Opublikowano 10 czerwca 20195 l Shinji Mikami i Tango Gameworks Action-adventure, choć wygląda oczywiście horrorowo i dość intrygująco Edytowane 10 czerwca 20195 l przez Frantik
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Miałem nadzieję na bardziej skondensowane uniwersum, coś ala Silent Hill, a nie znów "wszystko się może zdarzyć", czyli a tu samuraj, a tu duszek, tutaj stworek Tak czy owak czekam bo Mikami to jeden z moich ulubieńców.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Autor Mi te zakapturzone i zamaskowane postacie jakoś tak mocno przywodzą na myśl Death Stranding, podobnież nadnaturalne moce z końcówki. Widać Chińczyki lubią się sobą inspirować. No i mimo wszystko liczyłem na The Evil Within 3 Edytowane 10 czerwca 20195 l przez Frantik
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Ciekawe jak to będzie w ogóle wyglądało gameplayowo. Z chęcią bym już chyba odpoczął od residentevil4.style.exe.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Ciekawe czy cross-gen, czy next-gen only, stawiam na to pierwsze, pewnie na gameplay trochę poczekamy :v Imo zapowiada się intrygująco, chociażby przez setting.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Też mi się podoba setting, ale czekam do momentu aż poczuje przesyt bo teraz wychodzi naprawdę sporo gier, które dzieją się w Japonii tylko,że do tej głownie feudalna i raczej fantasy do tej pory więc odmiana i jej bardziej wspólczesny wygląd na plus.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l No właśnie, gier dziejących się we współczesnej Azji nie ma w ogóle, po Sleeping Dogs absolutna pustynia. Moje pierwsze wrażenia z tego trailera? Jakbym widział mieszankę Boogiepop Phantom + filmów Kiyoshiego Kurosawy.
Opublikowano 10 czerwca 20195 l Przepraszam za posta pod postem :v Pani, która przedstawiała grę i zarazem creative director projektu, Ikumi Nakamura wcześniej była jedną z osób odpowiedzialnych za arty do Okami i Bayonetty (i Evil Within 1). Mikami zawsze daje szansę uzdolnionym ludziom, tym razem pewnie nie jest inaczej.
Opublikowano 11 czerwca 20204 l Ale g*wno. Nie tego spodziewałem się po deweloperze kalibru Mikamiego
Opublikowano 11 czerwca 20204 l Tandetyzm okrutny, zawiodłem się również totalnie. Spodziewałem się, że Mikami wymyśli coś bardziej odjechanego...
Opublikowano 11 czerwca 20204 l Autor No ja (pipi)e, liczyłem na survival horror we współczesnym Tokio, a dostałem napierdalanie fireballami
Opublikowano 11 czerwca 20204 l 13 minut temu, Frantik napisał: No ja (pipi)e, liczyłem na survival horror we współczesnym Tokio, a dostałem napierdalanie fireballami To, że nie będzie horroru było wiadome już od dawna, ale mimo wszystko spodziewałem się PRZYNAJMNIEJ solidnej gry akcji kalibru AAA, a nie jakiejś popierdółki w stylu Superhot. Dziadzio Mikami niestety już się widocznie wypalił.
Opublikowano 11 czerwca 20204 l Jest trochę vibe z anime Gantz, ale design tych przeciwników to :stonoga_face:
Opublikowano 12 czerwca 20204 l Tak bardzo byłem podjarany jak to zapowiedzieli. Teraz zostało tylko napisać xD
Opublikowano 12 czerwca 20204 l W sumie piękny przykład czemu nie ma co się jarać bezgejplejowymi trailerkami.
Opublikowano 12 czerwca 20204 l No ten trailer mocno mnie zniesmaczył, bo nie tego spodziewałem się po tym tytule. Wygląda strasznie ch#jowo i nijako... Ale! Pamiętam, że w takie Control też miałem strasznie wyebane po gameplayach, a jak sam zagrałem to się zakochałem, więc może...
Opublikowano 12 stycznia 20214 l Autor Premiera w październiku. Przypomniałem sobie ten niesławny, czerwcowy trailer... i mam teraz silne skojarzenia z tymi wszystkimi anime, gdzie głównym motywem są uczniaki obdarzone wszelkiej maści supermocami i napierdalające się z demonami Przedziwny kierunek obrał pan Mikami
Opublikowano 13 lipca 20213 l nie sądzę zeby kogoś interesowala ta gra, ale jakby co, to premiera gry została przesunięta na wczesny 2022 Edytowane 13 lipca 20213 l przez Ludwes