin temu, Wredny napisał:

Nie ma takiej opcji - Mendruś miał klasę, a ten to zwykły oszołom - ostatni post do C1REXa to już jakiś wyższy poziom upośledzenia :reggie:

I mówi to gość który kilka stron wcześniej napisał historie jego przesiadki na inny sprzęt. Drzyzga była by dumna. Już nawet nie można nic napisac bez spiny?

Szanowałem za wiele wypowiedzi @Wredny przez kilka lat ale CW jak to CW potrafii wyciągnąc z ludzi ........

Wracając do kloca - 22 zamawiiacie czy czekacie aż będzie darmowy GP przez po premierze?

Opublikowano

Radzę nie zwracać na niego uwagi, zdechnie z braku atencji. Tak jak jego poprzednik Mendrek.

Opublikowano

To ostatni żyjący klap na forum.Trzeba jakis rezerwat mu zrobic zeby sobie tam spokojnie zył.

Opublikowano
42 minuty temu, Hum napisał:

Radzę nie zwracać na niego uwagi, zdechnie z braku atencji. Tak jak jego poprzednik Mendrek.

No ja mnie tu nie będzie to będziecie się oblewać zielonym lukrem i z siebie zlizywać? Róbcie foty boty.

Opublikowano

Trochę szkoda że przez potężną ofertę gamepassa nie będę miał czasu niszczyć klapów w cw  :(

Opublikowano

Liście opadają na jesień, także spokojnie, już niedługo.

Opublikowano

NIe sądziłem, że firmą która doprowadzi do śmierci klapów na tym forum będzie samo $ony :obama:

Opublikowano
10 minut temu, Paolo de Vesir napisał:

Nie wiem skąd to zaskoczenie mając na uwagę jak (pipi),ową konsolą było PS3. :) 

PS5 będzie jeszcze gorsze. Po czasie uznacie moje słowa za święte.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.