Skocz do zawartości

The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom

Featured Replies

Opublikowano

w yakuzie przeszła 15 razy jedna i ta sama dzielnica więc tym bardziej fenomenalne Hyrule zasługuje na ponowną wizytę

• Odpowiedzi 3,6 tys.
  • Wyświetleń 245,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Moja teoria jest taka, że Pipolino napisał posta, włączył powiadomienia, ustawił telefon na wibracje i wepchał go sobie do dupy.

• KrYcHu_89
    KrYcHu_89

Ahh te podwójne standardy recenzji gier Nintendo, z recek wynika max 8/10, sporo zarzuceń do story i performance'a, ale 10/10 i tak xD. No nic trzeba się przywyczaić, oby tylko po takich akcjach Ninte

• PiPoLiNiO
    PiPoLiNiO

Hahahaahha, ja jebie, co za ludzie. Prują się jak szmaty w innych tematach, że gra nie ma 60,albo nie ma 120, albo nie daj Boże spadnie z 60 do 55.   Tu jest poniżej 20, a Wy pierdolicie o G

Opublikowano
Godzinę temu, Shen napisał:

Tutaj się ludzie jarali nudnymi wyspami i podziemiami, wiec roznie bywa.:)

Giryup tematu zeldy  :) niezły klaln 

Opublikowano
9 minut temu, Pupcio napisał:

Giryup tematu zeldy  :) niezły klaln 

Co nie tak  napisałem? Wyspy i podziemia jednak gamechanger?

Screenshot_20230617_175547_Gallery.jpg.d8bc1a5ffcf74f8a6bb9e883f57e83da.jpg

Opublikowano

Geen beschrijving beschikbaar.

Opublikowano

90h i ciężko mi ukończyć. Magia minęła. Chyba robienie shrinow wyssało że mnie chęć dalszej gry. 90 w grze singiel to i tak w uj. Skończę na urlopie w Polsce. 

Na ten moment 8/10.

Opublikowano

Ja mam 35h i dopiero pierwszy dungeon w Rito za mna. Poki co zadnych oznak znuzenia, bo gra ciagle zaskakuje czyms nowym, a to nowa zagadka, ciekawym shrinem, a samo budowanie dopiero liznalem i wszystko przede mna jeszcze.

Edytowane przez Lukas_AT

Opublikowano
  • Autor
W dniu 9.06.2023 o 11:21, Pupcio napisał:

Bez kitu co do chujensy? Nie zrobić 

Pokaż ukrytą zawartość

Podziemnego koloseum z lynelami to jak nie przejść gry

Trochę się spociłem tu xD nie miałem żarcia na bloom

Opublikowano

Lynele dzięki strzałom z okiem keesa to trochę samograj ale silver jak się straci na chwile uwage to może mocno capnąć. Ja chyba najbardziej z gleookiem lubie walczyć w tej części. Schemat dość prosty ale zajebiście wygląda ten smoczek a muzyka przy walce jeszcze lepsza :banderas:

Opublikowano
  • Autor

mi zostalo jeszcze tylko pokonac tego z podziemi i uznaje jako koniec gry.

Opublikowano

A walczyłeś z 

Spoiler

King gleookiem na wyspach? W sumie ten w podziemiach to też chyba jest king :wujaszek:

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, Pupcio napisał:

A walczyłeś z 

Ukryj zawartość

King gleookiem na wyspach? W sumie ten w podziemiach to też chyba jest king :wujaszek:

tak, oba king

Opublikowano

Na wyspach jest kilku Kingów, nie wiem czy pokonałem wszystkich. Tak samo nie pamiętam czy pokonałem w podziemiach. Trzeba to będzie sprawdzić.

Opublikowano

te wyspowe dają tylko te ulepszenia sagów więc yebać je:nosacz2:

Opublikowano

No ale oklep i tak powinni zebrać, choćby dla zasady.

Opublikowano

Aż dziwne że ich cześci do fuzjowania to taka słabizna przy lynelku

Opublikowano

Chyba nawet takie same jak zwykłe Gleeoki, tylko że dostajemy wszystkie rodzaje. Ja je lubię łączyć z tymi mieczami Yiga Blademasterów, które ciskają podmuchem wiatru. Wtedy można fajnie cisnąć żywiołem.

Opublikowano

Ja się delektuję grą, w weekend miałem czas tylko na 8 świątyń (44) i znalazłem kilka Koroków (40) i jakieś małe zadania poboczne zrobiłem. Na święta ukończę xD

Opublikowano
7 godzin temu, Pupcio napisał:

Aż dziwne że ich cześci do fuzjowania to taka słabizna przy lynelku

No nie taka słabizna, to najmocniejsze itemki do fusowania z elemenarnymi mocami + to jedyne itemki przy których elementarne moce na broni nie maja cooldownu. Także całkiem kozak.

Opublikowano

Ale czysto dimejdżowo to ten róg lynela nie ma żadnego godnego rywala

Opublikowano

Ponad 110 godzin i dopiero 3 główny dungeon. Botw mnie znudził po 50 godzinach, nawet mi sie nie chciało Ganona ubijać, tu jest zupełnie inaczej. Mimo że niektore nagrody za questy to kpina (czemu nie ma ćwiartek serducha w nagrodę?) to nadal nie czuje znudzenia mimo, że potwarzalność już weszła dawno i nadal jest ten sam beznadziejny system walki. Coś czuje, że przez te 6 to oni dwie zeldy smażyli, następna na next gena na lancz konsoli ;)

Opublikowano

Najlepsze jak zrobisz jakiś epicki sidequeścik, a dostajesz jakąś obesraną tkaninę do glidera. :yao:

Opublikowano
  • Autor
1 godzinę temu, S_600 napisał:

Ponad 110 godzin i dopiero 3 główny dungeon. Botw mnie znudził po 50 godzinach, nawet mi sie nie chciało Ganona ubijać, tu jest zupełnie inaczej. Mimo że niektore nagrody za questy to kpina (czemu nie ma ćwiartek serducha w nagrodę?) to nadal nie czuje znudzenia mimo, że potwarzalność już weszła dawno i nadal jest ten sam beznadziejny system walki. Coś czuje, że przez te 6 to oni dwie zeldy smażyli, następna na next gena na lancz konsoli ;)

Nagrody i tak są 100x lepsze niż w botw bo często mimo wszytsko to część armora.

Opublikowano

No z tymi nagrodami to porażka, ale mam wrażenie, że to po prostu jakaś ich dziwna filozofia, żeby gracz robił to na co ma ochotę, a nie to co da mu dobrą nagrodę.

Chociaż jest parę sidequestów z unikalnymi brońkami/ciuchami i czy nawet jeden gdzie dostaje się całe serce, więc kij ich wie.