Opublikowano 19 stycznia 20223 l Te seriale od Apple to koszą, no niemal wszystkie widziałem i każdy jest mega.
Opublikowano 3 lutego 20223 l Jak macie Apple TV + to koniecznie sprawdźcie After Party. Jak dotąd są tylko trzy odcinki (kolejny co piątek), ale póki co świetny mix kryminału i komedii
Opublikowano 12 lutego 20223 l Polecam z całego serca te filmy: Palmer Cherry niewinność utracona Bankier Coda kolejność przypadkowa
Opublikowano 21 lutego 20223 l W dniu 19.01.2022 o 10:55, sprite napisał: Może być hicior. Premiera 18 lutego. Dwa epy juz są. Jest to czego się spodziewałem. Czadzik.
Opublikowano 31 marca 20223 l Jestem łasy na azjatyckie dramy, więc wskoczyłem w powyższy serial o tytule, który wśród hardkorowych graczy budzi złość i inne gwałtowne reakcje. Tutaj mamy możliwość obserwacji życia rodziny na przestrzeni 74 lat. Widzimy jak świat poszedł do przodu, jakich zmian doświadczyły osoby żyjące w tak różnych światach (1915 vs 1989) i jak wspomnienia o przeszłości sprawiają, że właściwie nadal jest ona w pewien sposób żywa. Bardzo lubię takie rzeczy poruszające motywy dziedzictwa i analogii między tym co stare, a tym co nowe. Jest to raczej spokojny serial, dużo uwagi skupia na emocjach bohaterów i często zahacza o melodramatyzm, więc jak ktoś lubi takie rzeczy to warto się zainteresować. Ma być 8 odcinków, a obecnie dostępne są 3. Właśnie w tej chwili doczytałem, że ma być więcej sezonów, co trochę mnie zaskoczyło. Myślałem, że skoro bazuje na jakiejś książce to całość się zamknie w jednym sezonie, ale chyba nie. Edytowane 31 marca 20223 l przez Wojtq
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l Coś mało wyprzedaży na tym Apple Tv. W sumie od świąt większych promek nie było. Rozczarowało mnie też że sporo filmow nie ma napisów pl. No ku.rwa Gladiator żeby nie było wersji z napisami. Ehh zaraz trzeba będzie wrócić do kupowania płytek
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l hej, pytanie o rok gratis dla usługi apple TV. kupiłem ok 2 tyg temu Air'a i jak próbuję z Apple TV to mam tylko tydzień darmowy. Ktoś miał podobną sytuacje? Czy to dlatego, że Apple ID mam takie same jak już z Imac'kiem, którego kupiłem jakieś pare lat temu i dlatego nie mam dostępu do lepszej oferty? A moze trzeba zarejestrować gdzieś zakup Air'a by dostać ten rok gratis?
Opublikowano 1 kwietnia 20223 l No to chyba zależy od apple ID, a przy telefonach to chyba już zmienili rok na 3 miesiące free
Opublikowano 2 kwietnia 20223 l mi się już skończył półroczny trial o za sonkę i czekam jak wyjdą cały for all mankind i see bo na tą chwilę nie warto za to płacić co miesiąc.
Opublikowano 6 kwietnia 20223 l Na forum reddita info - premiera For All Mainkind S3 - 10.06, już zacieram ręce.
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l Miał ktoś taki problem, że nie może robić zakupów w apce? Chciałem wypożyczyć film i nie ma w ogóle takiej opcji, a jeszcze jakiś czas temu to normalnie robiłem. Przy okazji polecam Morning Show. Piękny obraz zakłamanego i paskudnego świata w jakim żyjemy. Edytowane 7 kwietnia 20223 l przez Sedrak
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l Widziałem ostatnio na redit, że zablokowali to na android tv, ale nie widziałem ile w tym prawdy.
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l 2 minutes ago, Moldar said: Widziałem ostatnio na redit, że zablokowali to na android tv, ale nie widziałem ile w tym prawdy. Czyli mając androida nie mogę kupować? Jakaś nowa wojna między google a apple?
Opublikowano 7 kwietnia 20223 l Nie wiem do końca, ot trafiłem na taki temat, nie zagłębiałem się. Na lg było bez zmian, choć ja i tak zawsze przez telefon wypożyczałem filmy.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l W dniu 21.02.2022 o 13:26, MichAelis napisał: Dwa epy juz są. Jest to czego się spodziewałem. Czadzik. Dziś finał wyszedł. Serial dekady. Kto nie widział, niech ogląda. Kawałek pierdolonego kosmosu.
Opublikowano 8 kwietnia 20223 l z tydzień temu przez tvika kupowałem Władce Pierścieni, bez problemuAle już więcej nie kupisz przez tv. Japko zablokowało taką możliwość na android tv, żebyś kupił apple tv [emoji12]
Opublikowano 9 kwietnia 20223 l Apple musiało odpalać prowizję dla Google za każdy zakup, więc już nie ma zakupów w aplikacji.
Opublikowano 11 kwietnia 20223 l Tak czułem. Ostatnio Apple ze wszystkimi idzie na wojnę w tej kwestii. No dobra. Jebać ich. A Morning Show jak pierwszy sezon był genialny to drugi to takie gówno, że szkoda gadać. On 4/8/2022 at 2:53 PM, MichAelis said: Dziś finał wyszedł. Serial dekady. Kto nie widział, niech ogląda. Kawałek pierdolonego kosmosu. A jaki serial?