Opublikowano 25 maja 20195 l 15 godzin temu, mozi napisał: Kurła ogrywanie tego po sekiro to nie był dobry pomysł. Jakbym się cofnął generacje do tyłu. Miałem identycznie z elementami skradankowymi najpierw grając skradanie w MetalGearSolid V a potem w Odyssey. Za łatwo ppd tym względem jest w Odysei, za to świat i ogólnie gierka jest super. W sam raz na luźne weekendowe granie bez spiny i zbytniego koncentrowania się.
Opublikowano 26 maja 20195 l Dobra 50h strzelilo. Co mi się na ten moment nie podoba: - większość wysp wygląda bardzo podobnie - do tego jesienny klimat mi nie pasuje. Mam na oko pół mapy zwiedzone więc może coś jeszcze się zmieni. - scalling - największy rak poziomu trudności - nie lubię tego ficzera, mimo 49 poziomu i ustawienia najniższego skalowania na 4 albo niżej walka z dowodzcami trwa wieki. Nie czuć tego progressu postaci ze wracamy do pewnego regionu i wreszcie spuszczamy wpier.dol przeciwnikom, eksploracja na tym traci. Po kiego hoia dawali te progi lvlowe na dany region jak finalnie i tak to nie ma przelozenia. - ciągle spawnujacy się najemnicy którzy cisną do nas, gdy tylko kogoś żałujemy. Reszta mi baaaardzo siadla. Lubie pływanie statkiem, jego levelowanie, zwiedzanie Grecji i uczucie przygody, npcy są spoko, misje poboczne nawet bardzo (rebelia na mykonos albo misja z bracmi ledalami suoer), fabuła wciąga, no kirde zaje.biscie mi się w to gra A każdy odkryty region oczyszczam na 100% z misji i "?". Nie wiem czy ta gra jest faktycznie o wiele lepsza od Origins czy po prostu byłem anty nastawiony, ale czekam na jeszcze wieksza mapę w Ragnaroku i nie moge się doczekać kolejnej partyjki. Edytowane 26 maja 20195 l przez XM.
Opublikowano 1 czerwca 20195 l W dniu 26.05.2019 o 22:28, XM. napisał: Dobra 50h strzelilo. Co mi się na ten moment nie podoba: - większość wysp wygląda bardzo podobnie - do tego jesienny klimat mi nie pasuje. Mam na oko pół mapy zwiedzone więc może coś jeszcze się zmieni. Zmieni. Tez miałem takie uczucie na początku, ale potem Grecja z niemalże słowiańskich wiosek w październiku robi się na Mykonos w środku lata.
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Mam mały problem z pobraniem gry. Obojętnie czy próbuje to zrobić na dysk zewnętrzny czy wewnętrzny, to postęp staje na 84,2% czyli 49,74 GB z 59,05 GB. Próbowałem usuwać, resetować konsolę - nadal dochodzi do tego samego momentu i zatrzymuje pobieranie. Jakieś pomysły? Dodam, że mam Xone X i za pierwszym razem gierka zainstalowała się normalnie. Posiadam edycję Ultimate.
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Hard reset poprzez przytrzymanie przycisku xbox. Sciągasz po kablu czy wifi? Inne gry normalnie zassysasz? Ok nie jestes sam z tym xD https://answers.microsoft.com/en-us/xbox/forum/all/assassins-creed-odyssey-stopping-at-842/d026c68d-e534-48f2-ae03-02a8a3f05183?auth=1&page=2 polecam zgłosić to na support żeby ci zwrócili hajs i kup płyte będzie mniej zachodu #teamcyfra Edytowane 3 czerwca 20195 l przez _Be_
Opublikowano 3 czerwca 20195 l Problem w tym, że była cebula od ciotki z Argentyny, więc trochę żal zwracać
Opublikowano 7 czerwca 20195 l W tej części też jest ten pucharek za sprzedanie 100 rzeczy za jednym razem?
Opublikowano 7 czerwca 20195 l Przeszedłem. 80h i jeszcze z 1/4 mapy została do zwiedzenia i dalej nie jestem znudzony, no korva jestem w szoku.
Opublikowano 8 czerwca 20195 l 16 godzin temu, balon napisał: W tej części też jest ten pucharek za sprzedanie 100 rzeczy za jednym razem? Nie, na szczęście nie. Możesz sprzedawać ten szajs
Opublikowano 14 czerwca 20195 l Po (pipi) przeciwnicy mają tyle hp? Ja dostaje 2-3 ciosy i już jest stresik a "żółtych" przeciwników muszę klepać sto lat. Bez sensu psuje to całą zabawę.
Opublikowano 11 lipca 20195 l Zależy jakim gearem grasz. Pod konkretnych przeciwników najlepiej złożyć oddzielny zestaw. Na przykład do zabijania z ukrycia mam secik węża z buffami do trucizn a na zwierzaki lub otwartą walkę używam setów z bonusami do warrior i hunter. Wtedy jest o wiele prościej. Poza tym w menu masz możliwość złożenia kilku "presetów", które możesz zmieniać w dowolnej chwili zależnie od potrzeb
Opublikowano 17 lipca 20195 l Czy tylko u mnie grafika wygląda tak biednie? Gram na zwykłym PS4, tekstury szczególnie te w oddali wyglądają jak z gry sprzed kilku lat conajmniej. Gra się prezentuje dużo gorzej niż Origins.
Opublikowano 17 lipca 20195 l Ja słyszałem pozytywne opinie o DLC, ale sam nie grałem. Czekam na promocje wersji Gold/Ultimate i planuję kupić, mimo że miałem nabite 75h i jeden główny wątek skończony jak sprzedawałem.
Opublikowano 21 lipca 20195 l W dniu 12.07.2019 o 15:41, rodi84 napisał: Grał ktoś w dlc? Warto? Wróciłem obecnie do AC odyssey i przechodzę dlc dla mnie warto jeżeli ci podstawka się podobała. Fajne questy ciekawa fabuła. Ja polecam.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Po pierwszych kilkudziesięciu minutach Assassin's znowu czaruje. Aleksios nijak się ma do smutnego Bayeka. Nie sposób go nie polubić. Oczywiście HUD off, zostawiłem sobie tylko marker misji, poziom hard i lecimy z tematem jest grafika, piękna muzyka nawet ta w menu, model jazdy koniem najlepszy w historii, system walki i wspinaczki sztos.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l 11 minut temu, chris85 napisał: model jazdy koniem najlepszy w historii Jakaś gruntowna przebudowa od czasu Origins? Bo tam te rumaki z papieru, sterowane tylko wychyleniem gałki, to straszna padaka - zwłaszcza świeżo po graniu w RDRII i tamtejszym końskim rozpasaniu.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l W Odyssey masz na raz 12 umiejetnosci aktywnych na postaci co daje duzo wieksza frajde, niz zero umiejetnosci w Origins. Poza tym to symulator super bohatera w antycznej Grecji.
Opublikowano 5 sierpnia 20195 l Godzinę temu, chris85 napisał: Shit zapomniałem o RDR2. Ok to drugi najlepszy model jazdy koniem. Jest jeszcze jedno RDR Od Assassina to ja już wolę Wiedźmina 3 i Shadow of the Colossus - UBI nie umie w modele jazdy, czy to samochodów, motocykli, a nawet koni (choć w sumie dorożki w AC Syndicate prowadziło się fajnie).
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l Ale mnie wku.rwia to skalowanie poziomow. Niby takie nienajgorsze rozwiazanie bo kazdy quest mozna wykonac w dowolnym momencie dostajac adekwatne doswiadczenie, ale jednak strasznie meczy ze przeciwnicy lvluja razem z nasza postacia. Na poczatku myslalem tez ze bedzie duzo farmienia ale od 15 lvl to juz idzie zgrabnie i wystarczy machnac pobliskie zadania poboczne i dalej jechac z glownym watkiem. Wkurza tez to ze naciapane tych questow w logu, nagle z dupy pojawila sie cala dluga lista.
Opublikowano 16 sierpnia 20195 l To sobie wyłącz skalowanie poziomu trudnoscu w opcjach. Edytowane 16 sierpnia 20195 l przez easye