Opublikowano 19 lipca 20241 r A Starlight Spoiler wciąż miała siłę, tylko ta jej świetlna moc szwankowała. Odzyskanie ot tak z czapy bez sensu było. Samo uduszenie wyszło słabo, zabrakło tam pierdolnięcia. Kimiko Spoiler też tragedia, niby taka mocna a poza umieraniem nic nie pokazała.
Opublikowano 19 lipca 20241 r 15 minut temu, mcp napisał(a): Pokaż ukrytą zawartość Butcher ozdrowiał, bo to dopakowany V rak był odpowiedzialny za jego zdrowie. Kessler decydował o stanie Butchera, chociażby ta scena przy barze jak zemdlał, a Negan stał z tyłu i się uśmiechał. I pewnie Neumann zabił, bo pozwolił rakowi "przejąć stery". Ciekawe jakie moce dostanie Ashley, na pewno wróci, podobnie jak A-Train No tak, ale dalej to dość naciągane, szczególnie biorąc pod uwagę tempo tego ozdrowienia i to, że nie tak dużo wcześniej żegnał się ze światem. Chyba głównie chodziło o przypomnienie jakim jest uber penerem
Opublikowano 19 lipca 20241 r Jest sporo więcej takich baboli Spoiler Umknął mi wątek shape-shiftera, myślałem, że Starlight go tylko uśpiła tym duszeniem. No, ale skąd on się tam wziął? Dla kogo pracował? Dlaczego tak nienawidził Starlight? Wprowadzili w przedostatnim odcinku mega ważną postać bez żadnego backgroundu.
Opublikowano 19 lipca 20241 r Nie rozumiem kompletnie jak można bronić finału, tylko dlatego że franzuz pocałował kobietę, ktoś tam kogoś mackami rozerwał na pół, a przez resztę odcinka było gadanie i uciekanie. Żadnego porządnego pojedynku między supkami, Homelander w zasadzie nic nie robi poza płakaniem i piciem mleka, broni serialu kolejnymi mimikami.
Opublikowano 19 lipca 20241 r Najsłabszy sezon. Mega dużo głupot i dziur. Spoiler - cały wątek w szpitalu - Wątek Francuza - Wygląd Starlight - Mother's Milk mam nadzieje, że tak zmizerniał sam z siebie a nie jest to jakaś choroba - kurwa te latające owce - "Wyłączenie mocy" Starlight i jej powrót magiczny po tym jak cały plan się spierdolił a Hughie ją zdradził (nieświadomie) - Sage - mistrzyni szachów 5d - Te wszystkie zboczenia subków już nie robią takiego ŁAŁ bo chyba było tego za dużo. - Strasznie nierówne tempo, albo nic się nie dzieje albo leci na złamanie karku I już zaczyna męczyć tryb "zabili go i uciekł" i ten plot armor bohaterów. Gen V według mnie lepszy od czwartego sezony. W tym sezonie najlepszy odcinek to Spoiler wizyta Homelandera w "domu", cieszy też powrót Soldier boy'a Edytowane 19 lipca 20241 r przez tedi007
Opublikowano 19 lipca 20241 r Tragiczny ten sezon, poza kilkoma niezłymi momentami. Połowa wątków to totalne fillery bez jakiegokolwiek wpływu na fabułę Spoiler (szpital albo gejowy wątek francuza zrobiony tylko po to, żeby na koniec i tak wrócić do statusu quo z poprzedniego sezonu i związku z Kimiko). Starlight jest na ten moment tak irytująca, że bardziej już się chyba nie da (wygląda jak potwór z bagien, ma zerową mimikę i permanentną minę kota srającego na pustyni, a do tego te jej supermoce to żart i jest nawet bardziej bezużyteczna niż Deep). Spoiler Butcher umierający przez cały sezon, żeby na końcu stwierdzić, że chuj tam, jednak nie. A końcówka to chyba miał być jakiś chwyt marketingowy i fanservice, żeby się nabrać na kolejny sezon telenoweli i wątków z dupy w oczekiwaniu na finał Edytowane 19 lipca 20241 r przez Yoshu
Opublikowano 19 lipca 20241 r Mimo wszystko finał 4. sezonu daje nadzieje, że w piątym serial złapie wiatr w żagle. Tylko chyba czas powoli kończyć. Szkoda Spoiler Vicky ja lubiłem tę postać
Opublikowano 19 lipca 20241 r Tak, jedna z lepszych postaci. Odnośnie wyglądu Starlight, to czy nie mieliście wrażenia, że Spoiler sobowtór wygląda bardziej jak stara wersja?
Opublikowano 19 lipca 20241 r Tak po prawdzie to każdy jeden nowy wątek był durny xD cały ten sezon mógłby robić za średnio udany spinoff gdyby te gówno historyjki nie były związane z ekipą boysów. No nie wiem co tak słabo
Opublikowano 19 lipca 20241 r 4 sezon taki typowy do kotleta/prasowania. Można obejrzeć ale dużo głupotek, kręcenia się w kółko i wydłużania na siłę. w końcu nawet oglądanie mordy homelandera KTÓRY TYM RAZEM TO JUŻ NA 100% WYBUCHNIE oraz 2137 żart o wsadzaniu palców w każdy otwór zaczyna nużyć Edytowane 19 lipca 20241 r przez tlas
Opublikowano 19 lipca 20241 r Tak w ogóle to inFAMOUS Second Son, jakby nie było gra superbohaterska, też kończyła się "Heart Shaped Box"
Opublikowano 20 lipca 20241 r Finał sezonu na plus, mogłem od razu ostatni odcinek obejrzeć zamiast męczyć się z niektórymi wątkami.
Opublikowano 21 lipca 20241 r Sezon straszna padaka. Pomijając już wszystkie babole i ogólne nudy, to serial zrobił się strasznie prostacki w swoim wyśmiewaniu prawactwa po linii najmniejszego oporu. O gejowym wątku Frenchiego, z którego nic nie wynikło bo na koniec i tak wrócił do relacji z Kimiko nawet nie wspominam. Także anty-figarowcy mają kolejny argument za istnieniem korelacji między jakością scenariusza a poziomem woke'izmu hehe.
Opublikowano 25 lipca 20241 r 2 godziny temu, Pupcio napisał(a): https://www.instagram.com/reel/C9sqYtBxTu_/?igsh=MWttaDlxOTd6NXM4OA== Brakuje na końcu wejścia w kadr supka z długim fallusem celem ukazania jak bardzo notti notti jest serial.
Opublikowano 25 lipca 20241 r Trzeba wydoić markę GenV 2 i spinoffami, proste. Na głodzie obejrzo a potem Final Sezon.
Opublikowano 25 lipca 20241 r Ten Boys Mexico też ma źródło w komiksach czy to już własny pomysł twórców serialu?
Opublikowano 26 lipca 20241 r 18 godzin temu, Sep napisał(a): Ten Boys Mexico też ma źródło w komiksach czy to już własny pomysł twórców serialu? Wymysł twórców. Gen V tak samo.