Skocz do zawartości
View in the app

A better way to browse. Learn more.

Forum PSX Extreme

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Xbox Series - komentarze i inne rozmowy

Featured Replies

Opublikowano
22 godziny temu, Starh napisał:

Jak tylko pojawia się preordery biore. Ta konsola jest tak prokonsumencka i cała polityka m$ obecnie, ze na sonke można tylko splunąć obecnie.

Swoja droga jestem ciekawy czy podniosą wraz z premiera cenę gamepassa.

a to już nie bronimy tego czego Microsoft oddał, a Sony i Nintendo nie odda?

:mocking:

• Odpowiedzi 35 tys.
  • Wyświetleń 2,3 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Jak ja lubie to dodawanie sobie kompetencji z dupy. Urodził się na początku lat 90 i od razu staż gracza mu się zaczął liczyć, już jak berbeć bez umiejętności srania do nocnika sobie CV redaktora budo

• Ladnie Spencer obchodzi 25-cio lecie Playstation 

• Po całej generacji spędzonej z PS4 zakup klocka wydawał się jedynym sensownym rozwiązaniem. Głównie z uwagi na gamepass i całą bibliotekę nieogranych gier. Pierwsze wrażenie to radość z unboxingu, bo

Opublikowano

Skoro zmienili swoją politykę dlaczego ich nie chwalić?

Opublikowano

Konsola przypomina taki mały wieżowiec. Ciekawe do czego będzie porównywana, był już toster, chlebak i inne.

Opublikowano
24 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Konsola przypomina taki mały wieżowiec. Ciekawe do czego będzie porównywana, był już toster, chlebak i inne.

d21.png

ELo3_rLWkAABNRr-e657.jpg?quality=90&stri

Jedne z lepszych, jest jeszcze kilka ale tylko do cw się nadają :lapka:

Opublikowano

jaką obstawiacie cenę? 599$? 

Wersja S jeśli istnieje 399$

Opublikowano

499e. Ciekawe co z padem, czy też będzie miał haptyczne wibracje i adaptacyjne triggery, jak w PS5? A może coś mnie nie ominęło.

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, zdrowywariat napisał:

Ciekawe co z padem, czy też będzie miał haptyczne wibracje i adaptacyjne triggery, jak w PS5? A może coś mnie nie ominęło.

nic o tym nie wiadomo, zapowiada się raczej na pad z xboxa one z drobnymi usprawnieniami (dodali np. przycisk share)

Opublikowano

Moim zdaniem to dobre pomysły, bo te światełko i panel dotykowy w padzie od PS4 to pomyłka. Osobiście wolę układ analogów i triggery te co w padzie od Xa, krzyżak natomiast lepszy jest u Sony.

Opublikowano
  • Autor

będzie też nowy krzyżak

Opublikowano

Te adaptacyjne triggery to może być fajna sprawa, które w zależności od sytuacji będą stawiały różny opór rozumiem. A nie jakiś panel dotykowy, który tylko oszpecił dualshocka i głównie służył za dodatkowy przycisk. Dla mnie idealnym padem byłby w stylu od Xa, z krzyżakiem jak w dualshocku, z wibracjami haptycznymi, dobrą baterią, no i wierzę w te nowe triggery. Przyciski od spodu aka L4 i R4 też by się przydały, bo miałem okazję takiego pada trzymać, i o dziwo były wygodne.

Opublikowano

Tylko nie bateria jak w DS4, plis. W ogóle poproszę o zostawienie systemu "kup sobie akumulatorki".

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, Bzduras napisał:

W ogóle poproszę o zostawienie systemu "kup sobie akumulatorki".

pad będzie mieć wbudowany akumulator jak w DS4

Opublikowano

Żródełko? Oby nie była to prawda, oby nie była to prawda, oby nie... Nienawidzę wbudowanych i niemożliwych do wymiany bez utraty gwarancji źródeł zasilania.

Opublikowano
  • Autor
4 minuty temu, zdrowywariat napisał:

Czemu? Jakby bateria wystarczała na 40h? 2 doby to dużo, i taka powinna być bateria w padzie.

chodzi o to że gdy wbudowany akumulator się zużyje/zniszczy to od razu musisz kupować nowego pada

10 minut temu, Bzduras napisał:

Żródełko? Oby nie była to prawda, oby nie była to prawda, oby nie... Nienawidzę wbudowanych i niemożliwych do wymiany bez utraty gwarancji źródeł zasilania.

wydaje mi się że była o tym mowa w wywiadzie z inżynierem MS z grudnia tamtego roku, ale teraz nie moge znaleźć potwierdzenia. Więc mogłem Cię wprowadzić w błąd, sorry

Opublikowano

Na pewno Elite V2 ma wbudowany akumulator, oby "podstawki" nie poszły tą drogą.

7 minut temu, zdrowywariat napisał:

Czemu? Jakby bateria wystarczała na 40h? 2 doby to dużo, i taka powinna być bateria w padzie.

Bo wolę wydać raz na porządne akumulatory które będą trzymać pierdyliard godzin i - w razie potrzeby - wymienić je sobie sam. Zużycie elektroniki i ogniw nie jest niczym nowym, a jednak fajnie by było żeby przez jeden element (bateria) nie poleciało całe urządzenie (Ci, którym kiedyś elektrolit z bateryjek wylał w środku znają ten ból).

Opublikowano

Jednemu się wydawało, że jego rasa jest najlepsza i też nie miał zbytnio racji :)

Opublikowano
  • Autor

zasadniczo - wymienny akumulator ma same zalety, a nie ma żadnych wad wiec nie ma co nawet dyskutować

i też wolałbym to rozwiązanie