Opublikowano 10 czerwca 20241 r Fajnie, że trochę gamifikują ten symulator - będzie faktyczne poczucie celu i "czegoś do roboty".
Opublikowano 21 września 20241 r Autor porównanie oprawy z poprzednią odsłoną MFS2020 MSF2024 MFS2020 MFS2020 MFS2024
Opublikowano 26 października 20241 r To chyba tego 2020 nie będę nawet zaczynał jak zaraz wychodzi upgrade. Ciekawe czemu w apce xboxa podaje taką datę premiery
Opublikowano 20 listopada 20241 r Rewelacyjna premiera. Grę ściągnąłem na szybkości, potem godzina pierwszego loadingu (który jest po prostu ładniej zakamuflowanym downloaderem pakietów jak w poprzednicze... czyli rzecz, której pozbycia się chciałem najbardziej) który według Asobo jest "całkowicie normalnym zachowaniem", potem już tylko zwieszka na etapie wklepywania danych i przy następnym odpaleniu gry stanie w kolejce do serwera, bo za dużo ludzi Jak tak ma wyglądać to całe POWERED BY CLOUD to ja się wypisuję. Straciłem ponad dwie godziny i zagrałem całe zero minut, gratulacje dla ekipy, super giereczkę żeście zmontowali.
Opublikowano 20 listopada 20241 r Mnie się udało trochę pograć, widać spory progres względem poprzedniej części, od oprawy po rzeczy do zrobienia. Fajnie, że dodali język polski dla pilotów, ale w samej grze akurat nic nie słyszałem. Polatałem trochę po Egipcie i Nowym Jorku, wygląda to naprawdę świetnie, ale widać było też rwanie obrazu. Niech się sytuacja trochę ustabilizuje z serwerami tylko. Dla takiej gry, gdzie dużo rzeczy dzieje się w chmurze, powinni jednak wcześniej zrobić jakieś open stress testy.
Opublikowano 24 listopada 20241 r Na konsoli jest gorzej niż w poprzedniczce. Co prawda jest duża poprawa w kwestii podłoża czy trawy z bliska. Jednak w miastach gra ma problem z wczytywaniem LOD budynków czy drzew, które często wyglądają jak na PSX. Gra ma też znacznie gorsze ustawienia obrazu ( których niestety nie można zmienić), i zamiast wysokiego kontrastu i świecenia HDR jak w edycji 2020, mamy mleko. Do tego gra wyraźnie bardziej szarpie.
Opublikowano 24 listopada 20241 r W dniu 20.11.2024 o 08:40, Moldar napisał(a): Fajnie, że dodali język polski dla pilotów Szkoda tylko że z translatora iwona. ja o dziwo nie miałem problemów - podoba mi się, że w koncu gra waży 50GB, a nia 600.
Opublikowano 24 listopada 20241 r czy te wszystkie ulepszenia miast itp co były w 2020 dzialaja tez w przypadku 2024? Na xboxie nie wiem jak to dociągnac hmm
Opublikowano 24 listopada 20241 r Autor Mogę się mylić, ale DLC z wersji 2020 nie działają z wersją 2024.
Opublikowano 24 listopada 20241 r World Update na razie nie ma do 2024. Natomiast DLC... Zawartość płatna jak samoloty z 2020 ma być dostępna w 2024 jeśli taką masz.
Opublikowano 22 grudnia 202422 gru Skończył mi się game pass i nie zdążyłem zdecydować którą wersje wybrać 20 czy 24 🤔 w 20 lecąc wyświetlają się miejscowości a w 24 mimo zaznaczonych poi, miast to nie ma nic. Wyświetla mi jakiś car dealer, hospital itp wrr też tak macie ? Może trzeba kupić edycje za 500 żeby wyświetliło miejscowości xD
Opublikowano 11 godzin temu11 godz. Jaki jest stan gry na dzień obecny na xboxie? Chcemy z synem polatać trochę w tej grze na plejstejszonie a słyszalem, ze gra miala spore problemy z optymalizacją.